Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sedaj pa kruto spoznanje. Od kar si zacel svoje nebuloze na polno zlivat tu gor (in to je bilo kar nekaj casa po prvi objavi o deviskem pasu iz slovenije) napises gladko po najmanj 4 objave na dan. Ce bi bil s tem nickom tu gor od zacetka foruma (kar vecina z 10000+ sporocili tudi je) oz bi se registriral isti dan kot snecer (ki vodi po stevilu sporocil), bi jih imel vsaj 13320. Tok o odvisnikih.
Poleg tega je pri nekaterih v to vstet velik delez zasebnih sporocil. Ti si jih do tega trenutka spisal 66, nekateri pa bistveno vec.
Da ne bos prevec trobezljal
In kako veš, da ne bom čez mesec, dva zaključil spletno onaniranje z slovenskimi spletnimi masturbanti, "poznavalci", in kavč selektorji za politiko, šport in širše (za vse teme)?
Da ne bom s svojimi pogledi in mnenji več jezil spletnih odvisnikov, da si bodo zgrizli nekaj manj nohtov, kot si jih sicer?
Bo potem naloga slovenske policije (tebe!), da najde novega "johannesa" ali dva, in da se z njim prepira, onanira do nezavesti, trati čas, mogoče tudi denar?
Ne vedoč, kljub dobri izobrazbi nekaterih v policiji, da je čas, prebit na spletnih debatah, stran vržen čas.
Policije namreč več skoraj nihče ne jebe, razen, če jo rabi. Drži?
Ker potem je popolnoma nepomembno, kaj pove na tiskovni konferenci policijski glasogovornik v zvezi z nekim "slučajem".
In bi bil že čas, da se mediji NE udeležujejo več takih tiskovk! Zgubljen čas. Nezanimivo.
Se pove premalo in to praktično vedno isti tekst: še zbiramo podatke, zaradi interesa preiskave ne moremo povedati več... Potem niti ne kličite medijev!
In tudi čisto nepomembno je, kaj o nečem napišeš ti... Kot "zastopnik" policije. Ali kot ti.
In kaj o nečem napišem jaz.
Saj si verjetno že šlišal za tisto: Psi lajajo,karavana pa gre dalje....
To dandanes še najbolj velja za splet!
In še enkrat lepim odličen komentar uporabnika v zvezi s spletnim onaniranjem, teženjem in kikirikanjem večine spletnih uporabnikov:
Vsak ku.rac je že začel vsiljevati svojo filozofijo, en hodi na trx, en vadi jogo, en je samo jabolka, en si ga ne drka, en hodi spat že ob 9-ih, en bere vsak dan po eno uro, en ti predava o produktivnosti...
Jaz imam eno dobro filozofijo: Boli me ku.rac!
Dodajam: boli me curac za druge, kaj mislijo, kako jim gre, kaj počno!
In naj končno te svoje smeti (vključno s selfiji!) že enkrat NEHAJO objavljati. Lepo prosim... Hvala!