Snajper skrita kamera...jaz jih nalomim majkemi

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Sploh pa verjetno tip sploh ni točno vedel za kaj gre, videl je nekoga bežati, ocenil kdo je negativec (in v nekem smislu tudi uganil hehe) in je reagiral. Pretep mu ni tuj.
shocked-1.gif

Se je pa lepo videlo, da se je karate mornarček hitro umaknil, oni punker pa je tam ostal in prodajal zijala. Še en dokaz, da bolj "opasno" kot kdo hoče izgledati, manj je od njega.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

F_ck kaki back side kick mu ovi v goflo stisne........ saj menda model niti registriral ni od kod je priletelo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
doctorz,

on ima vso pravico njega ustavit, tega mu ne oporekam, ampak ne na tak način.

pediater,

tudi morilci imajo pravice, jaz se nisem spomnil in sprejel takšne ustave, zakonov in ostalih dokumentov, ki jim dajejo te pravice. Kaj bi bil on v očeh družbe je pa drugo, lahko bi bil heroj, ampak bi vseeno najebal pred sodiščem. Nebi bil prvi primer.

OFF: nikoli nisem mahal z nožem po cesti.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja pravice my ass.............

Zaj da nehče nekomu, ko ga mam rad, neke nardi al pa se na mene spravi in da se branim......misliš, da bom glih zaj tam študiral klko ma kdo pravic.......valda ja
bonk.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
uau get a life man.

Popolnoma izven koneksta, drugi post je star, ne nosim noža seboj, to sem ti večkrat povedal, dej nalimaj še to, pa un del, kjer sem povedal, da pišem nalašč takšne stvari, ker vem, da mi slediš po forumu in sestavljaš neko zgodbo o meni.

PS: Ostan raj pr slikcah.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

Zaj da nehče nekomu, ko ga mam rad, neke nardi al pa se na mene spravi in da se branim......misliš, da bom glih zaj tam študiral klko ma kdo pravic.......valda ja
bonk.gif

Se je že zgodilo, da so kakšno punco posilili in potem pa je z njo hodil okoli njen fant s prijatelji in je morala pokazati kateri jo je. In punca kr nekoga pokaže za katerega se ji zdi da je pravi ali pa v zmedenosti in strahu kar nekoga obtoži.

Ali pa kakšen iznajdljiv mulc reče svojemu vzkipljivemu fotru da si ga udaril. In ta bo prišel kar do tebe in te vsekal.

In še koliko je takšnih primitivcev, ki po želji po maščevanju kar nekoga treščijo brez prepričanja da imajo pravega.

B81

22. jul 2007
37.718
10.982
113
Eh, fake...sem gledal real posnetke iz zda, kjer roparji zares ustrelijo človeka, pa po nekaj nabojih se še vedno dere,. tak da če ga ni s prve v glavo zadel, bi se mali začel dret v tej piksni ko intihar....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Un bi moral odgovarjat za tale udarec, ker nima pravice uporabit take sile, tu ni govora niti o zmoti, šlo za protipraven napad, ker državljanska pravica zajema le zadržanje na mestu do prihoda policije z minimalno silo, ne pa z udarci. Upam, da so ninđo obsodil.
Meni se ne zdi nič pretirana. Minimalno, ravno toliko, da ga je ustavil in da ob tem ni tvegal, da ga ustavljeni napade (ker je glede na to, da je par sekund prej že nekoga napadel, čisto uporavičeno pričakovati). Če bi ga manj, bi lahko pobegnil ali udaril nazaj. Tako je pač počakal na tleh. Pohvalno in dobro odmerjeno. Če jih nočeš fasat, pač ne napadaš ljudi na ulici.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

bonk.gif

Se je že zgodilo, da so kakšno punco posilili in potem pa je z njo hodil okoli njen fant s prijatelji in je morala pokazati kateri jo je. In punca kr nekoga pokaže za katerega se ji zdi da je pravi ali pa v zmedenosti in strahu kar nekoga obtoži.

Ali pa kakšen iznajdljiv mulc reče svojemu vzkipljivemu fotru da si ga udaril. In ta bo prišel kar do tebe in te vsekal.

In še koliko je takšnih primitivcev, ki po želji po maščevanju kar nekoga treščijo brez prepričanja da imajo pravega.
Eno je, če v živo vidiš krimnalca na delu (tam je treba naprej garbat, pa potem vprašat), drugo pa to, kar si opisal ...