Slovenija smo ljudje

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
@gas a jst prov vidm tm smučišča uzadi?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
52567175.jpg

Pa še če koga zanima slika v detajle ...
http://v2.cache1.c.bigcache.go...irect_counter=1

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Tale promo video za Triglav / Bohinj je tudi lep... sicer moderen ampak lepo posnet:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ja se imamo dovolj fino. Jaz osebno nimam pojma, kaj bi počel na, recimo, Nizozemskem, kljub višji plači. Politiki se kregajo tudi tam.

Tisti, ki pa kar čakate, da bi začeli jamrati, pa preberite še enkrat prvi post.

se moram strinjat s tabo.
prdnem pa sem v prlekiji..aka macva, vojvodina, slavonija
prdnem pa sem v triglavkem zaledju..aka lovčen, jahorina, kopaonik
prdnem pa sem na morju, aka split, dubrovnik

lahko anredimo sirsi krog..
sem na balatonu
sem v bad klaj na majci
sem na..korziki, kreti.

sam kle, tri prdce stran. vsi ostali..da tak krog naredijo rabijo 3 dni.

kretene v narodu..majo vsi..sej so sam ljudje
v politiki..sevea..je boljse..sam..serem se v politko.

dokler mi lepota narave pomeni vec kot kretenizem idiotiv..vladajocih in klaceplazecih..bom tukaj..ni zlato..lahko bi bilo mnogo bolje..ampak ma neki..nek skrit adut.

ce bi menjka..bi menjal za sredozemlje, polinezijo, kanare...ne pa nizozemska, dojčland, angila, bog ne daj stejtsi

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz....

še en konc naše prelepe države.slikca ni moja je sposojena.pa še par besed o nas in državi.ne gre nam slabo ampak ob predpostavki da imamo možnosti resnično biti razvita in moderna ter dokaj bogata država ki bi skoraj vsakemu omogočala spodobno življenje je večina razočarana nad Slovenijo in nad besedami izrečenimi pred 20imi leti.Za veliko večino vseh težav ki jih imamo so krivi politiki vseh dosedanjih vlad.Tudi sedaj ko je kriza še posebej pri državljanih vse večja ne morejo skupaj stppit pa narediti nekaj dobrega za državo ampak vsak vleče na levi ali desni pol in krivijo eden drugega.Se pa vidi da če hočemo lahko stopimo skupaj in smo močni kadar stopimi skupaj žal pa se to pokaže le ob zelo kritičnih situacijah kot so poplave,neuraj ,potresi...
za konec vesel sem da živim v Sloveniji in da večina ljudi ki me obkroža čuti enako in se eden do drugega obnašamo zelo prijateljsko
aplauz.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
vsekakor si ne smemo zatiskat oči pa čimprej začet delat ... vse preveč je še zakoreninjena mentaliteta iz bivše države, zgleda da je 20 let premalo ...
rolleyes-1.gif

Matjaž Javšnik v svoji predstavi kr dobro pove ... edina ko je kaj delala v jugoslaviji je bila inflacija
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no..preden azcnemo delat, se moramo anuciti spostovati se lastno zgodovino.

tvoji starci zivijo v
komunisticnem stanovanju
al pa od komunisticnega kredita bajta

ce ni ne a ne b, je pa od komunisticne sluzbe. in to je treba najprej sprejet. da je bilo..da je mimo..da okol sebe vidimo rezultate tega..distancirat pa se..a je to dobro ali slabo.

ko pridem an gradbisce..nikoli ne pljuvam po prejsnjem..pa tut hvalim ne..sam povzamem kar vsaka budala vidi..da smo na gradbiscu, d abajta sotji, da tampon je, da robnikov ni, da bo treba porihtat..in potem povem kako in kaj bomo delal

niko si ne drznem rect..pa ker abudala je anredila padec proti hisi..

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
spoštovat ja, ne pa se je oklepat pa jo poskušat še kr živet če je več kot očitno da smo tudi delno zaradi prejšnje ureditve tam kjer smo
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Evo še moj prispevek, narejen pod Vršičem.
1230784-IMAG0093_Alter.jpg

Priponke

• 1230784-IMAG0093_Alter.jpg
    1230784-IMAG0093_Alter.jpg
    101,4 KB · Ogledi: 163

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
hudo ima ja....Glih prejšnji vikend sem kolesaril mimo. U bistvu so vse hiše tam gor zlo dobr zrihtane.
zmaga.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.825
113
ksz...

kamnik (severni del)

zaključek doline kamniške bistrice

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
hudo ima ja....Glih prejšnji vikend sem kolesaril mimo. U bistvu so vse hiše tam gor zlo dobr zrihtane.
zmaga.gif

če bš še kdaj šel mem se le oglasi da boš mal počil
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, vsi so neki bradati in brkati, s klobuku kot sekta Amiši.