Citat:
Passive smoking is linked with reduced heart rate variability, increased 24 h average heart rate and diastolic blood pressure.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ja, samo pozabil si omeniti eno malenkost in to je, da kajenje škoduje zdravju, odprto okno v toplih dnevih pa nikomur.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Si kadilka?
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Pogodba o medsebojnih razmerjih je veljavna ko jo podpiše 75% lastnikov. Novi najemnik sploh nima kaj praskat, novi lastnik pa praktično tudi ne. Pokazat jo je kupcu potrebno, ker če boš kupil moraš vedet, kaj paše zraven glede na stavbo v kateri boš kupil nepremičnino. Najemnik pa lahko npr. dela sranje, ki ga mora pa urejat lastnik.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hmm...mogoče pa ima prav:
Citat:
Passive smoking is linked with reduced heart rate variability, increased 24 h average heart rate and diastolic blood pressure.
Nikjer ni nič omenjeno, da povzroča kakšne druge probleme, kot te zgoraj naštete? Edino če ta študija ni raziskovala nič drugega...bom kasneje malce bolj pogledal študije. Če ne drugo, bo mogoče andy bolj pomirjen.
Načeloma imam pravico do tega, da si škodujem, don't you think?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Stvar ni preprosta, še zdaleč ne. Gre se za razvado, ki je škodljiva in bi itak morala biti prepovedana.
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Pogodba o medsebojnih razmerjih je veljavna ko jo podpiše 75% lastnikov. Novi najemnik sploh nima kaj praskat, novi lastnik pa praktično tudi ne. Pokazat jo je kupcu potrebno, ker če boš kupil moraš vedet, kaj paše zraven glede na stavbo v kateri boš kupil nepremičnino. Najemnik pa lahko npr. dela sranje, ki ga mora pa urejat lastnik.
Če najemnik dela štalo, nima lastnik nobene veze. Če si v najemu in si glasen, dobiš kazen ti, ne lastnik. (zakomplicira se seveda, ko lastnik nima najemnika prijavljenega)
Od kje ti podatek, da lahko (pravnomočno) meni ostali sosedje prepovejo kajenje v mojem stanovanju? To me pa res zanima...
lp
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Čaki malo... država te lahko razlasti, ja, pa še to je dolgotrajen proces.
Da mi bodo pa sosedje prepovedali nekaj, kar jim bo padlo na pamet? V MOJEM stanovanju? Če sem v prekršku (torej, v nasprotju z zakonom), mi lahko policist napiše kazen/me pošlješ na sodišče. Imaš pravno podlago, torej ne nekaj, kar se mamce na kafetku zmenijo?
p.s.: če si glasen si v prekršku. Ampak spet, so bili lastniki ali najemniki?
lp