Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Pretekli teden smo na Gorenjskem pričeli z nadgradnjo našega omrežja. Na novo tehnologijo UMTS 900 smo uspešno nadgradili območja Krope, Radovljice, Kamne Gorice, Bleda, Begunj, Gorij, Lesc, Mlina, Bohinjske Bele, Bitenj in Pokljuke.

V tem tednu sledijo dela na območju Jesenic, Blejske Dobrave, Ravni pod Stolom, Hrušice-Karavank, Dovjega, Golice, Kranjske Gore, Gozda Martuljka, Rateč in Planice. Več na:

Kjer so nadgradnje že končane - ste že opazili kakšne spremembe?
smile-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem tudi jaz že spraševal v temi : Novo pri Si.mobilu , da naj kdo napiše in pove o spremembah ki se nahaja na tem območju po posodobitvi .

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Sicer se opravičujem za offtopic, šele sedaj sem videl za uradni uporabniški račun Simobil-a. Lepo bi bilo, če bi jim naštimali avatar (logo podjetja), da bo zadeva bolj prepoznavna in da se bo vedelo za koga gre. Za titulo pa morda Simobil-ov predstavnik ali kaj podobnega.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ste pa resno vzeli oglaševanje posodabljanja omrežja. Povsod veliki panoji, po radiju, časopisih... A to bo šlo iz tistega nadomestila?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Mene bolj zanima kako je v praksi tole posodabljanje,kako se obnese .Na papirju me ne zanima kaj dosti ali preko oglaševanja..

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer kolikor vem, v Medvodah niso nic nadgrajevali... sem pa danes po dolgem casu spet malo probal Speedtest in mi doma kaze takole

138656987.png

Se ostali podatki o povezavi in lokaciji:
Test Date: avg. 17, 2011 14:00
Connection Type: Wifi
Server: Ljubljana
Download: 4.42 Mbps
Upload: 2.89 Mbps
Ping: 147 ms

External IP: 46.122.122.221
Internal IP: 192.168.1.101
Latitude: 46.1359
Longitude: 14.3960

WiFi je zato, ker sem imel Si.mobilovo kartico vstavljeno v MiFi routercek ... Ko sem meril direktno z iPhone-om je bil rezultat takle:

138657453.png

Test Date: avg. 17, 2011 14:02
Connection Type: Cellular
Server: Ljubljana
Download: 3.50 Mbps
Upload: 3.28 Mbps
Ping: 70 ms

External IP: 46.122.180.236
Internal IP: 46.122.180.236
Latitude: 46.1352
Longitude: 14.4079

Nazadnje urejeno:

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Sicer se opravičujem za offtopic, šele sedaj sem videl za uradni uporabniški račun Simobil-a. Lepo bi bilo, če bi jim naštimali avatar (logo podjetja), da bo zadeva bolj prepoznavna in da se bo vedelo za koga gre. Za titulo pa morda Simobil-ov predstavnik ali kaj podobnega.

Ideja ni slaba. Bomo poskrbeli, da bo videt čim bolj uradno. Hvala!

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Ste pa resno vzeli oglaševanje posodabljanja omrežja. Povsod veliki panoji, po radiju, časopisih... A to bo šlo iz tistega nadomestila?
evil.gif

Seveda. Predvsem nas zanima vaše mnenje oz. mnenje tistih, ki bodo nadgradenj deležni. Se je kaj spremenilo, ali so zadovoljni,...

Strošek za upravljanje z naročniško številko vključuje tudi omogočanje čim boljše uporabniške izkušnje in kar k temu pripomore, je sigurno kvaliteta omrežja...
wink-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.984
769
113
Zanima me, če izvajate tudi kakšna dela na območju Zagorja ob Savi. Predvsem v okolici Izlak, ker je zadnje čase zelo nihajoč signal.
Danes pa mi je tudi večkrat prekinilo klic.
Do sedaj nisem nikoli imel takšnih problemov.

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Simobil:pretekli teden smo na Gorenjskem pričeli z nadgradnjo našega omrežja. Na novo tehnologijo UMTS 900 smo uspešno nadgradili območja Krope, Radovljice, Kamne Gorice, Bleda, Begunj, Gorij, Lesc, Mlina, Bohinjske Bele, Bitenj in Pokljuke.

Pri meni je sedaj bolj ali manj OK! Prej so bili večni "prepiri" z Simobilovimi operaterji!
Hvala!

Nazadnje urejeno:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
....Strošek za upravljanje z naročniško številko vključuje tudi omogočanje čim boljše uporabniške izkušnje in kar k temu pripomore, je sigurno kvaliteta omrežja...

Pa ti si bolan, saj se sploh ne zavedas, kaj si napisal. So te pa vodilne strukture mocno napumpale, ni kaj. Vi in vas strosek za upravljanje...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Mene je močno zmotila ta izjava. Čeprav podpiram Si.mobil kot operaterja. V glavnem tudi pri nas imamo 3G, a nimam njihove kartice da bi preveril kako deluje sedaj.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:

Pa ti si bolan, saj se sploh ne zavedas, kaj si napisal. So te pa vodilne strukture mocno napumpale, ni kaj. Vi in vas strosek za upravljanje...

A si ti slučajno mamile jedu? Če uradno predstavlja zelene kle na forumu, je ja jasno, da mora ven pumpat, kar vrhovni šefi pravijo, pa naj bodo ne vem kaki butci, z ne vem kako abotnimi idejami.
cheer.gif

Za uporabnike, pa velja, da namesto, da se zanašajo na neke idiotske državne organe, da raje glasujejo s svojo denarnico z zamenjavo ponudnika storitev.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ksz....mislim kr nekaj...kolko uporabnikov tukaj dejansko POTREBUJE 10 mega prenosa!? to je kr nekaj...najsodobnejse omrezje...bullshit...to je samo za statistiko...za surfanje in mejle brat je 0,5 mega cisto dovolj...meni lako omejite dostop na pol mega, pa me oprostite nadomestila

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kdo pri vragu pa to uporablja? V življenju nisem videl nikogar, ki bi to uporabljal.

OK, verjamem, da kdo to tu pa tam uporabi, ampak celo novo omrežje zaradi tega gradit
confused-1.gif
Za brskanje po spletu na mobilniku pa je EDGE čisto dovolj.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.984
769
113
Kaj pa, če imaš za brskanje po internetu na voljo samo mobilno povezavo. V tem primeru je EDGE en [censored] vreden. Lahko zaspiš zraven ko se strani nalagajo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
EDGE je prepočasen, vsaj za tablice in moderne pametne telefone, za staro šaro je pa OK.

In, ker je umts verjetno preslab, se ga bo zamenjalo pač s LTE, zakaj pa seda simobil posodablja UMTS, pa mi ni jasno...