Podvelka je npr. na spisku. Tam je totalna siva lisa. Skoraj nobenega signala pri Si.mobilu. In tako stanje je že od začetka tam. Enako npr. Libeliška gora.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če že imamo tukaj uradnega (?) predstavnika simobila - a bi se dalo že enkrat zgradit oddajnik na območju Dobrne? Mislim, da vam je to najbolj sramotna pega v SLO.
Citat:
A mogoče kdo ve če jih je Tušmobil prehitel in zgradil oddajnik tam?
Edit: Glede na dreamdesign-ov zemljevid ne.
Edit2: Izgleda ima Simobil tam nov oddajnik: GSM 900, Lokovina 16, 3204 Dobrna, 0151309E/461950N/403mŽe zaradi tega morda ostanem vaš naročnik še naprej.
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Če že imamo tukaj uradnega (?) predstavnika simobila - a bi se dalo že enkrat zgradit oddajnik na območju Dobrne? Mislim, da vam je to najbolj sramotna pega v SLO.
To sem pa pozabil omenit...
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
@Simobil_:
jaz imam v mariboru hude tezave z nihanjen omrezja, sploh 3G je velik problem in moram v telefonu izklopit dvojni nacin, vcasih signal prakticno izgine in mislim da sem takrat celo nedosegljiv. lokacija okoli qlandije, oz. borova vas. antena na telefonu dela ok, so preverili na servisu. poleg tega kje drugje v sloveniji, recimo v lj, dela vse bp v dvojnem nacinu.
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Zakaj pa mesta Medvode ni na spisku za nadgradnjo ? Se pa tudi nahajajo antene .Tako gsm kot tudi umts ? ?
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Ali pa kraja v okolici Kamnika, kjer imamo na odprtem zelo slab GSM signal, UMTS-a pa sploh ne poznamo?
Citat:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pa Vodice, kjer je UMTS tudi znanstvena fantastika?
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Meni tisti zemljevid ki ga imajo na Si.mobilu linku nič ne pomeni .Še zmeraj je veliko odstopanja .Papir - realno .Relacija LJ - Bežigrad pri poslovni ORION tudi vedno preklaplja 3G in gsm
Citat:
Z vprašajem zato, ker si lahko vsak odpre nick Simobil.
Mišljeno je zdravilišče Dobrna, ki bi ga naj pokrival oddajnik na Lokovini 16 ampak ga ne. Na območju zdravilišča ima signal samo Mobitel.
Še nekaj: Delno so težave s UMTS-om v Ormožu - če sem v centru Ormoža in imam vklopljen UMTS je signala za ''dve črtici'', če preklopim na GSM pa je signal poln. Tak da imam nonstop na GSM (EDGE za moje potrebe prenosa podatkov zadošča), ker če ne gre baterija prehitro, pa tudi motnje so v pogovorih. Enako opažajo tudi drugi uporabniki Simobila.
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Simobil, vidim, da bodo nadgradnje tudi v Trbovljah. Kakšna nadgradnja pa bo to? Več baznih postaj ali kaj drugega?