Regionalne ceste - in budale

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lol.
grin1.gif

Ej, a je dovoljeno prehitevat 2 avta naenkrat??

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zarad takih kot si ti, potem nastanejo kolone, spredaj Jacek, ki mu ne pride na pamet, da bi se umaknil, ker že itak komaj navigira čez slovenijo, da ja nebi kaj spregledal, za njim policaj, ki se pelje največ 10km stran, čveka z mlado policistko, ki so mu jo dodelili in mu paše, da Jacek vozi 70 na 90 omejitve, zadaj pa 1, 2, 3 prpe, ki mislijo, da se policajev pač ne sme prehitevat...

če si že prpa potem počakaš na res ziher varjatno prehitevanja, pol pa samo gasa mimo...

a pol si ti eden tistih, ki se na AC vozijo za policaji 130km/h?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Hm. Jaz vozim to razdaljo z normalno lagano vožnjo prevozim v cca 1h 30minut. Ko pride kak predavatelj ali poslovni partner iz Lj na obisk h nam, pogosto tarna o tem, da je dolga pot in je rabil 2h do nas. Ob največjem navalu turistov sem za isto pot rabil tudi že 2h30, ko smo se cijazili najprej od Slapa do odcepa za Cerkno in potem od Idrije do Logatca.

Glede na to, da se že ene 10 let vsaj 2x na mesec vozim po relaciji Lj-Tolmin, me pa prosim ti razsvetli o tem, koliko lahko profitiraš na razdalji 100km, ker imaš očitno več pameti.
aplauz.gif

jaz imam par takih na lokaciji LJ-koroška - ponoči se da priti iz severne obvoznice do slovenj gradca v 60-65 minutah, brez nekega pretiravanja (160 na ac, tam ko so radarji in večji kraji (velenje, mislinja) po omejitvah)

podnevi, na kak petek popoldne, ali pa da greš recimo ob 15 iz LJ, se lahko voziš tudi 2 uri...

Meni največji problem na teh "lokalnih" furah predstavljajo ljudje, ki se postavijo na 2 metra za šleper, in ga ne prehitevajo, v nobenem primeru. Potem se hitro najde še en tak, in kar na enkrat imaš steno dolgo 30metrov, ki jo moraš v enem kosu prehitet...

Zanimivo je tudi to, da recimo nekdo vozi pred tabo v koloni brez varnostne razdalje (recimo hitrost 70km/h on vozi na 5 metrov), in ko se odpre luknja pred njim in ga prehitiš, je kar na enkrat 30 metrov za tabo, kot da bi se spomnil, uh, varnostno razdaljo rabim..

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Miško, ti zaradi mene prehitevaj, kolikor ti paše in kolikor ti avto dovoli. Jaz za tvoj žep ne odgovarjam, za tvojo glavo pa tudi ne. In ravno zaradi takih frajerjev kot si ti, se potem odpirajo takšne teme.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....

tisti ki prehitevate, trobite, blendate, mahate, kolnete, pluvate....a ste se kdaj vprašali, kdo vam daje pravico, da to počnete??....
če nekdo vozi 40 je to njegova stvar in ne stvar okolice....tistemu ki se mudi, je njegov problem...

Tu se pa krepko motis. Tvoja prvica, da se vozis manj od omejitve sega samo do tam, ko meni jemlje mojo pravico, da se vozim po omejitvi. Je zakon jasen, samo prebrat ga je kdaj treba

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mene je danes skoraj kap zadela. Pripeljem se iz Term Čatež do rondoja, ki vodi tudi na avtocesto in na uvozu za na avtocesto vidim eno felicio, ki se je iz uvoza na avto cesto vključila v napačno stran v rondo, kar pomeni, da je peljala V NASPROTNI SMERI po avtocesti ali pa je kar na avtocesti OBRNILA, ko je videla, da ni na pravi poti.
bonk.gif

Še skica:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....

tisti ki prehitevate, trobite, blendate, mahate, kolnete, pluvate....a ste se kdaj vprašali, kdo vam daje pravico, da to počnete??....
če nekdo vozi 40 je to njegova stvar in ne stvar okolice....tistemu ki se mudi, je njegov problem...

Tu se pa krepko motis. Tvoja prvica, da se vozis manj od omejitve sega samo do tam, ko meni jemlje mojo pravico, da se vozim po omejitvi. Je zakon jasen, samo prebrat ga je kdaj treba

Ti imaš pravico, da ga prehitiš in ne, da mu kažeš fakiča, trobiš, ob pogoju, da ni preveč moteč za v promet. Al ka??
confused-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Evo še moja prigoda od včeraj:

Se peljem iz službe in kolega povabi na kavo, ok se odpravim proti črnučam po dunajski in lepo lagano v koloni 50 km/h od astre na dunajski do hotela domina stalno vozim za enim srbskim motoristom na čoperju. Kar naenkrat na sosednjem levem pasu da en fokus karavan desni zmigavec in vozi skoraj vzporedno z motoristom (nisem preprican ali je bil motorist v mrtvem kotu ali ne). kar naenkrat odvije desno v motorista, motorist gre desno na bus postajo pred hotelom in se komaj resi... Meni dvigne tlak, ji potrobim in seveda nazaj dobim komplet abecedo znakovnega jezika od blond babe pri 40ih. Zapeljem za njo in jo sledim cca 500m za BS4 nakar ustavi. zapeljem vzporedno z njo spustim sipo:

