Spoznal očetovo delo in zaposlene

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
In s kakšnim pozdravom sam sebi pričneš dan?

Guten Morgen, Arbeit macht frei!

Absolutno! Ni druge!
evil.gif

Delo osvobaja (A. Hitler).
Je treba delat, ne ga pa srat (A. Smolar).
Kdor ne dela, naj ne jé! (ljudska, malo popravljena...).
Delam, delam, delam, delam kot zamor'c (J. Kovačič)
Razmišljam (M. Cerar)

Slika je POPOLNA!

pozabil si še na slogan "Delu čast in oblast"

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
lej... teb pa res nič jasno kdo je kdo??? Dej razum. Naprimer:Jaz delem Pihdarije. Pride polcaj. Mu grozim. Maham s sekiro. Se zaletim v njega. On me pa poči. In kdo je zdaj kriv po tvoje??? Po tvoje polcaj, ker me je umoril. Po moje sem si pa sam. PS Za primer sem dal sebe, moral bi pa tebe. Sam pol ne bi ti razumu. Že tako nisem siguren če si

Tebi po res nič ni jasno!

Je pokojni fant mahal policistu s sekiro? ZAKAJ DODAJAŠ POPOLNOMA IZMIŠLJENO hipotetično ZGODBO? Ki nima najmanjše zveze z dogodkom?

Je bila sekira, ali je bilo samo malce upiranja "avtoriteti"? Potem pa ovadba po treh členih?
Po novem pa šoker... Pa potem še ovadba. Pa kaj še? Na fronto v Sirijo?

Kar neke izmišljene zgodbe, kot posledica gledanja preveč filmov.

Odnesi kakšen svoj scenarij na filmski sklad.
daj ti prvo preberi še enkrat, kaj si napisal, potem na kaj sem ti jaz odgovoril, potem boš pa videl, (upam) da si pravkar napisal bedarijo in to še večjo. Očitno imaš težavo s tem, da tud sam ne veš kaj si napisal.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
spet fojtrate starega, ded pa bruha nazaj, ker ima cajt. Škoda. Zajeb teme.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.665
3.940
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Razmišljam (M. Cerar)

Slika je POPOLNA!

Do popolnosti ji malo manjka (tako za splošno izobrazbo):
Arbeit macht frei: Erzählung von Lorenz Diefenbach (1873) - Hitler ni avtor napisa nad vhodom v taborišča
Glede razmišljanja Cerarja, bi pa temu težko pritrdil. Morda je to že kdaj rekel, a takrat gotovo ni razmišljal (se pa bojim, da ne samo takrat).

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Je treba delat, ne ga pa srat (A. Smolar).
Kdor ne dela, naj ne jé! (ljudska, malo popravljena...).
Delam, delam, delam, delam kot zamor'c (J. Kovačič)
Razmišljam (M. Cerar)

Slika je POPOLNA!

pozabil si še na slogan "Delu čast in oblast"

Se pardoniram (kot se reče v stilu iz 1925-ega leta)....

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Citat:
Razmišljam (M. Cerar)

Slika je POPOLNA!

Do popolnosti ji malo manjka (tako za splošno izobrazbo):
Arbeit macht frei: Erzählung von Lorenz Diefenbach (1873) - Hitler ni avtor napisa nad vhodom v taborišča
Glede razmišljanja Cerarja, bi pa temu težko pritrdil. Morda je to že kdaj rekel, a takrat gotovo ni razmišljal (se pa bojim, da ne samo takrat).

Hitler ni avtor, ga je pa vsekakor moral odobriti. Po razmišljanju...

Tile danes pa niti dobro (dobro za državljane) ne znajo razmišljati...

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je..tamali je mrtev, konec debate.

Ne, to je šele ZAČETEK debate!

Vesna Milek, citiram:

Kot da vsi čakamo na impulz, ko bomo lahko družno planili po možnosti, da na osebo, ki se nam je zdela privilegirana, stresemo ves gnev in bes, ki ga čutimo zaradi utesnjenosti naših življenj, zaradi naše nezmožnosti, da živimo tako, kot si mislimo, da bi morali. Krivi so drugi.
In to je nevarno.

Formula se glasi: večina odvisnikov, ki imajo po 10.000-30.000 postov so:

- nedvomno odvisniki, ki NE znajo nehati
- ker mislijo, da mora biti njihova zadnja

Sami pa dobro vedo, da niso med pametnejšimi. In ne bi bili tudi, če so napisali celo 70.000 postov. Amen!

Dve leti zapravljenega življenja za pisanje 70.000 argumentov, mnogokrat popolnoma potegnjenih iz riti (danke)?

Nein, danke!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je..tamali je mrtev, konec debate.

Ne, to je šele ZAČETEK debate!

Vesna Milek, citiram:

Kot da vsi čakamo na impulz, ko bomo lahko družno planili po možnosti, da na osebo, ki se nam je zdela privilegirana, stresemo ves gnev in bes, ki ga čutimo zaradi utesnjenosti naših življenj, zaradi naše nezmožnosti, da živimo tako, kot si mislimo, da bi morali. Krivi so drugi.
In to je nevarno.

