vincent... zadeva je taka, povsod imamo talno gretje (razen dveh lojtr v kopalnicah), tč voda voda vailant. Pri zidavi naju je ram2 naštimal, da naj damo v vsako sobo tudi instalcijo klime... in tko smo se odločili zanje.....
pravzaprav se je žena... in smo jih pač dali. ker imamo sistem 5 v ena so prišle le daikin klime v poštev. Uporabljabo malo. Res pa je, da če segrevaš čutiš, da tisto sranje kot pri termoakumolacijskih ki je tudi isti zrak v prostoru segrevala in to meni smrdi...
Isto sva se nategnila z lojtrami, namesto da bi dal električne smo jih priklapla na omrežje, tko da sem moral kupiti še en razdelilec, ki spušča notr 50 stopinj in je vse podražilo za skoraj jurja..
Jebiga, če bi dons vedel, bi naredil drugače. Klim sploh u bistvu ne rabimo, ker že če v tla 18 stopinj spustiš je hladno v bajti. Tko da jih imamo praktično za okras. Včasih v zgornjem štuku mal spustimo in ko smo razvlaževali prostore smo jih mal laufali..
skratka brezveze, šu je moj motor za to pizdarijo, za kar mi je še danes žal. Za daikin pa sem prvič slišal, ko so jih prišli montirat.