Samsung Galaxy S6

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Na RAM2 direkt bo hitreje za kakšna 2,3 dni (čas ko potuje od Telekoma do RAM2), na Telekomu boš pa dobil nadomestni telefon.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Tako je, oprosti za napačno informacijo, v mislih sem imel garancijo, pozabil o čem je tekla tema.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Kaj ne boš, saj vendar gre za trenutno najboljši telefon nasploh.
hysterical-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Morda eden najboljših, težko pa bi rekel da je ravno "najboljši". LG G4 ima recimo podobne specifikacije, bolj premium občutek in poleg tega še odstranljivo baterijo in utor za sd kartico. V živo je zelo fajn tudi HTC One M9, pa konec koncev tudi S6 Edge. Mene osebno je od trenutnih telefonov v živo vseeno najbolj navdušil iPhone 6 (ki je po slikah prav grd.. Saj vem da ima kup omejitev in zastarel hardware (po specifikacijah), a telefon je prav užitek držati v roki in uporabljati. S6 me glede tega vseeno ni tako prepričal.

22. jul 2007
1.400
57
48
A se še komu dogaja, da se ob uporabi fotoaparat v zaprtih prostorih in ob uporabi bliskavice, telefon tako zagreje, da izklopi bliskavico za nekaj minut?????

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Saj vem da ima kup omejitev in zastarel hardware (po specifikacijah), a telefon je prav užitek držati v roki in uporabljati. S6 me glede tega vseeno ni tako prepričal.

Zastarel HW?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Recimo po spefikacijah (1GB rama, 3 jedrni procesor, 8MP kamera, sub-1080p zaslon na telefonu za 800eur...). "Čudežno" pa kar vse nekako dela in to zelo dobro.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Seveda dela in bo še delal dobro nekaj let, pri androidu bodo čez pol leta težave, kot še vedno doslej. iOS je dost bolj optimiziran na HW in ne potrebuje oh in sploh specifikacij za isto operacijo izvest.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Jst nevem kaj delate s temi telefoni.... jaz bi imel še zmeraj S3, če ne bi bilo nekaj problemov z njim.

Strava, Navigacije, izjemoma Youtube,.... no fotoaparat, bi bil lahko boljši, samo tole je tole. Par igric sem tudi probal (ko je bil še flagship, pa mi ni potegnilo preveč).

Ziher še JEK nima tolk močnega kompa za krmiljenje procesov.:p

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
No je bil le en primer.

Samo res nevem kaj folk dela s temi telefoni. V drugi temi, sem prebral da 8gb osnovnega pomnilnika je pa premalo, da bi nekateri programi delali...

No zadnjič grem na kofe z eno sošolko, pa ponosno da na mizo Iphone 6. Pa jo vprašam za kaj ga rabi, me pa gleda kot teuček. Potem jo pa malo drugače vprašam, katere aplikacije ima gor.... me še naprej gleda kot teuček. V glavnem v dveh mesecih se pomoje ni niti v itunes logirala oz. tist market kot ga ima apple.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
No je bil le en primer.

Samo res nevem kaj folk dela s temi telefoni. V drugi temi, sem prebral da 8gb osnovnega pomnilnika je pa premalo, da bi nekateri programi delali...

No zadnjič grem na kofe z eno sošolko, pa ponosno da na mizo Iphone 6. Pa jo vprašam za kaj ga rabi, me pa gleda kot teuček. Potem jo pa malo drugače vprašam, katere aplikacije ima gor.... me še naprej gleda kot teuček. V glavnem v dveh mesecih se pomoje ni niti v itunes logirala oz. tist market kot ga ima apple.
hysterical-1.gif

Nisem lastnik niti iphona6 niti Galaxy s6....ampak vseeno. Men je pa fascinantno zakaj se tok ubadate zakaj ima nekdo nek xy telefon? Pač očitno si ga lahko privooščijo in všeč jim je. Kaj a zdej če ima nekdo pa smartphone mora pa uporabljati ziljon aplikacij in ne vem kaj še vse? Sam se smatram za havy userja pa ne vem če imam morda več kot 10 aplikacij naloženih. Morajo potem takem, tisti ki imajo v avtu več kot 150 konjev hoditi na Grobnik dirkati da opravičijo nakup "zverine"?

Sicer pa na podlagi vaših odgovorv o Galaxy S6, še vedno vidim, da ima Samsung še vedno svoje klasične glupe napake. Res škoda, vse imajo že pošlihtano v piko, samo SW je, škoda
rolleyes-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
Bom kar tukaj vprašal, da ne odpiram nove teme...

Ima kdo izkušnje s kupovanjem mobitela preko ebaya?

Kdo priporoča / odsvetuje? Zakaj?

Cene so precej nižje kot pri nas.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Če pogledaš malo na bolho potem cene tudi pri nas niso tako visoko in se bolj splača kupiti pri nas, že zaradi "butastega" RAM2 servisa, kateri komplicirajo, če je telefon kupljen v tujini, vem, ker sem 1x nekaj let nazaj pri electronic4you.si (Majdič) kupil Samsunga S2 in so rekli, da mi ga ne morejo popraviti, ker na računu ni IMEI številke.