Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Imate v planu kaj bolje pokriti Tuhinjsko dolino ( Kamnik-Vransko ) ker tam je pokritost zelo slaba

Te to zanima za 3G? Ker to območje smo v večjem delu že nadgradili lani (tako Kamnik kot Vransko) in letos sprememb tu zelo verjetno ne bo. Odvisno od lokacije. Lahko nam na ZS pošlješ naslov oz. natančnejšo lokacijo, bomo preverili, kakšni so načrti zanjo (če so kakšni).

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Naj bi se nadaljevala nadgradnja ostala slovenska mesta z umts2100 , umts900 , gsm900/1800 od cca marca - aprila naprej .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Isto se bo ponovilo v tem letu kot je bilo v prejšnem .Samo drugi del Slovenije .Tak je cilj Si.mobila in njenih lastnikov .Omrežje naj bi bilo vse na novo z zmogljivostjo H+, drugo leto se pa pripravljajo na LTE .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če bi Si.mobil na začetku začel samo GSM900 in potem še kasneje UMTS900 , bi bilo danes pokrito 99,99 % Slovenije in bi bili vsi na vašem operaterju naročniki , pa vsi zadovoljni .
cheer.gif

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
KSZ: pa ti ogromno veš o naših nadgradnjah.
telephone7.gif

Glede motenj, ki jih imenjaš: nam lahko podaš naslov od kje do kje je zaznavaš težave in predvsem vrsto težav. Ali gre za slab podatkovni prenos ali konstantno padajanje zvez? Super bi bilo, da nam npr. pošlješ datum in uro, ko zaznaš kaj nenavadnega in kateri telefon uporabljaš. Najbolje kar na ZS, ko utegneš oz. če želiš.

Pa še v vednost bi radi napisali, da v Ljubljani (in v večjih mestih) ni UMTS900.

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Super bi bilo, ce bi bila omejitev hitrosti po porabljeni vkljuceni kolicini podatkov pri Mobilnem internetu omejena na 128 kbit/s. Toliko je recimo pri konkurenci. Ker pri 64 kbit/s mi vaso stran www.simobil.si odpira toliko casa, da si lahko grem med nalaganjem kavo skuhat.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Mene samo zanima moj primer , ostalo pa prepustimo vašim tehnikom .Signal se sprehaja med egprs do hsdpa tako znotraj stavbe kot zunaj ,tudi črtice signala nihajo od 2 do 5 . Smer poslovna ORION do Smelt .Telefoni sprobani : Nokia N95 , C5 , E72 , 5320 XM , N8 , C7 , Android huawei ideos x5 , huawei vision , Blackberry 9700 , 9780 . Tam kjer je umts900 sem probal pa ni teh problemov , saj jih nisem zaznal , kjer sem se tudi nahajal izven LJ .

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Mene samo zanima moj primer , ostalo pa prepustimo vašim tehnikom .Signal se sprehaja med egprs do hsdpa tako znotraj stavbe kot zunaj ,tudi črtice signala nihajo od 2 do 5 . Smer poslovna ORION do Smelt .Telefoni sprobani : Nokia N95 , C5 , E72 , 5320 XM , N8 , C7 , Android huawei ideos x5 , huawei vision , Blackberry 9700 , 9780 . Tam kjer je umts900 sem probal pa ni teh problemov , saj jih nisem zaznal , kjer sem se tudi nahajal izven LJ .

OFF TOPIC:
Kolega, daj prosim "tolči" presledke zgolj za ločili in ne tudi pred njimi, bo tekst bistveno bolj prijazen do bralca.

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik nowinc pravi:
Super bi bilo, ce bi bila omejitev hitrosti po porabljeni vkljuceni kolicini podatkov pri Mobilnem internetu omejena na 128 kbit/s. Toliko je recimo pri konkurenci. Ker pri 64 kbit/s mi vaso stran www.simobil.si odpira toliko casa, da si lahko grem med nalaganjem kavo skuhat.

Predlog bomo vsekakor posredovali osebam, odgovornim za to področje.
zmaga.gif

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Citat:
Uporabnik Ingvar pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:

OFF TOPIC:
Kolega, daj prosim "tolči" presledke zgolj za ločili in ne tudi pred njimi, bo tekst bistveno bolj prijazen do bralca.

467716-post_slo.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dve napaki v dveh besedah je naredil : še enga. Ampak ker dlakocepite, sem mu napisal. Moje bi bilo pravilno: Začetek stavka se piše z veliko začetnico.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.808
129
63
@TUPLI
Samo vejico bi dal za besedo "stavek", pa bi bilo. Ne pa da se še bolj pogrezaš v {censored}.
Tale pregovor še velja: "Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade."

Zdaj pa piši naprej o telefoniji, ne pa, da se greš lektorja.

Nazadnje urejeno: