Nerazumem popolnoma zakaj ce si imela sprintan zakonik, nisi vzela od poslovodje podatke, naredila izjavo katero naj potpise, in potem vseskupaj poslala na zvezo potrosnikov pa naj se oni dogovarjajo kdo tukaj nekaj v trikrasne blebeta?
Tko danes pac je, v kapitalizmu ti hocejo vsi vse samo prodati, vsi ti vse zagotavljajo, ko pa jajca prineses nazaj se pa zagleda pravi obraz prodajalca in podjetja. Nazalost so tudi vecina vsi delavci in razne poslovodje pravilno solani in pravino po sistemu zaposleni, a nazalost vecina zelo nesposobna in nevedna svojega dela razen osnovnih funkcij.
V interdiskontu kupim neka creva, pac se izkazejo za slabsa kot je mozno, prinesem prodajalcu nazaj in mi zacne tupit da nemore narediti dobropisa in da naj z izdelkom pridem takrat ko bom kej najdu pri njih da zamenjamo, sem mu rekel da je to res neumno, da ce ze ne more napisati na racun dobropis da naj kaj drugega zrihta, potem me je silil da na licu mesta nekaj izberem, nakar sem mu spet povedal da nemorem kar tako na blef nekaj kupit, tako da se je sel potem menit z nevem kom in mi prleti nazaj in rece da dobim denar nazaj, sem rekel hvala in da bo ta denar v bliznji prihodnjosti itak porabljen pri njih. Stvar resena. Sicer je bilo nekaj pregovarjanja a tako pac je, prodajalec te zahebe s slabo robo potem te pa se sili da nekaj drugega pri njih kupis, mislm halo.