Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik AndY1 pravi:
Samo za info. Hčerka je spet v bolnici (ne zaradi cigaret). Saturacijo je imela 84. Tisti, ki se na to spoznajo, bodo vedeli, kako nizka je to.
Hvala! Si bom ogledal, ko pridem domov. Sem ze cel dan zdoma. Diagnoza je pljucnica in ravnokar je dobila antibiotike po cevki. Pun a mi pravi, da je dobro ji dajati probiotike. Je to res in ce je, priporocate kaksne?
Ja takle merilec saturacije vedno najamemo od Pulmodata v Mengsu. Je res, da ga ponavadi vzames po tem, ko prides domov, zato pa mi, ki smo 100m stran od Domzaske urgence, gremo takoj tja in tam merimo na vsako uro.
Citat: Uporabnik AndY1 pravi:
Hvala! Si bom ogledal, ko pridem domov. Sem ze cel dan zdoma. Diagnoza je pljucnica in ravnokar je dobila antibiotike po cevki. Pun a mi pravi, da je dobro ji dajati probiotike. Je to res in ce je, priporocate kaksne?
Probiotiki se priporočajo zato, ker ti antibiotik ubije tudi vse koristne bakterije v prebavnem traktu. Recimo Linex je fajn, ti razni probiotični jogurti pa ne vem koliko imajo kaj tega not, ampak mislim da ne veliko.
Moraš pa to jemati vsaj par ur po antibiotiku, sicer ni učinka (jih antibiotik pobije).
Si spregledal stavek "zaužij vsaj nekaj ur po antibiotiku, saj bo le-ta sicer pobil vse probiotike"?
Sicer pa niti nimajo vsi prebavnih težav pri jemanju antibiotikov.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.