Citat:
Uporabnik franci pravi:
No, danes je dejansko SCT šel v stečaj, bi pa nekaj napisal o delu, ki sem ga opravljal preko pogodbenega podjetja, ki je bilo podizvajalec SCT. Verjetno imate mnogi tu glede SCT žalostilen besednjak. Temu lahko pritrdim, hkrati pa ga delno zanikam. Namreč SCT nikoli v 'tej naši' nebi mogel obstajati, če nebi gradili za politike, klerike,... Že samo dejstvo, da se je DDC preimenoval v DRI nekaj pove. Prav tako ni res, da je gradbeni lobi od AC programa dobil 2 milijardi € extra. Tu zadaj je politika, njeni podmladki, župani & U name it in jasno lobiji vseh vrst. Nabasal sem na vse, nikoli pa nisem delal v njihovo korist. Sem tudi zavračal beton, vendar smo ga sporazumno poslali h kakšnemu lokalcu, ki mu je bilo za kvaliteto vseeno. Nikoli ga pa (betona) nisem zavrnil za gradnjo nekega 'nadzornega', čeprav je bilo mnogo pritiskov name.
Dokler bodo ti 'evergreen' politiki pri nas na čelu, bomo mi luzerji. Enostavno se jim 'hebe' za nas, gledajo le na lastne oz koristi za sorodnike. In tu so vsi SD, LDS, Zares,SDS, SLS...
Sicer pa, na cesto bo 'letelo' 760 SCT-jevcev, posredno pa še kakih 10k ljudi. SCT dokapitalizirat je za banke 'mission impossible', bo pa potrebno vsem tem ljudem dati socialo + banke dokapitalizirati (+nagraditi njihove šefe). Upam, da ste pripravljeni.
BTW: tudi jaz bom na zavodu čez cca 3 tedne.
PS: Za časa največjega gospodarskega booma, je moja plača stagnirala, kljub JJ-evim trditvam, da se standard dviga (v bistvu so bile plače praktično fix-ne, dvigovale so se pa cene). Ampak ta bumbar je to govoril le za svoje, nikoli za delavce, kot sem jaz in mnogi drugi.
Kar se SCT-ja tiče, pa sedaj izlijte srž.