Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sploh nisem trdil da imaš kakšne strahove......probal sem....prc prc....in ti si pogrnil na tej "probi"
Pa se drugače na 3/4 strinjam s tvojimi pisarijami tukaj gor.......problem je ostalih 1/4 kar pišeš.....oz ko padeš ven (zaradi takih in drugačnih-podzavestnih) vzvodov....in začneš TI žaliti random uporabnike tega foruma
To, da je večina Slovencev na spletu zaradi "prc, prc" drugega, sem sicer vedel. Mogoče sem to za trenutek zanemaril... Je to moja napaka, je pa tak način na spletu - kretenizem..
Veš, leta 1970, pa tudi1980 je bilo tako, da si nekomu rekel [cenzura], pa si takoj dobil po pički, ker se je vedelo, da si resno mislil.
Danes pa sami ne veste, kaj mislite, ali zajebavate, ali mislite resno.
Starejši pa tudi sicer ne znamo presoditi, kaj je resno, kaj je zajebancija. Ker je oboje v teh "čudovitih" časih - pomešano...
Je pa dejstvo, da ste veliki reveži, če ne znate skozi lajf BREZ da koga ne prcate, provocirate...
Čisto dobro vem, da vam je, če uporabljate zgoraj omenjeni način - "lažje".
Ampak to tudi pomeni, da je z vami marsikaj narobe, rekel bom ostro: da ste potrebni psihiatričnega zdravljena. Ne govorim o tebi osebno, pač pa o veliki VEČINI Slovencev.
Psihiatrične ambulante so tako polne, da pokajo po šivih (lahko preveriš!), ampak kapacitete so tako omejene, da velika večina dobiva le Helexe, Sanvale, antidepresive... Ne pa ustrezne terapije.
Izrečena resnica pač boli. Magari resnica, izrečena od poznavalca...
Žalil bom pa vedno! Koga? Kretene, ki si ne zaslužijo bivanja na tej kugli. Kajti od njih ni nič, le smeti in nekaj dreka.
Pokojni dr. Rugelj slovi po oznaki Slovencev: pezdetki. Ga bom nadgradil: kretenski slovenski pezdetki!
Koga žalim?
1. Žalim kretene.
2. Žalim ljudi, ki se kretensko obnašajo.
3. In žalim ljudi, ki v svojem lajfu k napredku človeštva ne prinesejo dobesedno NIČ!
Ob vseh človekovih pravicah, ki jih imamo, si vzamem še to pravico: žaliti neproduktivne osebke,ki samo trošijo kisik in ni nič od njih.. Luzerje. Prejemnike socialnih pomoči, ki nič ne naredijo, da bi kaj spremenili. Pa še bi se našlo nekaj kategorij podobnih.
Ki tako ali drugače zavirajo Slovenijo.