Kolegu, ki ima isto Note 3 tako kot jaz, se je že 2x zgodilo, da so se mu vse slike, katere je imel shranjene na telefonu (ker še ni imel SD kartice) kar same od sebe 2x zbrisale!!! Vse slike je izgubil in nikoli jih ne bo dobil nazaj!!
Seveda je bil že na servisu in mu seveda niso znali pojasnit točno, zakaj do tega prihaja. Rekli so mu, da gre verjetno za SW napako in da žal slik ne morejo dobit več nazaj..... itak je "obolu" in je že mislil menjat za iPhona.....ker prej je 5 let imel samo iPhona in se kaj takega nikoli ni zgodilo. Potem sem malo poguglal in vidu, da obstaja kar nekaj uporabnikov na netu z isto težavo..... no potem si je pa kupil 32GB SD kartico in ima sedaj vse slike shranjene na njej in ne več na telefonu....
Ne vem, zakaj niso pustili možnost SD kartice.....saj če je več možnosti za uporabnika ni nič narobe s tem. Pač tisti, ki misli, da mu slike hitreje nalaga iz telefona si enostavno ne bi kupil SD kartice, čeprav bi telefon to omogočal.... ampak neeeee gremo dvignit ceno 32GB različice v višave + če bo uporabniku premalo 32GB, dejmo še višjo za ceno za 64GB in še višjo za 128GB - vse skupaj je že absurdno s temi cenami...
Jaz osebno ne zaupam SW in zato slike/video shranjujem le na SD kartico. Nikoli nisem zasledil počasnega nalaganja slik pri pregledu galerije....