Šarec pravi, da zacvikana žička....kaj pa je bilo ?
Šarec pravi, da zacvikana žička....kaj pa je bilo ?
Počasi gre razmerje cene elektrike v normalo. Podjetja okrog 12c, doma okrog 18c.Tisti ki pravite da se elektrarna ne spalca niti MPO, vam Petrol posilja ekstra ponudbo za ugodno dobavo elektrike.
jonny77 al pa Daniel predvidevam da znata izracunat odplacilno dobo pri tako ugodni ponudbi.
Jaz vam jo.lahko brez racuna zrihtam po 13c.
Ce imate kaj crnega fonda, se vedno dober popust
Sej ni zagorelo steklo in aluminij od sončne. Zagoreli so remelni in špirovci slučajno je bila pa sončna gor. Kar tolaži se. V bistvu te pa pomalem stiska, kaj pa če....Še vedno ne razberem, da je prvo zagorela SE.
Zagorelo je ostrešje na katerem je SE.
nemenabijat vedeževalec BlažSej ni zagorelo steklo in aluminij od sončne. Zagoreli so remelni in špirovci slučajno je bila pa sončna gor. Kar tolaži se. V bistvu te pa pomalem stiska, kaj pa če....
Ne sekiraj se, zavarovanje bo šlo gor, pa znajo se zmislit da boš imel objekt z večjim tveganjem al pa kakšno tako bedarijo pa bo še malo dražje.
Električnim avtom pa že po tekočem traku prepovedujejo parkiranje v večjih garažah. Povsem nerazumno.
Super je tale vaš zeleni prehod.
kaj pa je bilo ?
in v Avstriji tudi. Pa omrežje je na nitki in še kar tudi tako opevano pametni avstrjci subvencionirajo sončnice.Sedaj bodo na Hrvaškem tudi subvencije za sončne elektrarne, tako če imate vikende tam, v akcijo.
Vlogo moraš oddati. Si itak že zamudil dbest varianto (letni netmetering) za 5 dni. Ali boš soglasje iz vloge izkoristil v naslednjih 2 letih ali ne, je pa tvoja stvar (čakal ustrezni trenutek in ponudnika). Ne pa čakat z vlogo, da ne boš ko bo trenutek, čakal še soglasje 3 mesece.Potem trenutno ni najbolj ugodna situacija za vlaganje vlog, če se dejansko ne ve v kak sistem boš padel. Sprašujem, ker me je en kolega ravno včeraj spraševal o teh zadevah.
Nima smisla smo premal dolSedaj bodo na Hrvaškem tudi subvencije za sončne elektrarne, tako če imate vikende tam, v akcijo.
postavit 2kWp ravno za klimo ful žgat na polno, se ne izplača ?Nima smisla smo premal dol
Zdele gledam hepove račune pa mi za celo leto pride okoli 250e pa se grejemo in hladimo s klimopostavit 2kWp ravno za klimo ful žgat na polno, se ne izplača ?
čaki, da se tudi HEPu pocedijo sline za SLO in NEMškimi cenami kWhZdele gledam hepove račune pa mi za celo leto pride okoli 250e pa se grejemo in hladimo s klimo