Šlape mi spuščajo barvo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pred dvemi tedni sem kupil ene šlape za 50 EUR, precej kvalitetne. Kasneje sem opazil, da imam vse temnejše podplate....sedaj imam že praktično črne.
bonk.gif
Zadeve ne morem sprat ven iz podplatov, ker se je zažrlo.

Sem klical trgovino (Humanic) in je rekla, da je to normalno. Ker so kvalitetni in iz usnja bom imel pač črne podplate. Ampak tko res črne.

Kaj mi je za narest?
crazy1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Nesi menjat. Usnje ne sme spuščati barve niti pod razno ne. Očitno je slaba barva za usnje. Verjami mi, imam kar nekaj opravka z usnjem, malo že vem.

Se strinjam. Prej bi rekel, da bi te ožulilo kot pa spustilo barvo. Osebno bi jih nesel nazaj za full refund.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Bom odnesel, pa vzel svetel model istih šlap. Čeprav jer ekla, da to tko je...da mi bodo sicer dali v reklamacijo, da pa ne vejo, če bo uspešno. Kr neki. Prav sezul se bom tam in ji dal nogo na pult, da si pogleda, pa naj mi pove, če je normalno.

B81

22. jul 2007
37.613
10.907
113
Huh...skechersov v yellotu ni hotla menjat, pa so bli nošeni par ur, ravno toliko, da se je nalepka odlepila iz podplata na zunanji strani. Ta mlada prodajalka mi je potem rekla na uho, da če bi jih malo sčistil, bi šlo skozi.
A tebi jih bodo kar menjali? (no res pa je, da moji niso imeli napake, le malo preveliki so bili...)

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Bom odnesel, pa vzel svetel model istih šlap. Čeprav jer ekla, da to tko je...da mi bodo sicer dali v reklamacijo, da pa ne vejo, če bo uspešno. Kr neki. Prav sezul se bom tam in ji dal nogo na pult, da si pogleda, pa naj mi pove, če je normalno.

Gangrena je huda reč, če se jih ne znebiš sedaj ti bodo morali nogo pri kolenu odrezat!
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nope, zato je tudi delano, se dobijo posebni. Zaj odvisno kake šlape maš, če maš one sandal varjanta al pa kroks pol sede.

Če maš klasične japonke pol logo da nebo šlo, čeprav se jih da malo priheftat zraven.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Verjami mi, imam kar nekaj opravka z usnjem, malo že vem.

s čim neguješ lederzice v avtu? Kak nasvet

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
To maš ti glivice. Sem videl v vojski. Najprej zeleni podplati ko šolska tabla. Pol sta pa unadva z nekim strupom mazala, so bli pa črni k motorn olje od Mxovga dizla, ki ga že 200.000km ni zamenjal.

lp