Ekonomija župnikov

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zdei nevem.......a mate to liberalčki v genih...da je treba vsake tolk mal cerkev vn prvlečt? Jaz nimam tega problema pa tud nisem veren!

Tebe, in ostale v zmoti živeče, prosim, da levičarskih skrajnežev ne imenuješ liberalci.

avtorju: če te že skrbi za debar, si preberi to: http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=15783&type=tags

Vem, da je Požareport, ampak skušaj se osredotočiti na vsebino (faskimile pisma Abramovičevega podjetja, neverjetna hitrost sodišč in spet kakšno naključje ali dve v zvezi s Senico).

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kako povezavo ima link s temo o župnikih? Pa tega maila si nisem jaz izmislil, le kopi-pejstal sem ga... Je pa RKC požrešna da te glava peče, pa kolikor mi je iz verouka ostalo v glavi, je to eden izmed smrtnih grehov...

Pa župniki so sami celotna slika vseh smrtnih grehov. Od prvega do zadnjega greha...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem slišal, da če bi grška pravoslavna cerkev dala samo 10% denarja iz svojega premoženja, bi bila grška kriza rešena.
rolleyes-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz sem bil danes na enem krstu. In ko se med obredom začne pobiranje denarcev, takoj vidiš mlade očke, kako vlečejo ven denarnice in bankovce po 20€. Dobro, sem rekel, ajde, 20€, če jim to res toliko pomeni, nej dajo. Potem pa pride stric s tistim peharjem do mene, jaz vržem notri 1€ in vidim, kako se na vrhu sveti bankovec za 100€. Skoraj me je kap zadela. Kdo je bil tak butl, da je šel 100€ fliknit notri za "bugimir".
bonk.gif
Tudi sicer grem stavit, da je bilo tokrat v peharju več bankovcev kot kovancev!!

Dobro, daš 5€, eventuelno 10€, ne pa 100€.
cry12bpy.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Na tvojem mestu bi vprašal tvoja starša, kolk sta te kaj priporočila Bogu...
grims-1.gif

Po mojem kar dost, glede na to, kakšne ven mečeš, pa si še vedno živ
grin1.gif