Če morda koga zanima podrobnejša zgodovina te stavbe in žalostna usoda lastnikov.Nacionalizirana! Je velika razlika, ene so zaradi semantike vlekli po sodiščih...
Deda so tvoji tahiper desni prjatli kle gor par let nazaj prbijal na križ, ker si je dovolil božanstvo šimfat. Zdej je pa heroj....odločte se.to je pa tvoja subjektivna ocena, vsak vidi drugače.. Zakaj pa je tisto njegova? Ker je izražena z nevrednim komentarjem, kjer se vidi prizadetost oz. nuja, da se deda da v nič - pa ga ne poznam, niti ne podpiram, se z njim ne strinjam v eni večji stvari...ampak kar je povedal, je imel prav.
preberi še enkrat moja zadnja dva stavka... in poglej kaj je komentiral. Še ti se boš strinjal.Deda so tvoji tahiper desni prjatli kle gor par let nazaj prbijal na križ, ker si je dovolil božanstvo šimfat. Zdej je pa heroj....odločte se.
Če se mene vpraša, bo mogu najprej pokazat kaj zna, lapat ni težko.
On se strinja samo s svojo s'kvo ko ona udari po mizi!preberi še enkrat moja zadnja dva stavka... in poglej kaj je komentiral. Še ti se boš strinjal.
Sej je mel tud takrat v marsičem prav. Sam takrat je bil kontra božanstvu.preberi še enkrat moja zadnja dva stavka... in poglej kaj je komentiral. Še ti se boš strinjal.
Otroće, pozabljaš vedno znova, da nisi več najjači kvizko 6. razreda. Med odraslimi velikokrat izpadeš obično budalo.On se strinja samo s svojo s'kvo ko ona udari po mizi!
Spet ednina... c c c..Otroće, pozabljaš vedno znova, da nisi več najjači kvizko 6. razreda. Med odraslimi velikokrat izpadeš obično budalo.
Ti ga verjetno že ne navdušuješ. Tako da tvoja trditev ne drži.Tebe itak navdušuje vsaka driska, ki jo izreče nek populističen šupak... zeh.
On izpade budalo vsaj samo takrat ko špila norčka, kar zate težko rečem.Spet ednina... c c c..
Kako ne, če se vedno odzove. Isto kot ti.Ti ga verjetno že ne navdušuješ. Tako da tvoja trditev ne drži.
A samokritike pa nic.. ok okOn izpade budalo vsaj samo takrat ko špila norčka, kar zate težko rečem.