Spoznal očetovo delo in zaposlene

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Očitno dobro poznaš take strokovnjake, predvidevam, da iz osebnih izkušenj

Nobenega od naštetih ne poznamo osebno. Spremljam pa njihovo delo. Če lahko?
Me pa te teme sicer zelo zanimajo. Če me lahko?
In vidim v prihodnosti v zvezi s tem (odvisnosti) še dosti več težav, kot danes. Če lahko?

Vidim mogoče tudi kakšen zaslužek! Recimo metanje mobilcev mulariji, ki kar naprej gleda nanje - v Ljubljanico...
evil.gif

Bili bi mi hvaležni. Mnogi. Čez čas...
Če ne prej, pa, ko odrastejo. Če bodo sploh odrasli... Nekateri NE BODO nikoli!

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
meni se zdi čudno, da je mulec grozil policajoma z določenimi kao mafijskimi osebki, da jih bodo pospravili. Se je očitno gibal v precej čudnih krogih, sploh glede na očeta.

Kaj pa tisto, ko je je eden od nesposobnih sinov Saraorčana (za nepoznavalce: Zoran Jankoviæ) grozil s pištolo nekemu novinarju?

So zataškali (Zoran nekoga pokliče.press)?
Ali pa so ga ovadili po treh členih (kot tega fanta), oziroma štirikrat - še za posedovanje pištole?
Hišna preiskava? Aja, ni možno, je sin od Saraorčana Jankoviæa!

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
lej... teb pa res nič jasno kdo je kdo??? Dej razum. Naprimer:Jaz delem Pihdarije. Pride polcaj. Mu grozim. Maham s sekiro. Se zaletim v njega. On me pa poči. In kdo je zdaj kriv po tvoje??? Po tvoje polcaj, ker me je umoril. Po moje sem si pa sam. PS Za primer sem dal sebe, moral bi pa tebe. Sam pol ne bi ti razumu. Že tako nisem siguren če si

Tebi po res nič ni jasno!

Je pokojni fant mahal policistu s sekiro? ZAKAJ DODAJAŠ POPOLNOMA IZMIŠLJENO hipotetično ZGODBO? Ki nima najmanjše zveze z dogodkom?

Je bila sekira, ali je bilo samo malce upiranja "avtoriteti"? Potem pa ovadba po treh členih?
Po novem pa šoker... Pa potem še ovadba. Pa kaj še? Na fronto v Sirijo?

Kar neke izmišljene zgodbe, kot posledica gledanja preveč filmov.

Odnesi kakšen svoj scenarij na filmski sklad.

Nazadnje urejeno:

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Kaj si malo trcjalke in ti ne da spat dokler ne zves? Pa kaj njega citiras, sej ni on objavu novice? Fak folk.....

O marija a si ti pokvarjene gobe jedu danes? 2 samomora na dan se zgodita v sloveniji! Verjemi, da vsak izmed nas pozna kaksno druzino, svojca s taksno zgodbo tako, da nisi nič posebnega. Če te ni imela mami doma rada, ne zganjaj jeze na forumu.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Kot sem napisal. Fant je imel tezave, vzrokov ne vem, lahko si samo predstavljam v kaksno stisko je zasel. Posledice pa so (bile) vidne.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
ksz

meni se zdi čudno, da je mulec grozil policajoma z določenimi kao mafijskimi osebki, da jih bodo pospravili. Se je očitno gibal v precej čudnih krogih, sploh glede na očeta.

http://www.reporter.si/sloveni...ana-fanka/58747

Ma, fanta je škoda.
Bil je pubertetnik. Bili smo vsi in tudi počeli neumnosti.
Ko se 19 letnik napije, govori marsikaj. Dejansko pa ne ve, da je komu grozil. Alko dela svoje.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Policaj namreč ne uporabi šokerja, ker mu je dolgčas, šoker uporabi takrat, ko oceni, da kriminalca drugače ne more obvladati.

S spleta:

Nekega jutra je vrtnarja Liebermana popadla neznosna bolečina. Slabo uro se je zvijal in opotekal po koruznem polju. Priče so povedale, da se je gol plazil naokoli, kričal in grabil za travo, govoril sam s seboj in udarjal z glavo ob tla. Mimo je prišla policijska patrulja. Policista sta Liebermanu ukazala, naj se umiri, ta pa se je opotekel proti njima. Eden od policistov je sprožil paralizator. Lieberman, 34-letni bivši športnik, se je zgrudil in kmalu zatem umrl. Bil je še ena žrtev paralizatorja v ZDA.

