zakaj bi bil doma?A je kdo, ki lahko dela od doma, šel danes na šiht? Pomojem nihče.
Ne morem delat od doma....Nimam elektrike....A je kdo, ki lahko dela od doma, šel danes na šiht? Pomojem nihče.
Ni jih! Maribor bo čez eno uro kopen - sončna uprava je poslala svoje delavce.Vidim, da je danes snežne službe spet presenetil sneg
A lahko prosim tole budalaštino, ki sem jo dons slišal že neštetokrat iz radia, pa na netu berem samo jamranje, obrazložiš oziroma razložiš, kako bi ti, med tako močnim sneženjem, naredil drugače oziroma tako, da ne bi blo snega na cesti? Zimske gume imamo predpisane z razlogom, tako da 10 centi snega na cesti najbrš ne bi smel, in za normalne nikakor ni, problem. Kle mi jamrajo Ljubljančani, kok so bogibogi k je mal snega na cestici in niso mogl na šiht. Vozači smo vsi tukaj z nekaj minutami zamude.Vidim, da je danes snežne službe spet presenetil sneg
A lahko prosim tole budalaštino, ki sem jo dons slišal že neštetokrat iz radia, pa na netu berem samo jamranje, obrazložiš oziroma razložiš, kako bi ti, med tako močnim sneženjem, naredil drugače oziroma tako, da ne bi blo snega na cesti? Zimske gume imamo predpisane z razlogom, tako da 10 centi snega na cesti najbrš ne bi smel, in za normalne nikakor ni, problem. Kle mi jamrajo Ljubljančani, kok so bogibogi k je mal snega na cestici in niso mogl na šiht. Vozači smo vsi tukaj z nekaj minutami zamude.
zakaj bi bil doma?
zaradi 5cm snega, ki ga imamo?
Spet paničarite. Razen nad 700-800m jim sploh ne bi bilo treba it na cesto, razen malo posipavanja.
Snežinkice. Pade 5-10cm snega pa vsi pokakani.
Vidim, da je danes snežne službe spet presenetil sneg
Jaz sem še v pojstli.A je kdo, ki lahko dela od doma, šel danes na šiht? Pomojem nihče.
Ni letel na tebe pomoje. Ti si ostal doma, ker si imel možnost. Problem je v ljudeh, ki mislijo, da morajo zapeljat na kopno cesto, če ne, so krivi cestarji.Pokakan si ti. Ne bojimo se snega, ampak brezvezne vožnje po Ljubljani. Zgleda še nisi imel te izkušnje. ŽE v primeru dežja se zjutraj in popoldne v konici zabije vse v božjo mat**. Ko je sneg je pa konec sveta.