Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak potem bi lahko to vsak utemeljil na sodišču, saj dim je škodljiv za popolnoma zdravega človeka in za bolanega, na slednje čas vpliva bolj, ampak imata pa oba prav. Za takšno trivialno zadevo niti sodišč ne bi rabili, če smo odkriti, edino če je sosed nad sosedom tudi kadilec
Veš eno je, ko skuhaš kosilo na čebuli al pa večerjo, to se točno ve kere ure so, jesti je treba in če se normalno kuha, so tudi neki zračniki, da ni katastrofe.
Čik pa je mamilo, ki smrdi in izrazito ogroža zdravje. Če ima argumente, bo zadevo dobil, je pa rahlo "nenavadna".
Podobna zadeva kot če bi nad balkonom norega kadilca nekdo sušil perilo, ker je pač tam predvideno. Ja menda kot sosed mu ne boš šel smodit smrdljivega čika v sveže oprano perilo, pol si sam moten
Žal so ljudje povsem brezbrižni, boli jih k... za sosede in okolico, vidim pri meni v ulici.
Majo nevzgojenega psa, ki noro laja na soseda, da ne more niti na vrt stopit. Jih je lepo prosil, pa dobil odgovor, da pes pač laja.
Model ne j... sistema, z brusilko tudi ob nedeljah telovadi okoli bajte, ko pa preneha pa raje ne bom povedal, kaj dela pri odptem oknu, da se ne bo kje prepoznal...
Pa je videl zdaj v nedeljo, da ma sosed neko zabavo, da so obračali, pa gre drsat s fleksarco. Pa nič ni bilo nujnega za opravit, pač "nekaj" je delal, kar ma največ za en dan dela, on pa že mesec drsa in vznemirja.
Pa saj moraš biti nor no.
Ker sem malo vstran me tak ne moti, včasih pa zmoti popoldanski spanec tudi skozi izolirana okna. Za psa imam berajt petarde, samo se mi žival smili, vidim pa da se dobi ultra zvok, ki to zadevo elegantno uredi.