Slovenija smo ljudje

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Bojim se, da se bližamo mentaliteti Hrvatov, da se nam zdijo te neverjetne lepote samoumevne. Imamo najlepšo državo na svetu, uničujemo pa jo z notranjimi razdori, razprodajanjem tujcem, svinjanjem (Lafarge),....

Upam, da ta spot vsaj malo pripomore k narodnostni zavesti in zavedanju, da je tudi doma lahko lepo!

pokopala nas bo faušija, in mogla se bo zgodit res ena pizdarija da bomo se poenotli

na srečo al nekaj nevem, nisem bil vzgojen v takem duhu in če "hara" en slovenec po svetu mi je pač vseeno če je iz lj, kopra al pa bele krajine ... al pa bognedaj moj sosed
grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Sam pa padete omladinci na vse fore, ki jih vam servirajo.
grin1.gif

Prejšnji teden vsi za vlado dol pa revolucionarni preobrat, danes pa "kako je kle fino..."
bonk.gif

Zraven so pa to deželico več ali manj že razprodali in kamorkoli prideš, da bi se naužil lepot, te oderejo ko prasca.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.385
113
Ima kdo mp3 od glasbe ?

Slovenijo so pokopali prepožrešni ljudje. Taki vidijo samo denar, denar in denar. Ne vidijo 1m pred sabo. Ampak samo denar...
Potrebno je bilo zapraviti milijarde in milijarde € da so lahko nakradli milijone zase.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
grin1.gif

Prejšnji teden vsi za vlado dol pa revolucionarni preobrat, danes pa "kako je kle fino..."
bonk.gif

Zraven so pa to deželico več ali manj že razprodali in kamorkoli prideš, da bi se naužil lepot, te oderejo ko prasca.

Eni ne kritiziramo vsega po vrsti samo zato, ker nismo zadovoljni z vlado ali lastnim življenjem.

Sploh pa če v slabih časih (kot praviš, da so) ne znaš najti nečesar kar bi te veselilo, potem se ti res slabo piše.

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Poslušaj, pametnjakovič... jaz, za razliko od tebe, vem, kako je izgledalo v času nastanka te originalne reklame, in kako izgleda danes ob njenem rimejku.
Tega ti ne veš. In ne boš vedu nikol.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.385
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Poslušaj, pametnjakovič... jaz, za razliko od tebe, vem, kako je izgledalo v času nastanka te originalne reklame, in kako izgleda danes ob njenem rimejku.
Tega ti ne veš. In ne boš vedu nikol.

Leta 1948 se pelje Tito z Modrim vlakom, ki se nenadoma ustavi. Tito vpraša pribočnika kaj se je zgodilo. Ta mu pojasni, da je konec proge. Tito ukaže , da morajo vsi potniki iz vlaka ter prebivalci okoliških krajeve takoj zavihati rokave in zgradit manjkajoči del proge.

Leta 1991 se z vlakom pelje Lojze Peterle. Vlak se nenadoma ustavi. Peterle vpraša kaj se je pripetilo. Šef kabineta mu pojasni, da je konec proge. Peterle ukaže, da tire za vlakom prestavijo naprej in tako omogočijo nadaljevanje vožnje.

Leta 2011 se z vlakom pelje Pahor. Vlak se nenadoma ustavi. Ves rdeč v obraz nervozno vpraša svojega piarovca Koširja, kaj se je pripetilo. Košir mu pojasni, da proge ni več. Pahor ves poten zakriči:" So what! Zibajte vagone, da bodo mislili, da se peljemo naprej."

?

jmarkoos

Pripravnik
21. apr 2011
98
0
6
kupto.si
Ker naj bi reklama predtstavljala Slovenijo, bi bilo smiselno napis "Dobrodošli" dati na prvo mesto in ne na zadnje...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
grin1.gif

Hehe ...lud *ebe zbunjenog
grin1.gif

Padal ste Titovi pionirčki 20 let na take fore.....zdej pa smo kjer smo

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Lej... jaz sem mogoče padal na fore takrat. A takrat je bilo v redu. Tudi popotnica za vas je bila takrat v redu, Kako pa je danes? Kakšno popotnico boš pustil svojemu otroku in s čim se boš duval čez 20 let?
"Ja, smo 2011 pahorja zjebal in je moral it, pol je pa prišu Janša. Sori, za popotnico ti lahk zaželim samo veliko sreče in široko ti more."

Kamele0N

23. jul 2008
42.079
5.653
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Lej... jaz sem mogoče padal na fore takrat. A takrat je bilo v redu. Tudi popotnica za vas je bila takrat v redu, Kako pa je danes?

Popotnica je bla enaka......mislm pot popotnice.....sam da je takrat vse rastl....zdej pa pač ne!

Tko da smernice te popotnice so že Kuæko pa Drni zastavl 20 let nazaj...Rop je neki časa furu.....mal tuti frutti (zamenjav levi desni)....recesija.....in maš kar mamo
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.079
5.653
113
Sam ti Titov pionirček si tega ne boš priznal....tebe so naučil da če boš Janšo volu boš mel manjšo plačo (bakici pa da jim bo "tabel" penzijo znižal )
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: