Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik gpc17 pravi:
Kaj pa to da je na UMTS 900 več uporabnikov naenkrat in posledično slabša izkušnja ?
Recimo tušmobil pri meni s 5 črticami signala dela slabše kot mobitel z 1...

žal ni vse v moči signala temveč v kapaciteti bazne postaje itd...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Tuševe bazne postaje v mestih so hibridno UMTS 900 in UMTS 2100 (Ljubljana, Celje, Maribor). V ostalih mestih trenutno le UMTS 2100. Na podeželju pa UMTS 900 only.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Mimogrede, Simobil_ je uraden Si.mobilov profil, kjer bo Si.mobil skušal pomagati z odgovori in nasveti ter podajal informacije o novostih uporabnikom Alterja.

Samo v vednost, da ne bo kdo mislil, da gre za kak nateg.

A to tudi dobimo v tistih 9,78 EUR? Super! Zdej sem pa odrazočaran/odjezen na Simobil.

(pa da ne bo pomote, razumem podražitve, samo ne pa zavite v tak celofan, kjer nas drkajo v glavo - ker, kot jih je že nekja napisalo - jaz nobene od tistih storitev, ki jih sedaj zaračunavate v 9,78 EUR nisem koristil več ko 1x v 8h letih...)
frown-1.gif

Jaz pri zavarovalnici tudi ne..
uf-1.gif

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
690
65
28
Ljubljana
Evo opravil en test omrežja na Bledu (na koncu blejskega jezera) in je hitrost DOWNLOAD: 2.01Mbps UPLODE: 1.8Mbps ping:59
cool-1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Ker je obvezno (govorim za ZZZS)?

edit: Poleg tega placujem tudi dodatno zavarovanje za primer, ce se kaj zgodi.. Torej? Ti nisi zavarovan?

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Seveda sem. Vem tudi zakaj.
Si sam povedal. Obvezno je.

To pa zato, da folk ne bi jamral po toči...
Sicer eni menijo, da ne bi smela biti obvezna, recimo kot v ZDA. Samo to je čisto druga debata.
Telefonija pač ni obvezna.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zavarovanje proti toči.
Lahko vzameš, lahko pa ne.

Zavarovanje kasko.
Lahko vzameš, lahko pa ne.

Plačaš seveda tudi, če se ne zgodi zavarovalni primer.

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
Hm... je mogoče kdo izmed vas iz območja Koroške ali Podravske? Radi bi malo slišali, kako se kaj poznajo nadgradnje pri signalu
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik UrbanZan pravi:
Hm... znalo bi biti tole: ...SLOVENJ GRADEC 22. 8. - 28. 8. 2011 ... :D

Ja zna bit... Še vedno samo "grablje" namesto 3.5G napisa... Ne morem pa videt kaj se dogaja na bazni postaji, ker majo sosedi tolko šavja nasajenega da vse zakrije...
uf-1.gif
Ko ga ni imam prost pogled do bazne postaje...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Ne morem pa videt kaj se dogaja na bazni postaji, ker majo sosedi tolko šavja nasajenega da vse zakrije...
uf-1.gif
Vem da je pesjansko vroče, samo, če je radovednost res velika, bi kratek sprehod pomagal, da zaobideš šavje in si ogledaš stanje na anteni.
tongue-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Ne morem pa videt kaj se dogaja na bazni postaji, ker majo sosedi tolko šavja nasajenega da vse zakrije...
uf-1.gif
Vem da je pesjansko vroče, samo, če je radovednost res velika, bi kratek sprehod pomagal, da zaobideš šavje in si ogledaš stanje na anteni.
tongue-1.gif

Bomo videli...