Termosifinsko in talno....Ne me hecat...
Ja, samo moraš imeti kurišče v najvišjem nadstropju pa bi Lj tanke cevi (idealno pri talnem s 16mm cevmi ali celo tanjšim) da voda hitreje teče. Potem pa dela termosifonsko
Razvoj gre naprej, ti pa si 41 let zadaj.
.
.
.
.
.
Sarkazem, da ne bo resno jemal, bom raje to omenil da ne bo kdo to nesel centralasu pod nos.
ne me no basat že navsezgodaj v novem letu z tem !! Grem z tehniko naprej vsak dan pa še tega sistema nisem delal -aja vodo spuščaš v talno brez črpalk in mešalnih ventilov kolko pač kuriš peč -zanimivo bom ob priliki peč naredil na dilah ali v najvišjem nadstropju pa da vidim če se bo obneslo. pa vam sporočim .Samo logike pri tem ni navadno se topla voda dviguje -tako malo v razmislek.Ja, samo moraš imeti kurišče v najvišjem nadstropju pa bi Lj tanke cevi (idealno pri talnem s 16mm cevmi ali celo tanjšim) da voda hitreje teče. Potem pa dela termosifonsko
Razvoj gre naprej, ti pa si 41 let zadaj.
.
.
.
.
.
Sarkazem, da ne bo resno jemal, bom raje to omenil da ne bo kdo to nesel centralasu pod nos.
A zadnje vrstice niso prebral. Pozabil sem napisat, da sistem najbolje deluje, ce je kamin lesen
Srečnega pa zdravega ti želim, pa da bi vsi spoji cevi drzal
Jurja stanovanj ? V Sloveniji najbrž ne ?
S prvo vrstico si ga tak lepo podkuril, da je šel pisat odgovor preden je do konca prebral.A zadnje vrstice niso prebral. Pozabil sem napisat, da sistem najbolje deluje, ce je kamin lesen
Srečnega pa zdravega ti želim, pa da bi vsi spoji cevi drzal
S prvo vrstico si ga tak lepo podkuril, da je šel pisat odgovor preden je do konca prebral.
Te je tak segrelo, da si takoj šel gledat, če je žena spet kaj termostat sukala.nekaj takega
Te je tak segrelo, da si takoj šel gledat, če je žena spet kaj termostat sukala.
Jaz sem imel letos akcijo in sem stanovanjski del bajte prenovil. Menjal sem tudi radiatorje z novimi, čakal sem jih mesec in pol. Vmes sem ogreval s klimo.
Ko so radiatorji prišli, je ne prižgem več, je čisto drugi občutek ob toplem radiatorju. Klimo sem prej žgal na 25°, pa smo vsi nekaj čutili kot da ni dovolj, sedaj na radiatorjih pa 22 - 23° in je občutek taprav.