Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Podvelka je npr. na spisku. Tam je totalna siva lisa. Skoraj nobenega signala pri Si.mobilu. In tako stanje je že od začetka tam. Enako npr. Libeliška gora.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če že imamo tukaj uradnega (?) predstavnika simobila - a bi se dalo že enkrat zgradit oddajnik na območju Dobrne? Mislim, da vam je to najbolj sramotna pega v SLO.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če že imamo tukaj uradnega (?) predstavnika simobila - a bi se dalo že enkrat zgradit oddajnik na območju Dobrne? Mislim, da vam je to najbolj sramotna pega v SLO.

To sem pa pozabil omenit...
redface-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A mogoče kdo ve če jih je Tušmobil prehitel in zgradil oddajnik tam?

Edit: Glede na dreamdesign-ov zemljevid ne.

Edit2: Izgleda ima Simobil tam nov oddajnik: GSM 900, Lokovina 16, 3204 Dobrna, 0151309E/461950N/403m
cheer.gif
Že zaradi tega morda ostanem vaš naročnik še naprej.

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
A mogoče kdo ve če jih je Tušmobil prehitel in zgradil oddajnik tam?

Edit: Glede na dreamdesign-ov zemljevid ne.

Edit2: Izgleda ima Simobil tam nov oddajnik: GSM 900, Lokovina 16, 3204 Dobrna, 0151309E/461950N/403m
cheer.gif
Že zaradi tega morda ostanem vaš naročnik še naprej.

Mislim, da je to tisti oddajnik gor na hribu, ki že pokriva malo Dobrne, ampak je premalo.

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Živim na Gorenjskem. Jaz sem pa 9.8 dobil od Simobila naslednje obvestilo:
Žal nam je, da nismo zadovoljili vaših pričakovanj. Da bi lahko preverili vašo situacijo, smo zadevo predali v pristojni oddelek. Obvestili so nas, da je jakost signala na vaši lokaciji sicer zadovoljiva za nemoteno uporabo storitev. Ker pa se nahajate ravno na mejnem območju pokrivanja bazne postaje .........., prihaja do nihanja signala in posledično do težav pri uporabi GSM storitev. Izboljšave za enkrat žal še niso predvidene.

Kdo koga....?
10.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:

To sem pa pozabil omenit...
redface-1.gif

Zakaj ne preklopite na nacionalni roaming, če ni signala ali je ta slabši, aja čist sem pozabil Simobil tega ne omogoča, bo treba pritiskat mal na Borovnico, da pospeši zadevo
hysterical-1.gif

Lp.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Meni tisti zemljevid ki ga imajo na Si.mobilu linku nič ne pomeni .Še zmeraj je veliko odstopanja .Papir - realno .Relacija LJ - Bežigrad pri poslovni ORION tudi vedno preklaplja 3G in gsm

Nazadnje urejeno:

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
@Simobil_:
jaz imam v mariboru hude tezave z nihanjen omrezja, sploh 3G je velik problem in moram v telefonu izklopit dvojni nacin, vcasih signal prakticno izgine in mislim da sem takrat celo nedosegljiv. lokacija okoli qlandije, oz. borova vas. antena na telefonu dela ok, so preverili na servisu. poleg tega kje drugje v sloveniji, recimo v lj, dela vse bp v dvojnem nacinu.

Na območju, ki ga omenjaš, je možno, da prihaja do motenj v signalu. Intenzivno delamo na temu, da se stvari uredijo, a nekateri mlini meljejo bolj počasi in podaljšujejo čas reševanja težav.

Si.mobil

uradni profil
9. avg 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Zakaj pa mesta Medvode ni na spisku za nadgradnjo ? Se pa tudi nahajajo antene .Tako gsm kot tudi umts ? ?

V Medvodah že imamo UMTS2100 oz. dobro poskrbljeno za pokritost z UMTS singalom. Pokritost tam je maksimalna, kot jo tehnologija omogoča. Imamo pa za Medvode načrtovane še nekatere izboljšave, a šele enkrat naslednje leto.

Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Ali pa kraja v okolici Kamnika, kjer imamo na odprtem zelo slab GSM signal, UMTS-a pa sploh ne poznamo?

Kje točno v okolici Kamnika pa te zanima? Tam smo namreč pred kratkim postavili dve dodatni bazni postaji: kamnik Perovo ter Duplica. Obe se nahajata v bližini Kamnika, v teku nadgradenj nanju ne bomo pozabili z UMTS-om.

Citat:

Zakaj pa uradni pod vprašajem?
wink-1.gif
Katera Dobrna točno? Je namreč več krajev s tem imenom v Sloveniji in za natančen odgovor potrebujemo ta podatek. Čeprav vidimo, da si vmes en oddajnik že odkril...torej Dobrna nad Celjem?

Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pa Vodice, kjer je UMTS tudi znanstvena fantastika?

Vodice pridejo na vrsto naslednje leto.
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Meni tisti zemljevid ki ga imajo na Si.mobilu linku nič ne pomeni .Še zmeraj je veliko odstopanja .Papir - realno .Relacija LJ - Bežigrad pri poslovni ORION tudi vedno preklaplja 3G in gsm

Tam ne bi smelo biti težav, saj ie za pokritost dobro poskrbljeno. Ali preklaplja v notranjih prostorih ali na prostem?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Z vprašajem zato, ker si lahko vsak odpre nick Simobil.

Mišljeno je zdravilišče Dobrna, ki bi ga naj pokrival oddajnik na Lokovini 16 ampak ga ne. Na območju zdravilišča ima signal samo Mobitel.

Še nekaj: Delno so težave s UMTS-om v Ormožu - če sem v centru Ormoža in imam vklopljen UMTS je signala za ''dve črtici'', če preklopim na GSM pa je signal poln. Tak da imam nonstop na GSM (EDGE za moje potrebe prenosa podatkov zadošča), ker če ne gre baterija prehitro, pa tudi motnje so v pogovorih. Enako opažajo tudi drugi uporabniki Simobila.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Bravo ,sem čakal na odgovor za Medvode je tako kot kot mi je bilo vrnjeno napisano . Za Lj - Bežigrad ORION pa v notranjosti stavb prekinja ja . Čakam na umts900 . Če bo na stavbi Smelta dodatna antena ? Bilo bi super . Drugače pa pohvale za Si.mobil omrežje .,se zboljšuje .

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Z vprašajem zato, ker si lahko vsak odpre nick Simobil.

Mišljeno je zdravilišče Dobrna, ki bi ga naj pokrival oddajnik na Lokovini 16 ampak ga ne. Na območju zdravilišča ima signal samo Mobitel.

Še nekaj: Delno so težave s UMTS-om v Ormožu - če sem v centru Ormoža in imam vklopljen UMTS je signala za ''dve črtici'', če preklopim na GSM pa je signal poln. Tak da imam nonstop na GSM (EDGE za moje potrebe prenosa podatkov zadošča), ker če ne gre baterija prehitro, pa tudi motnje so v pogovorih. Enako opažajo tudi drugi uporabniki Simobila.

to ni težava vendar UMTS2100 napram GSM900, ko bo UMTS900 boš imel isti signal kakor sedaj na GSM...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ. V Dobrni bi bilo vsekakor nekaj potrebno. Idealen bi bil UMTS 900, ker bi se tudi prenos podatkov uredil.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Simobil, vidim, da bodo nadgradnje tudi v Trbovljah. Kakšna nadgradnja pa bo to? Več baznih postaj ali kaj drugega?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Simobil, vidim, da bodo nadgradnje tudi v Trbovljah. Kakšna nadgradnja pa bo to? Več baznih postaj ali kaj drugega?

Kakšna pa v Slovenj Gradcu in Ravne na Koroškem ? UMTS 900 ?