Ja, zasvojenost je pekel!Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ne vem ali imate kadilci že tako uničen vonj za vohanje cigaretnega dima, da ga sploh ne zavohate?
Glede argumenta "na svojem" to ne igra skoraj nobene vloge. Pol bi ja lahko nekdo nekoga s snajperom ustrelil, in se izgovarjal, da je to počel "na svojem" (streljal je s svojega balkona).
Če pa kdo reče, da je umor prepovedan, kajenje pa ne, pa naj pogleda citat zakona (Snecer). Povzemam del:
morajo lastniki ... svojo lastninsko pravico izvrševati tako, da se medsebojno ne vznemirjajo in da si ne povzročajo škode.
En lep primer: imaš pravico na svojem dvorišču z valjarjem ravnati teren. Razen če se je tam sosedov mulec spotaknil in leži na poti valjarja. Potem se ti tam pravica valjanje začasno neha, pa čeprav je ta parcela "na tvojem" že 500 let.
Je bila ena sorodna tema o nekih emisijah/imisijah tule nekje na forumu. Poglej, če je tam kaj koristnega. (mislim da je tam šlo za dim od kurjave ali žara...)
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Brezžični zvonec stane manj kot 15€.
Zmeni se, da ti pozvoni ko bo šla kadit in zopet, ko bo nehala. Ti tačas zapri okno.
Če je neka normalna kadilka, gre na cigaret na uro, dve.
Mogoče so vidli to temo...Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
No, sosedom sem situacijo včeraj na lep način razložil in sem upal, da bo lepa beseda lepo mesto našla. Glede na to, da so me danes tožarili pri najemodajalcu in upravniku, očitno temu ni tako.