Od leta 2001 do 2012 jih je bilo 530 , skupno od uvedbe leta 1984 pa več kot 790 .

Med umrlimi je bilo tudi devet žensk, najmlajša žrtev je bila stara 17 let.

Policija se je v 85 odstotkih vseh primerov (tudi preživelih) za paralizator, ki sproža električne sunke z napetostjo 50.000 voltov, odločila pri neoboroženih ljudeh.
Med temi je bila tudi devetletna deklica in 66-letna ženska .

Tistega meseca je poleg Liebermana zaradi uporabe tega sredstva umrlo še šest ljudi.

Ne bo vam uspelo!
ne-ne-1.gif

V Sloveniji je proti tudi ministrstvo za pravosodje!
cheer.gif

Pravosodni minister Goran Klemenčič električnim paralizatorjem nasprotuje. Na ministrstvu za pravosodje menijo, da je električni paralizator nevaren za človeško integriteto, zlasti z vidika absolutne prepovedi mučenja in ponižujočega ravnanja in zdravja, ter da utegne priti do širše uporabe v praksi.

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Če nimajo nobenih, ali skoraj nobenih pooblastil, sploh NI POTREBNO, da jih imajo....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.667
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Če nimajo nobenih, ali skoraj nobenih pooblastil, sploh NI POTREBNO, da jih imajo....

Torej iz napisanega je razumeti DA SI za paralizatorje
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.667
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Johannes, pred par dnevi sem ti napisal, da včasih brez potrebe žališ ljudi, ki ti niso nič naredili. Zato, ker ne deliš mnenja z njimi, ali, ker jih ne razumeš...

Glej, res ne razumem, pa kakšen drug tudi ne, če nek lik (javno) razpreda o mojih "strahovih",natolcuje in piše scenarije, brez da bi ga kdo zato prosil...

1. Se ti zdi to sploh dopustno?

2. Ni to odvisnost od spleta, odvisnost od sovraštva do nekega uporabnika, KI GA SPLOH NE POZNAŠ V ŽIVO, ampak vseeno misliš, da ga moraš sesuti čisto za vse, kar napiše? Ker ne razume, o čem govorišv koemntarjih. Ali ker je osebno prizadet, ker ugotovi, da leti komentar točno nanj.

Temu načinu se reče spletna patologija in take bi bilo treba zdraviti.

Če ne verjameš temu, kar sem napisal o odvisnosti slovenskih uporabnikov spleta, vprašaj Sanjo Rozman, ki tudi zdravi take odvisnosti. Pa dr. Kamlija v Novi Gorici, pa še koga...

Je treba poslušat strokovnjake, ne pa (odvisne) uporabnike spleta tipa kameleon...

srce-1.gif

Sploh nisem trdil da imaš kakšne strahove......probal sem....prc prc....in ti si pogrnil na tej "probi"
evil.gif

Pa se drugače na 3/4 strinjam s tvojimi pisarijami tukaj gor.......problem je ostalih 1/4 kar pišeš.....oz ko padeš ven (zaradi takih in drugačnih-podzavestnih) vzvodov....in začneš TI žaliti random uporabnike tega foruma
cheer.gif

Potem ko pa dobiš brco nazaj pa v jok pa na drevo
hysterical-1.gif

1) sem za recipročno vračanje....užališ/stopiš na živec ti mene......ti vrnem nazaj v enaki meri....kaj praviš? Ti ne diši ane...ker se bojiš ogledala v katerega se boš zazrl....

2) spletna patologija......mislim da imaš največ težav z njo ravno ti sam....drugače ne bi poznal vseh teh spletnih Dr. Fr....

Lej peMzič......nimam 0 proti tebi......sam uzam se v roke pa delaj na komunikaciji s vsetom....

Nisem Dr. Fr. spleta......ampak mi je jasno da je jeba če!!!

A) ti vsi pomrejo in nimaš nobenega kontra balansa za svoje umotvore s podstrešja

B) si zagrenjen starec in se te vsi izogibajo....in ti zopet primankuje kontrabalansa....

