Slovenec skočil z mosta in utonil

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Saj od kvazi novinarjev brez izobrazbe ne mores drugega pricakovati. Se ne dolgo nazaj je bila podobno zlorabljena beseda ekstremen. Vsi po vrsti so bili ekstremni. Od planincev do gospodinje, ki so tekmovale v pripravi potice.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Potem pa si jaz izraz "profesional" (amater) narobe predstavljam.
Karla Schranza so poslali domov iz olimpijskih iger kot profesionalca, ker je nekoč na enem puloverju nosil napis za neko kavo.

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Imaš prav
zmaga.gif

Sem zbrisal.

Ti imaš vsaj spoštovanje. Zdaj so ta nazoren posnetek plavajočega trupla v črnih kopalkah objavile kar še mrhovinarske S.Novice. Čez par let bomo izgledali imeli plačljiv kanal za v živo gledat obdukcije in delo pogrebnih služb.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ðizs, eni celo na fejsu objavljajo ta posnetek.
crazy1.gif

Ti novinarji so res mrhovinarji. Par let nazaj se je z avtom ponesrečil znanec in so idijoti objavili slike nesreče skupaj s truplom-videla se je okrvavljena glava. Šele po posredovanju so brisali.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja no, to je vse zivljenje oz. smrt..ne bit tako rahlocutni..grejo pa novinarji na sokantno, ker se to prodaja.

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja no, to je vse zivljenje oz. smrt..ne bit tako rahlocutni..grejo pa mrhovinarji na sokantno, ker se to prodaja.

fixed.

Slovenske novice nimajo novinarjev.

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Še eden je izginil..., tokrat v Mostarju...

Jaz sem lani v Mostarju gledal domačine, ko za denar skačejo z mosta. Norci. To je visoko u tri p.m., pa če z vrha gledaš še ni tolk grozno, ko pa pogledaš od spodaj gor. Svaka jim čast.
Samo tam se meni ni zdela nekaj motna voda, je kar precej čista zgledala takrat.

Aja pa nobenih reševalcev ni blo v vodi.... Možakar nabira denar, ko ga ima zadost pa skoči,

JAz sem bil parkrat tam, pa je eden poziral v kopalkah na ograji, dva sta pobirala denar, ko je bilo treba skočit je pa prišel en tretji, ki je skočil v shorty neoprenu.
Sicer te neopren verjetno ščiti le pred temperaturno razliko .... o reševalcih pares ne duha ne sluha.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
Citat:
Uporabnik burgy pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Še eden je izginil..., tokrat v Mostarju...

Jaz sem lani v Mostarju gledal domačine, ko za denar skačejo z mosta. Norci. To je visoko u tri p.m., pa če z vrha gledaš še ni tolk grozno, ko pa pogledaš od spodaj gor. Svaka jim čast.
Samo tam se meni ni zdela nekaj motna voda, je kar precej čista zgledala takrat.

Aja pa nobenih reševalcev ni blo v vodi.... Možakar nabira denar, ko ga ima zadost pa skoči,

JAz sem bil parkrat tam, pa je eden poziral v kopalkah na ograji, dva sta pobirala denar, ko je bilo treba skočit je pa prišel en tretji, ki je skočil v shorty neoprenu.
Sicer te neopren verjetno ščiti le pred temperaturno razliko .... o reševalcih pares ne duha ne sluha.

Ja un s tavečjim tičom pozira v speedo kopalkah. To je verjetno zarad turistk, da lažje tošle odprejo.
smile-1.gif

Drugač pa ko sem bil jaz tam je kar tisti skočil, ki je denar nabiral. Je pa vedno več teh mojstrov tam na mostu to pa je res

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Ko sem bil jaz v Mostarju, so "vaški mulci" žicali folk za "ne vem kolko" € da skoči. Kolk sem videl, nobeden od turistov ni bil zainetersiran. Mislim da je hotel 50€. Na koncu je res ta isti "mulo" res skočil in menda za dosti manj denarja. Očitno je nekaj nabral. No, jajca pa vseeno ima. Skočil je na noge. Reševalcev..... pa kakšni reševalci. Splaval je ven.... pa prišel nazaj na most. In žical dalje. No, menda potem skoči drugi.
Me pa nekaj zanima. Tist posnetek, ko so ga našli.Krožijo govorice, da se na 5 sekundi vidi poškodba stegna. Menda levega. Oziroma rana. Če kdo zna to povečati ali preveriti.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Iz Žurnala...

Da je Beuc v vodi pristal, ne da bi popolnoma iztegnil roke nad glavo, je po ogledu posnetkov ocenil tudi nekdanji reprezentant Jugoslavije v skokih v vodo Nenad Arseniæ.

"Po tej napaki je vse odvisno od položaja glave. Beucova glava je bila, kot sem videl na posnetkih, pri vstopu v vodo pod kotom 90 stopinj in usmerjena proti trebuhu. Andrej je verjetno dobil udarec v tilnik, pri katerem se je poškodovalo četrto vretence. Če se to zgodi, človek izgubi nadzor nad rokami in drugimi deli telesa," pojasnjuje Arseniæ.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83