Slovenija smo ljudje

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
grims-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Kako bomo enotni ko se jebemo kdo pije union kdo lasko, pa kako naj bomo zavedni ko so pri nas prepovedane vojaske proslave ob dnevu samostojnosti, to bi se su pogledat, tko pa nej kaj, med voluharji stojim pred maxijem in gledam Janse in Ostale?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Naslov teme pove vse. Če se sliši še tako čudno mi odločamo, morda kot posameznik lahko narediš malo, dejstvo pa je, da nam manjka enostnosti in konca zaplankanosti, ki je ni videti konca. Vsak vidi še samo sebe in sebe only. Fovšija. Priporočam branje Mazzinijevega bloga, ki lepo zajema določene stvari. Obstaja še par drugih postov tam, ki so vredni branja.

Veste kaj je žalostno, da nas je mentaliteta posrkala vase. Priznam, da sem občasno tipičen slovencelj, občasno. Podobno kot če pogledamo promet pri nas. Tak kaos težko še kje najdeš in enako je v glavah. To kar imamo na oblasti in vse kar je povezano smo si sami izbrali, lepo ali grdo, tako to je. Nismo se uprli, nismo stopili skupaj in verjetno se to tudi še dolgo ne bo zgodilo. Ampak povsod je podobno kar se politike tiče. Ponekod imajo rešena nekatera področja bolje, drugod slabše, nikjer ni idealno razen morda, če imaš na računu par milijonov evrov in živiš ob obali nekje v toplih krajih in se ti sladko jebe za vse. Večina se ne zadeva da smo vseeno lahko veseli, da živimo kjer živimo. Relativno malo kriminala, naravo, vse na dohvatu ruke. Če bi še ljudje bili malce bolj naravnani za gledanje okoli sebe in ne videli vsega skozi denar bi bilo mnogo lepše. Ok, pa malce več pravnega reda, predvsem hitrega ne bi škodilo. Ampak težka bo, majhni smo, poznamo se in vsak ima Jožata, ki ga bo zrihtal preko vrste. Vsak bi moral začeti pri sebi, ampak se bojim, da smo daleč od tega. Krčevito se borimo za svojo lastnino, ki nam pomoje pomeni največ. Še bolj se zapiramo in postajamo zadrgnjeni do amena.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik jmarkoos pravi:
Ker naj bi reklama predtstavljala Slovenijo, bi bilo smiselno napis "Dobrodošli" dati na prvo mesto in ne na zadnje...

glede na to, da investitorji bolj odhajajo iz SLOVEenije bo "dobrodošli" paše bolj "dobroodšli"

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
Pizdamaterna, same rovte limate.
bonk.gif

Dobr, da je vsaj Ynos nalimal mal več kraj, sam kaj, ko je še tam cerku.
rolleyes-1.gif

Pol sem se pa jaz iz muslijev v KSA norca delal, ker imajo na vsake 200m minaret. Sploh nisem porajtal, da smo mi še slabši.
crazy1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
jst sm pa teh oz. takih rovt bolj vesel kot pa betonske đungle....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
s temi slikami sem videl več slovenije kot v celem življenju..opažam, pa d aje vse po istem kopitu

sakrlani objekt, mali britof, 20 bajt s polkni in fialdendroni na oknih, mal pokošene trave in hosta

Jaz imam vsaj katedralo v bližini...
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če se ne motim je bilo posneto kmalu po sončnem zahodu in nebo ni bilo popolnoma črno. Ni hdr, mi ga ne rata fajn nares, preveč umetno rata. Moram malo tutoriale prebrat.