Potem ko te nihče v tvojem betežnem lajfu kontra NE balansira pa so vsi turisti TERORISTI.......vsi ki imajo 5eur več od tebe so izkoriščevalci proletarjata......vsi k se smejimo in vidmo sonce namesto črnega oblaka pa prasci...odvisni uporabniki spleta...nevem kaj še vse
cheer.gif

Mogoče si pa v tem samomoru nekako spoznal svoje podstrešne misli s katerimi se ukvarjaš in se podzavestno aktiviral v tej temi....

Definitivno bi/bo nek kontrabalans (recmo temu tako) rešil in tebe in tega mladiča.....

Probaj delat na odnosih med žlahto (če jo imaš) da se boste s5 razumeli.....in ti bodo KONTRABALANS preden se ti do konca utrga v lajfu

E to...hate me now
smile-1.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sploh nisem trdil da imaš kakšne strahove......probal sem....prc prc....in ti si pogrnil na tej "probi"
evil.gif

Pa se drugače na 3/4 strinjam s tvojimi pisarijami tukaj gor.......problem je ostalih 1/4 kar pišeš.....oz ko padeš ven (zaradi takih in drugačnih-podzavestnih) vzvodov....in začneš TI žaliti random uporabnike tega foruma
cheer.gif

To, da je večina Slovencev na spletu zaradi "prc, prc" drugega, sem sicer vedel. Mogoče sem to za trenutek zanemaril... Je to moja napaka, je pa tak način na spletu - kretenizem..

Veš, leta 1970, pa tudi1980 je bilo tako, da si nekomu rekel [cenzura], pa si takoj dobil po pički, ker se je vedelo, da si resno mislil.

Danes pa sami ne veste, kaj mislite, ali zajebavate, ali mislite resno.
Starejši pa tudi sicer ne znamo presoditi, kaj je resno, kaj je zajebancija. Ker je oboje v teh "čudovitih" časih - pomešano...

Je pa dejstvo, da ste veliki reveži, če ne znate skozi lajf BREZ da koga ne prcate, provocirate...

Čisto dobro vem, da vam je, če uporabljate zgoraj omenjeni način - "lažje".

Ampak to tudi pomeni, da je z vami marsikaj narobe, rekel bom ostro: da ste potrebni psihiatričnega zdravljena. Ne govorim o tebi osebno, pač pa o veliki VEČINI Slovencev.

Psihiatrične ambulante so tako polne, da pokajo po šivih (lahko preveriš!), ampak kapacitete so tako omejene, da velika večina dobiva le Helexe, Sanvale, antidepresive... Ne pa ustrezne terapije.

Izrečena resnica pač boli. Magari resnica, izrečena od poznavalca...

Žalil bom pa vedno! Koga? Kretene, ki si ne zaslužijo bivanja na tej kugli. Kajti od njih ni nič, le smeti in nekaj dreka.

Pokojni dr. Rugelj slovi po oznaki Slovencev: pezdetki. Ga bom nadgradil: kretenski slovenski pezdetki!

Koga žalim?
1. Žalim kretene.
2. Žalim ljudi, ki se kretensko obnašajo.
3. In žalim ljudi, ki v svojem lajfu k napredku človeštva ne prinesejo dobesedno NIČ!

Ob vseh človekovih pravicah, ki jih imamo, si vzamem še to pravico: žaliti neproduktivne osebke,ki samo trošijo kisik in ni nič od njih.. Luzerje. Prejemnike socialnih pomoči, ki nič ne naredijo, da bi kaj spremenili. Pa še bi se našlo nekaj kategorij podobnih.
Ki tako ali drugače zavirajo Slovenijo.

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
In s kakšnim pozdravom sam sebi pričneš dan?

Hvala vesolje za še en dan, ki si mi ga dodelilo...
cheer.gif

Vesolje, danes imam v planu, da bom spet jebal neumne Slovence! V njihovo neumno glavo!

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
In s kakšnim pozdravom sam sebi pričneš dan?

Guten Morgen, Arbeit macht frei!

Absolutno! Ni druge!
evil.gif

Delo osvobaja (A. Hitler).
Je treba delat, ne ga pa srat (A. Smolar).
Kdor ne dela, naj ne jé! (ljudska, malo popravljena...).
Delam, delam, delam, delam kot zamor'c (J. Kovačič)
Razmišljam (M. Cerar)

Slika je POPOLNA!