Aroganca je v tem, da ji je popolnoma ok, da moj otrok voha njen cigaretni dim na račun njenega otroka.
Kako bi se ti počutil, da si ti z otrokom na kosilu na vrtu restavracije, pa ti pri sosednji mizi nekdo prižge cigaret, ampak zato, da ne bo puhal v svojega otroka za mizo, se obrne in puha cigaretni dim v tvojega otroka. In ko ga prosiš, če lahko neha, da ti odgovori, češ, v tvojega otroka puham zato, da njegov otrok ne bo vdihoval njegovega dima, saj je to zdravju škodljivo.
P.S.: Pred kakšno uro me je klical upravnik, ki mi je povedal, da so dejansko oni najemniki in da je stanovanje kupil nek drug sosed v bloku in ga jim dal v najem. Namreč, najemodajalca so danes ti klicali, da mi na oknu visi žička in da je tam kamera, s katero jih snemam. Najemodajalec pa je poklical upravnika.
V bistvu pa je to zunanja žička vremenske postaje in mu je upravnik že prej povedal, da je verjetno to, ker jo ima on tudi. Upravniku sem razložil situacijo od včeraj, on pa je govoril z najemodajalcem, ki me očitno pozna s sosedskih sestankov (iz glave se ne spomnim, kdo bi to bil) in ve, da sem dober sosed in pozna tudi zdravstveno stanje moje hčerke in je upravniku povedal, da bo najemnikom povedal in za vremensko postajo in opozoril, da naj pazijo na cigaretni dim.
Mislim, da so si s pritožbo najemodajalcu naredili medvedjo uslugo, saj tole bi lahko ostalo med nami in bi uredili na normalen sosedski način, zdaj pa za to vedo in upravnik in najemodajalec, ki pa se je strinjal z mojo argumentacijo.