Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Če je imel kdo podobno težavo, da ve odgovorit, če je kaj minimalnega potrebno, da se odpravi...
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2347477/an/0/page/0#2347477
Začetkom poletja sem na Telekomu vzel S6 in takoj opazil, da kjer so nekateri drugi aparati še povsem normalno delovali na LTE omrežju, je S6 pogosto preklapljal med 2G, 3G in 4G, bil občasno nedosegljiv in se po klicu nikakor ni pobral z 2G. Seveda je bila tudi poraba baterije nenormalna.
Sem najprej želel uveljavljat stvarno napako, pa so me po menjavi SIM kartice telekomovci poslali na RAM2. Na servisu so telefon stestirali, mi povedali, da je telefon povsem okej, da nimam pojma o omrežjih in mobitelih, da je bolje če aparat "slabo lovi", ker je tako manj sevanja, da naj zamenjam operaterja, ker je Telekomovo LTE omrežje nezanesljivo (baje ima Simobil boljši LTE...) in še več takšnih cvetk. Takšnega odnosa na servisu še nisem doživel. Zaposleni v sprejemnici je bil raje profesionalno tiho, ampak serviser je pa s svojimi teorijami in obnašanjem pustil precej slab vtis. No ja, glede na njegova mlada leta zlahka pričakovano.
Po dodatni pritožbi na Telekomu so se zadeve v nekaj dneh uredile in tudi z vsemi nadgradnjami OS-a telefon sedaj deluje okej. Ne poznam vzroka izboljšave, sem pa zadovoljen uporabnik.