sončna elektrarna

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kolk panel l za dimnikom v kapu manj proizvede?

Manj proivodnje je samo pri tistih dveh v spodnji vrsti, kjer je rostfrei dimnik…

1695932300964.png

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
329
46
28
ena opcija je, da je jih damo na streho, naredimo vse po papirjih, pomladi pa ven na škarpe in nek kvazi nadstrešek in podobno. Prosto po slovensko. To bi verjetno podpisala.
Preveč boš plačal za nosilce na strehi in delo. To od davku vem, ampak a moraš komu kako dokazilo poslat, da si res na streho postavl ? Glih tud EKo sklad ve, sliko kire bajte si jim poslal :)
Ženo verjetno ne skrbi samo izgleda, ampak tudi požar. Pa ne rabte pričet debate: da je upravičen ali ne. Zdej se pogovarjamo kako ga rešit pjeba pred ženo :)
A da bi jih pa kr jih postavil nekam na tla, čimdlje od bajte, pa zvezal, pa ne bi šlo ? Kako daleč so lahko celice od inverterja ? kako daleč inverter od bajte ?
Sej elektro ne bo gledal kje maš celice (če jih skriješ, da jih ne vidi ko hodi od parkinga do elektro omarice ali vhod hiše (kar itak ne gredo kajne)

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
329
46
28
Ekosklad lahko sam Google zalaufa pa vidi ce imas celice tam kjer si napisal.
Mu ni treba na teren ;)

A zato traja tolk dolg da obdelajo vlogo ?! ker čakajo najnovejšo satelitsko sliko :)

Elektro pa nič ne gleda okrog bajte kajne ?

Resno sprašujem (za frenda sajkeka;) ) kolk daleč od bajte so lahko različne komponente SEja, da azdeva špila in ni treba astronomsko dragih kablov ? (pod pogojem, da nimaš sitnih sosedov, ki bi poklical kake inšpekcije, kaj zdej to stojijo neka zrcala sosedu sred travnika)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
kolk sem jaz dobil info, natedis po papirjih priklopis itd , ko vse rešiš, tudi eko sklad. nobenga nic vec ne briga samo da ti lepo plačuješ kar pac moraš.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.660
6.703
113
pri taščici
A zato traja tolk dolg da obdelajo vlogo ?! ker čakajo najnovejšo satelitsko sliko :)

Elektro pa nič ne gleda okrog bajte kajne ?

Resno sprašujem (za frenda sajkeka;) ) kolk daleč od bajte so lahko različne komponente SEja, da azdeva špila in ni treba astronomsko dragih kablov ? (pod pogojem, da nimaš sitnih sosedov, ki bi poklical kake inšpekcije, kaj zdej to stojijo neka zrcala sosedu sred travnika)
Ne vem zakaj tako dolgo traja.
Zakaj pa tako dolgo traja da ti odobrijo ekokredit za avto recimo.
Zakaj pa tako dolgo traja da ti izplacajo subvencije za TC, avto....
Elektro ni nic gledal okol hise....vsaj ne tisti ki je prišel narediti priklop. Vazni so bili papirji.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
rok priključitve 31.12.204 pomeni da je mora do takrat že biti priključeno na elektru?

se pravi postavljena SE + priklop s strani elektra (ki se ga po postavitvi SE tudi dolgo čaka) ?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77