jap verske vojne so še kako žive... čeprav pri tem zandnjem religija ni imela nobene vloge saj se tile večinoma odzovejo zelo nasilno na prišleke.
ker bi verjetno fentali tudi črnca potem ne moreš reči da so rasisti če so fentali azijca...Človek bi lahko rekel, da so enostavno le rasisti. Nikogar drugega ne marajo in jih tako zelo sovražijo, da jih takoj obsodijo na smrt, če ni njihov. Ampak to nihče ne bo rekel. Kaj takega bi ljudje rekli samo, če bi šlo za recimo Evropski narod, ki bi vsakega tujca ubili, ki bi jim prišel blizu. V tem primeru gre pa zgolj za neko pleme, ki želi svoj mir in vsi moramo spoštovati njihovo željo, nihče pa jih ne obsoja in ne pridiga, da to kar delajo ni prav in človeško. Kaj ni to zanimivo?
Ja, zakon pravi 3 milje (cca 5km). Oni so šli bližje - proti zakonu, hkrati pa s tem pomagali, da so ga domačini ubili. Ker če bi ga izkrcali 5km stran, on ne bi tako lahko prišel do otoka...
Karkoli že pač sovražijo vse kar je drugačno od njih. In kaj glede rasizma si mi razložil? Danes recimo rečeš, da je islam trapast pa si po mnenju mnogih avtomatsko rasist. Zakaj zdaj v primeru tega plemena takšno sprenevedanje in dvojna merila?ker najverjetneje nimajo naconalne zavesti ne morejo biti nacionalisti... lahko so klanisti če je klan na prvem mestu (če je to beseda). glede rasima sem ti pa razložil tako da se nehaj kvasiti neumnosti.
Tako se dela z migranti.https://www.24ur.com/novice/svet/pr...-odrocnem-otoku-ubili-ameriskega-turista.html
Verjetno je hotel Trumpovo demokracijo širit.
HahaDa še malo podkurim.
Kak hudiča lahko živijo brez interneta? Če bi en sentinelc v čoln vsedu, pa odplu 50 km stran v glavno mesto otočja Port pa še nekaj, se prklopu na net in videl kolk dobrih pičk je gor, pa morda še alter odkril, se nikoli več nebi vrnil v svojo rodno vukojebino. Prvemu obiskovalcu otoka bi vse svoje babe dal, za Huawei tablico.
Ja, dvomim, da oni sploh kaj vedo o boleznih.Da se vrnemo.
Domorodci ne poznajo bolezni v takem smisli kot mi - črne koze, kaj super nalezljivega, itd..
Dvomim, da muslimana ali budista ali katerekoli drugo vero ne bi frderbal takoj.
Mislim, da ni mogoče govoriti o vzrokih v taki obliki, kot govorimo mi.
Je pa mal čuden, da so se obdržali 6 ali 60 tisoč let. Saj so se razmnoževali med seboj - druge so frderbal pred darovanjem sperme(?)
Mogoče je to razlog za tako nasilno obnašanje? Saj je vsak dobrodošel, dokler se ne spravi na tvoje.