Formula se glasi: večina odvisnikov, ki imajo po 10.000-30.000 postov so:

- nedvomno odvisniki, ki NE znajo nehati
- ker mislijo, da mora biti njihova zadnja

Sami pa dobro vedo, da niso med pametnejšimi. In ne bi bili tudi, če so napisali celo 70.000 postov. Amen!

Dve leti zapravljenega življenja za pisanje 70.000 argumentov, mnogokrat popolnoma potegnjenih iz riti (danke)?

Nein, danke!
Tvoj nick je bil registriran dne 10.2.2013 torej si vkljucno z danasnjim dnem tu prisoten ze 1326 dni. V tem casu si napisal 1670 sporocil kar znese 1,26 sporocila na dan.

Na forumu ima trenutno najvec sporocil snecer in sicer 41578, registriran pa je od 17.8.2007 kar je vkljucno z danasnjim dnem 3330 dni. On povprecno napise 12,49 sporocila na dan.

Sedaj pa kruto spoznanje. Od kar si zacel svoje nebuloze na polno zlivat tu gor (in to je bilo kar nekaj casa po prvi objavi o deviskem pasu iz slovenije) napises gladko po najmanj 4 objave na dan. Ce bi bil s tem nickom tu gor od zacetka foruma (kar vecina z 10000+ sporocili tudi je) oz bi se registriral isti dan kot snecer (ki vodi po stevilu sporocil), bi jih imel vsaj 13320. Tok o odvisnikih.

Poleg tega je pri nekaterih v to vstet velik delez zasebnih sporocil. Ti si jih do tega trenutka spisal 66, nekateri pa bistveno vec.

Da ne bos prevec trobezljal

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sedaj pa kruto spoznanje. Od kar si zacel svoje nebuloze na polno zlivat tu gor (in to je bilo kar nekaj casa po prvi objavi o deviskem pasu iz slovenije) napises gladko po najmanj 4 objave na dan. Ce bi bil s tem nickom tu gor od zacetka foruma (kar vecina z 10000+ sporocili tudi je) oz bi se registriral isti dan kot snecer (ki vodi po stevilu sporocil), bi jih imel vsaj 13320. Tok o odvisnikih.
Poleg tega je pri nekaterih v to vstet velik delez zasebnih sporocil. Ti si jih do tega trenutka spisal 66, nekateri pa bistveno vec.
Da ne bos prevec trobezljal

In kako veš, da ne bom čez mesec, dva zaključil spletno onaniranje z slovenskimi spletnimi masturbanti, "poznavalci", in kavč selektorji za politiko, šport in širše (za vse teme)?

Da ne bom s svojimi pogledi in mnenji več jezil spletnih odvisnikov, da si bodo zgrizli nekaj manj nohtov, kot si jih sicer?

Bo potem naloga slovenske policije (tebe!), da najde novega "johannesa" ali dva, in da se z njim prepira, onanira do nezavesti, trati čas, mogoče tudi denar?

Ne vedoč, kljub dobri izobrazbi nekaterih v policiji, da je čas, prebit na spletnih debatah, stran vržen čas.

Policije namreč več skoraj nihče ne jebe, razen, če jo rabi. Drži?

Ker potem je popolnoma nepomembno, kaj pove na tiskovni konferenci policijski glasogovornik v zvezi z nekim "slučajem".

In bi bil že čas, da se mediji NE udeležujejo več takih tiskovk! Zgubljen čas. Nezanimivo.
Se pove premalo in to praktično vedno isti tekst: še zbiramo podatke, zaradi interesa preiskave ne moremo povedati več... Potem niti ne kličite medijev!

In tudi čisto nepomembno je, kaj o nečem napišeš ti... Kot "zastopnik" policije. Ali kot ti.
In kaj o nečem napišem jaz.

Saj si verjetno že šlišal za tisto: Psi lajajo,karavana pa gre dalje....

To dandanes še najbolj velja za splet!

In še enkrat lepim odličen komentar uporabnika v zvezi s spletnim onaniranjem, teženjem in kikirikanjem večine spletnih uporabnikov:

Vsak ku.rac je že začel vsiljevati svojo filozofijo, en hodi na trx, en vadi jogo, en je samo jabolka, en si ga ne drka, en hodi spat že ob 9-ih, en bere vsak dan po eno uro, en ti predava o produktivnosti...
Jaz imam eno dobro filozofijo: Boli me ku.rac!

Dodajam: boli me curac za druge, kaj mislijo, kako jim gre, kaj počno!
In naj končno te svoje smeti (vključno s selfiji!) že enkrat NEHAJO objavljati. Lepo prosim... Hvala!
2486823-13925013_906942056072804_2537609861679283868_n.jpg

Priponke

• 2486823-13925013_906942056072804_2537609861679283868_n.jpg
    2486823-13925013_906942056072804_2537609861679283868_n.jpg
    15,5 KB · Ogledi: 100
Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Spet ena od tvojih "pronicljivih analiz".

Si pa bogi, ker vedno sfališ maksimalno...

Ja, boli me kuratz, oziroma me boli čedalje bolj... Za vas, Slovenčke, brez hrbtenice. Za slovenske kalamare.

Pripišite si posledice vaših ravnanj, reakcij, neaktivnosti! Učite se pozdravljati v arabščini. Itd. Itd. Itd.