Meni osebno je Edge všečen (imam 1 dan), napram S5 pa vidim par stvari, ki mi grejo na organ:
- budilka: omogoča samo 3 snooze na 5 minut, ne morem nastaviti po svoje nikakor,
- Flipboard: Ne znam ga odstraniti z začetnega zaslona (nočem ga pa imeti), posledično mi ne prestavlja med okni na vse strani
- Ko kličem nekoga, bi rad, da mi telefon zavibrira ob vzpostavitvi klica, kar je S5 imel - to S6 nima ali pa ne najdem, telefona pa nočem na ušesu držati non-stop pred vzpostavitvijo klica,
- Ultra power saving mode je precej manj ''zmogljiv'' kot na S5, ne optimizira baterije v taki meri, ponudi pa ne več funkcij, kar bi mogoče opravičilo stvar,
- meni se ne obrača: če imam 3 strani in želim nazaj na prvo, ne morem poscrollati iz zadnje še enkrat desno, da pridem na prvo stran
Še vedno Samsung ne razume, da če imam meni v slovenščini in napišem Joze namesto Jože, da naj mi najde ime s šumnikom.
Še vedno ne morem označiti SMS kot neprebran.
Ostalo je bolje na prvi uč bolje kot na S5, baterije še ne bom ocenjeval, kvalitete ohišja pa sploh ne omenim.
Se mi pa vseeno zdi trenutno en najboljših, če ne najboljši HW+SW combo.
Ali obstaja za zgornje kak res dober 3rd party app? Za budilko ne dvomim, če ne drugega Timely, za ostalo pa ne vem?