Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Kdaj se pa predvideva dokončen zaključek vseh optimizacij ? Sem bil prisiljen dat na 2G iz 3G, ker sem bil prepogosto nedosegljiv pri polnem signalu...

Slovenj Gradec ali predvsem Pameče? Optimizacija bo zaključena še ta mesec.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Kdaj se pa predvideva dokončen zaključek vseh optimizacij ? Sem bil prisiljen dat na 2G iz 3G, ker sem bil prepogosto nedosegljiv pri polnem signalu...

Jst sem moral isto naredit...dejansko imam sedaj slabši signal. kot sem ga imel pred "nadgradnjo". Sam očitno so na Simobilu s tem zadovoljni, vsaj po njihovem odgovoru na moje poizvedovanje, če bo kaj boljše. V glavnem po več letih kot njihov naročnik sem letos precej razočaran.

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Citat:

Jst sem moral isto naredit...dejansko imam sedaj slabši signal. kot sem ga imel pred "nadgradnjo". Sam očitno so na Simobilu s tem zadovoljni, vsaj po njihovem odgovoru na moje poizvedovanje, če bo kaj boljše. V glavnem po več letih kot njihov naročnik sem letos precej razočaran.

Nam pošlješ natančno lokacijo na ZS? Ali slabši signal zaznavaš ne glede na to, kje si?

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Jaz sem imel ravno tako vedno vklopljen dvojni način pač, da mi je avtomatsko preklapljalo. No zadnji mesec ali celo več, sem bil kljub polnemu signalu enostavno nedosegljiv dobil sem samo sporočilo o klicu, klicat pa tudi nisem mogel. Potem sem izklopil in preklopil samo na 2G in je boljše, vendar imam potem brezveze smartphone, ker ga očitno doma ne morem uporabljat. Ni pa telefon nič kriv, ker ima punca iste probleme in tudi ostali, ki so prišli k meni na obisk.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Kaj pa okolica Kamnika? Ne mislim centra, ampak manj poseljeno okolico? Signal je katastrofalen, klici uspevajo samo zunaj hiše, pa še to ne vedno. Na zemljevidu pokritosti, je označeno, da je na tem kraju odličen GSM in dober 3G signal, v resnici pa ni ne prvega ne drugega.

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Kaj pa okolica Kamnika? Ne mislim centra, ampak manj poseljeno okolico? Signal je katastrofalen, klici uspevajo samo zunaj hiše, pa še to ne vedno. Na zemljevidu pokritosti, je označeno, da je na tem kraju odličen GSM in dober 3G signal, v resnici pa ni ne prvega ne drugega.

Pošlji nam na ZS več podatkov (naslov), pa preverimo.
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Si.mobil pravi:
Dobiš ZS.

Težave so opazne tudi v Gorenjem Logatcu. Kličem prijatelja ki je bil na polnem signalu, šele v 3. poskusu sem ga dobil prej pa nonstop kljub polnemu signalu da številka ni dosegljiva. Pred nadgradnjo omenjenih težav ni bilo. In taka procedura se je zgodila že večkrat.

Starck

Pripravnik
1. maj 2011
44
0
6
Citat:
Citat:
Dobiš ZS.

Težave so opazne tudi v Gorenjem Logatcu. Kličem prijatelja ki je bil na polnem signalu, šele v 3. poskusu sem ga dobil prej pa nonstop kljub polnemu signalu da številka ni dosegljiva. Pred nadgradnjo omenjenih težav ni bilo. In taka procedura se je zgodila že večkrat.

Obala Portorož enako.... 2 telefona na mizi, oba na 3g, poln signal.
1. poskus sploh ne pokliče ampak takoj vrže ven s piskom;
2. poskus; kliče, klicoči telefon TIH
3. poskus UAU celo uspe.....

Zdaj mi je jasno zakaj sem bil tolikokrat nedosegljiv. SMS-a pa nisem prejel........

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik Starck pravi:
Citat:
Citat:
Dobiš ZS.

Zdaj mi je jasno zakaj sem bil tolikokrat nedosegljiv. SMS-a pa nisem prejel........

Preverjamo obe situaciji. Kateri telefon pa ima prijatelj oz. v primeru Portoroža, o katerih telefonih je govora?

Starck

Pripravnik
1. maj 2011
44
0
6
Citat:
Citat:
Uporabnik Starck pravi:
Citat:
Citat:
Dobiš ZS.

Preverjamo obe situaciji. Kateri telefon pa ima prijatelj oz. v primeru Portoroža, o katerih telefonih je govora?

Za Portorož, natančneje Lucija Nokia 5800 in C6-01.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Kaj se dogaja z omrežjem v Komendi? Zadnje dva dni signal niha od 0-5 črtic, vmes izgine signal in prekinja pogovore ter si nedosegljiv? Pred tem ni bilo problemov.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ce folk ima signal pa jim klici ne grejo skozi bi temu rekel optimizacija samo PR oddelek, prej gre za tehnicne tezave z novo opremo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Ce folk ima signal pa jim klici ne grejo skozi bi temu rekel optimizacija samo PR oddelek, prej gre za tehnicne tezave z novo opremo.

Konkretna definicija je; Ne kompatibilna oprema v polnem smislu besede. Nova in stara kombinacija, nikoli ni dajala dobrih rezultatov, vedno so na vsake toliko nastajale določene težave in tako je tudi v sedanjem primeru
wink-1.gif

Lp.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Kot je bilo sporočeno bodo optimizacije še cel december na omrežju .

Danes se cel dan niti klicati ne da, tako da tole je bolj češka optimizacija
bonk.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Uporabniki imajo še zmeraj probleme na omrežju . Obljubili ste , da boste prisotni na forumu in poskušali odgovarjati na vprašanja in popraviti zadeve , če se da seveda . HVALA .