So vsi kadilci tako arogantni?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Najboljši pa so tisti, ki primerjajo smrad cigaretnega dima (kot da namerno prezrejo škodljivost le-tega?) s vonjem od pohanja zrezkov ali kake druge zadeve, ki imajo samo vonj, niso pa škodljive.

No sej si ze vse napisal, aktiviral se je Andy ker je zavohal to kar povsod pisejo in govorijo da je skodljivo. Torej zganja paniko kjer je vrjetno sploh ni in cebi vsi tako delali...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Ponovno - mene je zmotilo to, da po tem, ko sem rekel, da se njeno kajenje kadi v sobo moje hčerke, da me je vprašala, kje pa naj kadi in ko sem ji rekel, da naj kadi notri, je pa rekla, da notri pa ne, ker bo moral njen otrok vdihavati njen cigaretni dim.

Torej, njen otrok ne, moj pa ja dihati njen dim?

To je poanta. Ona ve, da je cigaretni dim škodljiv in zato noče izpostavljati svojega otroka dimu, ampak moj pa je lahko izpostavljen njenemu dimu.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ponovno - mene je zmotilo to, da po tem, ko sem rekel, da se njeno kajenje kadi v sobo moje hčerke, da me je vprašala, kje pa naj kadi in ko sem ji rekel, da naj kadi notri, je pa rekla, da notri pa ne, ker bo moral njen otrok vdihavati njen cigaretni dim.

To je poanta. Ona ve, da je cigaretni dim škodljiv in zato noče izpostavljati svojega otroka dimu, ampak moj pa je lahko izpostavljen njenemu dimu.

Ni ti znala drugace rect ti si se pa v to zapicil. In tudi mesas hruske in jabolka. Se tebi zdi da je kajenje v istem prostoru z njeno hcerko, isto kot kajenje na balkonu kjer smrad lahko pride v nekih malih kolicinah v vaso sobo hcerke?

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
810
113
Mene tud motijo jutranji dizli, ko hodim po glavni cesti. A nej zato prepovejo dizle? Uvedemo takse? Ukinemo pešpoti zaradi splošnega zdravja?

lp

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Lej, tebi res nekaj ni jasno. Da njen otrok ne diha dima, je ona šla ven in kadila na svojem. In je poskrbela za svojega otroka. Ti pa, da boš poskrbel za svojega otroka zapri okno, ali pa se preseli nekam, kjer ne bodo kadili. Simple as that.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Sam nevem, mislim da mal bluzis, clovek gre vn prizgat cik na balkon na luft, zdej bi pa ti neke sankicje izvajal proti njemu. Obzirna je tolk da gre ven na luft in to je to.

Vse kar bi lahko dosegel je to da poves svoj problem sosedi in ce te uposteva je super ce pa ne se pa res lahko pod nosom obrises, ti pa se sprasujes po nasvetih tle v smislu iskanja kaksnega clena v zakonu in ce bi mogoce policija ukrepala, ja pa kaj se, sej nisi star 5 let. Delujes kot neka driskasta tozibaba iz osnovne sole. Ti si vrjetno komplet eko, elektro avto, kadis ne, vrjetno natepavas zelenjavo in zdej so ti drugi v napoto s svojimi razvadami. Kaj ma veze kolk cajta ti si v tem bloku, sej so ljudje in ce nima pravice prizgat cigareta na balkonu potem nevem kaj je pravica.

Mater sej jest tudi voham dunajce k jih pri sosedu tolcejo pa kaj naj zdej ce bi bil vegeterjanc?

Sploh nevem kako je v ozracju kjer je skoz malo vetrica ce ne vec da lahko dim pride do tvoje sobe v toliksni meri da zganjas paniko? Al te bolj moti vonj?

aplauz.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Lej, tebi res nekaj ni jasno. Da njen otrok ne diha dima, je ona šla ven in kadila na svojem. In je poskrbela za svojega otroka. Ti pa, da boš poskrbel za svojega otroka zapri okno, ali pa se preseli nekam, kjer ne bodo kadili. Simple as that.
Amen!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Cool. Naslednjič, ko bom hotel muziko poslušati na glas, bom šel na balkon in zaprl vrata za sabo, da moji hčerki ne bodo popokali bobniči. Če se bo kdo pritožil, mu bom rekel, naj pa zapre okno, če ga muzika moti.

Aja, pa hčerki bom dovolil, da lahko z vso močjo poskakuje, če ji že paše, pa Roombo bom spustil ponoči, da v dnevni sobi sesa, da nam čez dan ne zaseda prostorov s sesanjem. Če sosedom spodaj ne bo kaj všeč, jim bom rekel, da če jim kaj ni všeč, naj se pa izselijo.

/sarcasm off

Kadilci se res neverjetni. Vsi bi se vam morali umikati, med tem pa iz avtov mečete ogorke, praznite pepelnike med vožnjo in mečete ogorke po tleh, drugi naj pa čistijo za vami. Sem že doživel čistilno akcijo kadilca, ki je med vožnjo cca. 1 minuto kar po spisku skozi okno metal smeti svojih kadilskih razvad, od ogorkov, ovitkov, papirčkov. Če bi takrat že imel kamero, bi dal posnetek gor. ogorki skozi okno avta med vožnjo je pa itak stalnica.

Ampak to lahko počnete, ker vam je god given, a ne? Če nam pa kaj od zgornjega ni všeč, pa naj se kar izselimo.

Edit: Moram pa povedati, da od tega dogodka, da spodnji sosedje ne kadijo več na balkonu in da se ne zavoha več cigaretnega dima. Jim moram en dan nesti bomboniero v zahvalo.

Nazadnje urejeno:

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Kar se muzike tiče, je pri nas vedno iz kakšnega okna slišati na ves glas in to ne "normalno" muziko ampak cigumigu. Spodnji sosed ponavadi ob nedeljah, ko bi človek po kosilu malo legel, odpre okno in začne raztegovati meh na ves glas. Pa mi je všeč harmonika, ker sem se jo tudi učil 6 let, samo ti ta spodnji komadi mi pa ne sedejo. JBG. Pa sosedje po cel dan skačejo pa nabijajo, tako kot sem že napisal, pa jim noben nič ne more. Kar se pa Roombe tiče, če bi bilo prenaglas, je pa potem že JRM. Čez dan pa načeloma lahko počneš kar hočeš.
bonk.gif

Kar se kadilcev tiče, pa ni treba vseh metati v isti koš. Npr. jaz sem zelo uvideven, da moj dim ne smrdi drugim, zdej pa, če nekadilci recimo pozimi v kafiču ven na teraso tišijo, pa jih potem dim moti, potem pa nimam kej bit uvideven. Sicer bom nehal v kratkem, tako da bom potem verjetno jaz težil kadilcem kako smrdijo s svojim dimom, itd.
hysterical-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.855
6.515
113
Ker ima od Andyja hčerka bronhiolitis. Tema bi se sicer morala drugače odvijati, pa so se oglasili kadilci, ki se ven vadijo in so jo zasrali. Dejstvo, da svojih argumentov ne more z ničemer podpreti, je irrelevantno.

Sčasoma smo prišli do tega, da je čudno, zakaj soseda predvideva, da je njena hčerka več vredna od njegove. To je pa resna tema enakosti med ljudmi in težko družbenosocialno vprašanje, ki pa res nima kaj iskati v Zdravju. Kam pa ta paše?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Edit: Moram pa povedati, da od tega dogodka, da spodnji sosedje ne kadijo več na balkonu in da se ne zavoha več cigaretnega dima. Jim moram en dan nesti bomboniero v zahvalo.

In tocno to sem ti hotel predlagati za darilo ko sem prebral da ne kadi vec, ker tole je res samo njena dobra volja da uposteva nekoga k se vidi da ima probleme z kadilci se kaksne drugacne kot samo omenjene, glede na to kaj vse nastevas da delajo kadilci in kaj te vse moti.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

Sčasoma smo prišli do tega, da je čudno, zakaj soseda predvideva, da je njena hčerka več vredna od njegove.

To je tudi on mislil ker se je pac zapicil v neke besede namesto da bi pomislu da kajenje v istem prostoru ni niti priblizno isto kot ce vonj pride do zgirnjega stuka. Sej locimo vonj in dim v prostoru?