Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Problem vložkov v 3G/4G/LTE je pač ta, kako boš iz poslovnega vidika upravičil te vložke. Če ti en Tušmobil dela price dumping in prodaja 1 GB prometa za 1 EUR, pač povrata naložbe ne bo nikoli.
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Upam da je to res in da ne bo nateg kot v primeru Tušmobila ker mislim zapustiti Debitel čeprav sem zadovoljen s storitvami in ceno. Pred parimi meseci sem dobil alergijo na vse kar je povezano z Telekomom pa čeprav samo prek omrežja še posebi z unimi budastimi reklamami, ki jih kar naprej vrtijo po tevejih
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Je Simobil klicni center pregorel zaradi objav idiotskih podražitev ter se sedaj zaradi enormne negativne publicitete dela public relations damage control z navalom "pozitivnih" novic?
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Kot mi je znano delajo tako . Eno leto ali dve nič na omrežju samo razna dela popravila ,vmes pa delijo razne akcije .Po tem pa zaključijo z akcijami in delajo na omrežju ,razna posodabljanja itd.
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Mimogrede, Simobil_ je uraden Si.mobilov profil, kjer bo Si.mobil skušal pomagati z odgovori in nasveti ter podajal informacije o novostih uporabnikom Alterja.
Samo v vednost, da ne bo kdo mislil, da gre za kak nateg.