Slovenec skočil z mosta in utonil

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Izida v Zvorniku se ne upam napovedati. Upajmo, da ga vsaj najdejo.
Ja, za nas nepoznavalce je to bil lep skok. Če se malo poglobimo, se vidi na nekem posnetku, da mogoče ali verjetno ni uspel roke oz dlani pred glavo (da razbije vodo pred vstopom.) Ampak, to ni izgovor za reševalce. Morali bi ga potegniti ven poškodovanega ali nepoškodovanega in živega. Živ je pa bil in to se lepo vidi.
Ja, tudi da je na nekaj naletel v tisti umazani vodi je možno.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
mosseero , odzadaj na krmi ni sedela nobena ženska, tako da je podatek da je sedela spredaj očitno točen. Predvidevam, da ta oseba sedi pred Jancem, ki je v beli majici. (posnetek).
Če jo kdo prepozna, lahko pogledamo kje je sedela.

Blanca

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
zakaj ne? Mogoče je bilo tako, da se je prvi del zabil v vodo, ko so šli čez prelivna polja, ko je pa zadnji del notter zgrmel (mogoče tud večja teža odzadaj), je pa njo, kot prvo v zrak katapultiralo. In očitno malo iza tiste smrtonosne linije.
Pa še opis novinarja, ki je bil zraven
KLIK

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vse pa res ni za v javnost no..., svet je res samo še en "big brother", nobene pietete...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
zmaga.gif

Svojci bodo zagotovo ta posnetek imeli za domaco stran...
stupid-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Na krmi (zadaj), ne na kljunu (spredaj). Spredaj je ne bi moglo vreči v zrak.

Jaz imam v spominu enak podatek. Zadaj naj bi sedela županova žena. Narejena je bila celo animacija tega "katapultiranja".
Na hitro je nisem našel (animacije dogodka).

Drugače pa dajem link povzetka te nesreče. Malo po 8. minuti pa se vidi, kako je celotna zadeva narejena:

http://www.mojvideo.com/video-...7334c1e89d73934

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Na krmi (zadaj), ne na kljunu (spredaj). Spredaj je ne bi moglo vreči v zrak.

Jaz imam v spominu enak podatek. Zadaj naj bi sedela županova žena. Narejena je bila celo animacija tega "katapultiranja".
Na hitro je nisem našel (animacije dogodka).

Drugače pa dajem link povzetka te nesreče. Malo po 8. minuti pa se vidi, kako je celotna zadeva narejena:

http://www.mojvideo.com/video-...7334c1e89d73934
kako imaš nek drugačen podatek v spominu, ko si pa tudi sam prilepil posnetek, kjer v nobenem čolnu nobena ženska ne sedi zadaj. PS. (sedela je spredaj. Črne kopalke)

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Linkal je posnetek resevalcev na obali z YT. Jaz sem prekinil takoj, lahko pa domnevam, kaj so nosili po bregu navzgor.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Še eden je izginil..., tokrat v Mostarju...

Jaz sem lani v Mostarju gledal domačine, ko za denar skačejo z mosta. Norci. To je visoko u tri p.m., pa če z vrha gledaš še ni tolk grozno, ko pa pogledaš od spodaj gor. Svaka jim čast.
Samo tam se meni ni zdela nekaj motna voda, je kar precej čista zgledala takrat.

Aja pa nobenih reševalcev ni blo v vodi.... Možakar nabira denar, ko ga ima zadost pa skoči,

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
Nekje sem bral, da naj bi tudi ta z Drine bil "profesionalni". Sicer ne vem kaj to pomeni za pisca članka, zame to pomeni da se prezivlja s tem.