Sentinelci požrli ameriškega misijonarja

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.452
9.743
113
EU
Bo Trump sedaj uvedel kakšne sankcije, ker je stradal ameriški državljan. :eek:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Pravilno, da so ga.

Ljudje naj bodo doma, tako kot sem jaz, ne pa da iščejo "desetisočake", kamor bi se vzpeli, da bi si nabili ego in popravili pravzaprav obupno nizko samopodobo.

Tudi Himalaja je nekajkrat pokazala Humarju prst v opozorilo, pa ni znal odnehati, ker je pač treba "rint".
Končno pa mu je pokazala srednji prst...
Tako, kot temu turistu.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Zakaj te "domorodci" ubijejo prišleka verjetno sami najbolj vedo.
So jih verjetno izučile izkušnje. Mogoče jim je kdo hotel vsiliti "demokracijo".
Zdaj pa druga stran trdi da je
" razvoj plemena je doista na mizernoj razini".

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pravilno, da so ga.

Ljudje naj bodo doma, tako kot sem jaz, ne pa da....
Screenshot_20181122-142907_Google.jpg

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
A ti bi Pedra Opeko poslal, da jih spreobrne al kaj si hotel povedat?

Najprej moraš poslat Jožeta Možino, da pripravi vse za snemanje dokumentarca pa domačine nauči delat srečne obraze. Pa loke pa sulice poskrit.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kaj sem hotel povedat?
Če si radikalci tudi želite da bi črnci ubili Opeko ker pomaga vašim ljubim črncem kar je naloga misionarja z žegnom Vatikana.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj sem hotel povedat?
Če si radikalci tudi želite da bi črnci ubili Opeko ker pomaga vašim ljubim črncem kar je naloga misionarja z žegnom Vatikana.

Si ti malce ubrisan? V bistvu zelo velikokrat deluješ tule tako.
To kar dela Opeka, ne smeš ti s svojim umazanim jezikom niti pogledati, kaj šele da bi komentiral ! :gorjaca:

• Všeč mi je
Reactions: hermann

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
In kaj je Opeka bolj drugačen od ubitega misionarja? Ste precej zbegani sedaj po vseh komentarjih kjer slavite uboj Američana.
Navsezadnje ima tud Opeka žegen ZDA.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
fuzbal
žogo jim je prinesel...
verjetno niso navijali za isti klub, pa so ga.... ;)
kako je pa vedu, da niso krščani.... ??

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Kaj ima tu Bog zraven? Iz naslova objavljenega na alterju ne zveš nič. Moraš prebrati članek. Ameriškega turista so ubili domorodci. Ni šlo za misijonarja. Ali so ga pojedli ali ne, v članku ne piše. Ubili so ga praktično takoj, ko so ga odložili na otoku. Očitno tudi domorodci vedo, da jim prišleki prinesejo smrt v obliki mikroorganizmov. Območje je sicer s strani vlade, ki si ta otok "lasti", prepovedano za dostop, da ne ogrožamo male skupnosti domorodcev z našimi boleznimi.
niso ga pojedli ker niso kanibali... tip je bil nek misijonar tak na pol nor... so pa ti domorodci precej hudi in precej na robu propada saj naj bi jih bilo manj kot sto rednost pa je tudi nizka ker jih je skoraj polovica sterilnih (zgleda preveč mešanja v družini)

I

Izbrisan uporabnik #488

abejžno.
Mimogrede pa nahrani nekaj lačnih, zgradi nekaj bolnic in šol, pa naselij in delavnic. Ampak ker revežem pomaga v imenu Boga, dela škodo. itaq.+
Dajte ne pljuvajte po nekom, če že pomagate ne.
v zameno za verne ovčice jih hrani, izobražuje itd...

če bi hotel pomagat, ne bi to počel s križem

• Všeč mi je
Reactions: Gatto in map

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Radikalni ateisti v bratuškovi stranki so vse donacije za uboge otroke zadržali zase. V imenu brez križa.