Vse res... Zdaj pa SE gor ali pa dol, gre na splosno in okoli tega skoraj v vsaki temi zašumi. Sistemi in situacije so, kake so in se spremenijo, kakor se. Direktno posameznik ne more vplivati (posredno samo in se to ne ve, kaj voli) in vzklikati, da je sistem glup/nefer/napačen je v 99,9% enako produktivno, kot metanje ob steno. Sistem/situacijo se vzame, kakor je in naredi z njima, kar lahko, da je zate najbolje. Rezultat je za posameznika tako najbolj ugoden in sekirancije in stresa s tega naslova je tako najmanj.
Kar se tiče SE konkretno... Fascinantno se mi zdi, kako so ljudje pripravljeni zaratiti okrog te brezvezarije. Po drugi strani me pa veseli, ker vedno se je treba malo sporeči, za trening, in ocitno pravih problemov ni, pa je tudi SE OK za to...
Kar se tiče SE konkretno... Fascinantno se mi zdi, kako so ljudje pripravljeni zaratiti okrog te brezvezarije. Po drugi strani me pa veseli, ker vedno se je treba malo sporeči, za trening, in ocitno pravih problemov ni, pa je tudi SE OK za to...