Osnovni parameter je po moje samo oddajna moc inverterja. Itak pa se oni potem zavarujejo z nastavitvijo stevca, tako da goljufat jih ne mores(da bi oddajal vec kot imas v dovoljenju)
A mi lahko prosim kdo samo na kratko pove kakšno vlogo za SE je potrebno dati? A je potrebno že imeti projekt izpisan oz. kakšno dokumentacijo je potrebno priložiti?
V sosednji temi berem, da daj vsaj vlogo, da imaš možnost še po netmeteringu, pa bi za vsak slučaj to dal, čeprav trenutno še računam ali bi šel v to ali ne.
dobil včeraj 11,5kw (na začudenje sicer, ker so vsi govorli da je no go tole na štajerskem), zdaj pa zena dala veto, da na strehi to ne bo...tak da...
Hitro spelješ razdružitev.Ce zena ne podpise (ce je lastnik), nimas sans.
ne ne, pac ena od opcij , ki pa ni smiselna vzgled SE ...Ta opcija mi niti za moment ni na misel prisla. Od kje ti to zdaj?
nobenga davka ne bo, to prekurblaš v lastni režiji, potem after.Ob montazi drugam (kot na hiso) je davek visji.
dobil včeraj 11,5kw (na začudenje sicer, ker so vsi govorli da je no go tole na štajerskem), zdaj pa zena dala veto, da na strehi to ne bo...tak da...
Za razliko od njega, ki ga vtika v ...Lepo imaš to porihtano, babe se vtika v stvari ki se je ne tičejo
P.s.
Grdo pa je... ko stekel pes. Se strinjam