Karla Schranza so poslali domov iz olimpijskih iger kot profesionalca, ker je nekoč na enem puloverju nosil napis za neko kavo.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Potem pa si jaz izraz "profesional" (amater) narobe predstavljam.
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Imaš prav
Sem zbrisal.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja no, to je vse zivljenje oz. smrt..ne bit tako rahlocutni..grejo pa mrhovinarji na sokantno, ker se to prodaja.
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Še eden je izginil..., tokrat v Mostarju...
Jaz sem lani v Mostarju gledal domačine, ko za denar skačejo z mosta. Norci. To je visoko u tri p.m., pa če z vrha gledaš še ni tolk grozno, ko pa pogledaš od spodaj gor. Svaka jim čast.
Samo tam se meni ni zdela nekaj motna voda, je kar precej čista zgledala takrat.
Aja pa nobenih reševalcev ni blo v vodi.... Možakar nabira denar, ko ga ima zadost pa skoči,
Citat:
Uporabnik burgy pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Še eden je izginil..., tokrat v Mostarju...
Jaz sem lani v Mostarju gledal domačine, ko za denar skačejo z mosta. Norci. To je visoko u tri p.m., pa če z vrha gledaš še ni tolk grozno, ko pa pogledaš od spodaj gor. Svaka jim čast.
Samo tam se meni ni zdela nekaj motna voda, je kar precej čista zgledala takrat.
Aja pa nobenih reševalcev ni blo v vodi.... Možakar nabira denar, ko ga ima zadost pa skoči,
JAz sem bil parkrat tam, pa je eden poziral v kopalkah na ograji, dva sta pobirala denar, ko je bilo treba skočit je pa prišel en tretji, ki je skočil v shorty neoprenu.
Sicer te neopren verjetno ščiti le pred temperaturno razliko .... o reševalcih pares ne duha ne sluha.
kakšen senzacionalni naslov članka.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/neuradno-beuc-umrl-zaradi-zloma-vratnih-vretenc.html