So vsi kadilci tako arogantni?

clarus

Pripravnik
5. sep 2007
35
0
6
A si mogoče malce nestrpen do drugačnih???
evil.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Samo za info. Hčerka je spet v bolnici (ne zaradi cigaret). Saturacijo je imela 84. Tisti, ki se na to spoznajo, bodo vedeli, kako nizka je to.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Hvala. Je zdravnik na pediatriji rekel, da krozi virus, ki gre zelo rad otrokom na pljuca, tako da so v bolnici polni.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Samo za info. Hčerka je spet v bolnici (ne zaradi cigaret). Saturacijo je imela 84. Tisti, ki se na to spoznajo, bodo vedeli, kako nizka je to.

O to pa ni več hec, upam da je otrok ok.

Če ima punčka večkrat težave s pljuči, si omisli oxi-meter, boš vedno točno vedel kako in kaj.

https://www.google.si/search?q...333&bih=645

Seveda kupi dober model, certificiran in za pro uporabo.

Srečno

Black

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Hvala! Si bom ogledal, ko pridem domov. Sem ze cel dan zdoma. Diagnoza je pljucnica in ravnokar je dobila antibiotike po cevki. Pun a mi pravi, da je dobro ji dajati probiotike. Je to res in ce je, priporocate kaksne?

Hvala!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Ja takle merilec saturacije vedno najamemo od Pulmodata v Mengsu. Je res, da ga ponavadi vzames po tem, ko prides domov, zato pa mi, ki smo 100m stran od Domzaske urgence, gremo takoj tja in tam merimo na vsako uro.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Hvala! Si bom ogledal, ko pridem domov. Sem ze cel dan zdoma. Diagnoza je pljucnica in ravnokar je dobila antibiotike po cevki. Pun a mi pravi, da je dobro ji dajati probiotike. Je to res in ce je, priporocate kaksne?

Hvala!

Probiotiki se priporočajo zato, ker ti antibiotik ubije tudi vse koristne bakterije v prebavnem traktu. Recimo Linex je fajn, ti razni probiotični jogurti pa ne vem koliko imajo kaj tega not, ampak mislim da ne veliko.

Moraš pa to jemati vsaj par ur po antibiotiku, sicer ni učinka (jih antibiotik pobije).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Zakaj pa enostavno ni tega že zraven antibiotika v tableti, če je res tak problem, da to pobije "vse dobre bakterije" ?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa enostavno ni tega že zraven antibiotika v tableti, če je res tak problem, da to pobije "vse dobre bakterije" ?

Si spregledal stavek "zaužij vsaj nekaj ur po antibiotiku, saj bo le-ta sicer pobil vse probiotike"?
Sicer pa niti nimajo vsi prebavnih težav pri jemanju antibiotikov.