Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje

erikson

Guru
25. avg 2007
22.345
6.145
113
Jaz bi samo komentiral, da je nenavadno, da se gre v nadgradnjo Ljubljane v začetku oktobra (in ne poleti). Se mi zdi čudno izbran termin.

LJUBLJANA 1000 3.10. - 9.10.2011

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz pa mislim ,da je najboljše da so večja mesta : LJ , MB , itd med zadnjimi , je še dost mest ,vasi ,ceste , slabo pokritih in potrebujejo izboljšave .

erikson

Guru
25. avg 2007
22.345
6.145
113
Ko se prične gneča v mestu, množica študentov, ... oni pa nadgrajujejo omrežje? Tudi prav.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sej so mesta večja že sedaj mal boljš pokrita in posodobljena kot ostale ,vasi ,ceste .Sej še testne umts900 frekvence niso dali ven po Slo da probamo .Kot je to storila konkurenca.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Kdo pa je rekel da sem tebe komentiral. Komentiral sem Simobilovo izjavo o najsodobnejsem omrezju.

Drgac pa vem tok da ce bi mel dnar, bi marsikej bolje blo pri S! in T*, kot pa je pri sedanjem Dunning efektu vodecih...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:

Problem vložkov v 3G/4G/LTE je pač ta, kako boš iz poslovnega vidika upravičil te vložke. Če ti en Tušmobil dela price dumping in prodaja 1 GB prometa za 1 EUR, pač povrata naložbe ne bo nikoli.

1€ za 1GB je mogoče res dumping, ampak 8€ za 100 MB (kar ima simobil) je gladko rečeno iber pretirana cena.

Pa še vprašanje za "simobil", se misli kaj delati tudi na podatkovnih paketih ali še vsaj toliko časa ne, dokler ne bo LTE (ali prisila zaradi konkurence)?

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Upam da je to res in da ne bo nateg kot v primeru Tušmobila ker mislim zapustiti Debitel čeprav sem zadovoljen s storitvami in ceno. Pred parimi meseci sem dobil alergijo na vse kar je povezano z Telekomom pa čeprav samo prek omrežja še posebi z unimi budastimi reklamami, ki jih kar naprej vrtijo po tevejih
bonk.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Upam da je to res in da ne bo nateg kot v primeru Tušmobila ker mislim zapustiti Debitel čeprav sem zadovoljen s storitvami in ceno. Pred parimi meseci sem dobil alergijo na vse kar je povezano z Telekomom pa čeprav samo prek omrežja še posebi z unimi budastimi reklamami, ki jih kar naprej vrtijo po tevejih
bonk.gif

itak da bo nateg
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
zato bom počakal. nč več zaletavanja in nahebavanja kot pri tušu. hvala tušmobil za šolo
zmaga.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Je Simobil klicni center pregorel zaradi objav idiotskih podražitev ter se sedaj zaradi enormne negativne publicitete dela public relations damage control z navalom "pozitivnih" novic?
evil.gif

467716-post_slo.gif

Cawo zgodbice pusti za lahko noč, ali pa za tiste, ki te še ne poznajo.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
jp. nikoli več! zato še enkrat hvala tušmobilu za drago vendar dobro šolo
zmaga.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Nas veseli da se nekateri učite iz svojih napak. Vsaj nekaj.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
@Simobil_:
jaz imam v mariboru hude tezave z nihanjen omrezja, sploh 3G je velik problem in moram v telefonu izklopit dvojni nacin, vcasih signal prakticno izgine in mislim da sem takrat celo nedosegljiv. lokacija okoli qlandije, oz. borova vas. antena na telefonu dela ok, so preverili na servisu. poleg tega kje drugje v sloveniji, recimo v lj, dela vse bp v dvojnem nacinu.

sem spraseval gospodicno na simobilovem centru in naj bi bila tezava, ker to obmocje pokrivajo dve ali tri bazne postaje. kaj ce bi prvo to uredili da dela tako kot treba? hm?

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Kot mi je znano delajo tako . Eno leto ali dve nič na omrežju samo razna dela popravila ,vmes pa delijo razne akcije .Po tem pa zaključijo z akcijami in delajo na omrežju ,razna posodabljanja itd.

Aha: jebes pet minut, ...najebes......cakas devet mesecev in se dva meseca,....spet jebes pet minut,....
Dobro, ni kaj.
Lp :)

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Bomo še mi preverili, zakaj imaš na tem območju težave s 3G omrežjem in se ti oglasimo čim prej.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Mimogrede, Simobil_ je uraden Si.mobilov profil, kjer bo Si.mobil skušal pomagati z odgovori in nasveti ter podajal informacije o novostih uporabnikom Alterja.

Samo v vednost, da ne bo kdo mislil, da gre za kak nateg.

A to tudi dobimo v tistih 9,78 EUR? Super! Zdej sem pa odrazočaran/odjezen na Simobil.

(pa da ne bo pomote, razumem podražitve, samo ne pa zavite v tak celofan, kjer nas drkajo v glavo - ker, kot jih je že nekja napisalo - jaz nobene od tistih storitev, ki jih sedaj zaračunavate v 9,78 EUR nisem koristil več ko 1x v 8h letih...)
frown-1.gif