Jaz: "Gospa skoraj ste ubili motorista"
Ona: "Saj sem dala zmigauc"
Jaz: "Gospa to se ne pomeni d alahko kar zavijete na sosednji, se je treba prepricat, pogledat v ogledalo se obrnit nazaj"
Ona: "Saj sem ga vidla"
Jaz: "(vedno bolj razpizden) ja no pa kaj ste se pol odlocla ga namerno povozit?!"
Ona: "Vljudno je, da ce nekdo da zmigavc da se mu drugi umakne"
Jaz: "Gospa promet v RS je urejen z zakoni in ne z bontonom - videla ste motorista in ste zapeljala vanj in ga skoraj povozila"
Ona: "Saj sem sla pocasi"
jaz: "Gospa......(vzdih)....ce vi s 50 na uro povozite cloveka bo umrl - on ni v avtu ampak je na motorju"
Ona: "Lejte motorist je bil, sej vsi vemo kaki so"
Jaz: "( ?!?!?! ) Gospa ta je vozil 50 na uro in ste ga VI skoraj povozila"
Ona: "(solzne oci) Ne, ta je pa pridivjal"
Jaz: "[censored] za njim sem vozil 1 km in je vozil 50 ne lagat zdaj"
Ona: "jaz nisem nic naredila narobe buhahahahahaahah "
Jaz: "Gospa skoraj ste ubili človeka, nasvidenje"

Pol sem rajs sel. Da mam tako babo doma, bo jo tok tepel da ne bi vec mogla vozit. Pa to ne mores verjet. Zenska se je zmisljevala da je tip norel samo zato da bi sebe opravicila. Mater da bi bil v sluzbi ji zarnice prestejem.

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zelo si bil nevljuden. Pravilno v prvii osebi mnozine (ki se uporablja za vikanje) je: "ste se odlocili", "videlii ste", "ste zapeljali" itd. Ti si naredil eno zmesnjavo prve osebe ednine in mnozine, kar je nedopustno. Aja, pa nisi je pljusnil cez znablo, kar je se dodaten minus
grin1.gif

Mogoce je res tako neumna, da bo enkrat pozabila vdihniti
zmaga.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....

Ti imaš pravico, da ga prehitiš in ne, da mu kažeš fakiča, trobiš, ob pogoju, da ni preveč moteč za v promet. Al ka??
confused-1.gif

Jaz imam pravico, da me nek bebo z vožnjo 40 ne ovira.
Fakiči so stvar kulture, torej vzgoje in ne predpisov ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....

confused-1.gif

A vejžde, po taki logiki bi mel tudi pravico, da te nekdo z vožnjo 80 km/h ne ovira tam, kjer je omejitev 90. Nikjer ne piše, koliko je spodnja meja hitrosti, določeno je samo, da voznik s svojo počasno vožnjo ne sme biti moteč za promet. In promet ne pomeni enega nestrpnega voznika, ampak dejansko bremzanje prometa, povzročanje zastojev, kolon ipd.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Danes se je en tip ustavil na priključevalnem pasu na avtocesto in šel rikverc :D

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....

confused-1.gif

Si pa res seljak, če zagovarjaš kazanje fakičev in takih stvari -- kar je razvidno iz tvojega pisanja
bonk.gif
Boš že naletel kdaj na mino.

Če bi men kdo fakiča pokazal bi se za njim peljal pol bi pa videli kaj bi naredil.

Kot drugo pa, omejitev ne pomeni da SE MORAŠ VOZITI 90 KMH ampak DO 90 KHM in NE HITREJE !!!!! Pa lahko greš 30% pod omejitev al kolk že.

In ko imam v avtu 3-4 sopotnike, otroka ali kakšno starejšo osebo ki ji je v avtu slabo, peljem po ovinkih lepo počasi oziroma malo pod omejitvami. Če mi bo kdo zarad tega pokazal fakiča naj ga kar pokaže ampak ga bo zadnjič.

PA še za ostale seljake - ne misliti das prehitevanjem prav veliko profitirate kvečjemu kakšno minuto ali dve, ker pred vami je verjetno ŠE KAKŠEN NORMALEN VOZNIK KI VOZI PO OMEJITVAH.

LP

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Če bi men kdo fakiča pokazal bi se za njim peljal pol bi pa videli kaj bi naredil.

Zanimivo, da tak agresivnez, kot se tu kazes, drugim govoris "seljaki". Ti bi kar nekaj obracunaval z nekom, ki ti kaze fakica? Ja tud prov. Izvoli. Takih nestrpnezev res ne rabimo na cestah.

Povsem isti si, kot tisti, ki jih tako preziras.
nahrung002.gif

Citat:
PA še za ostale seljake - ne misliti das prehitevanjem prav veliko profitirate kvečjemu kakšno minuto ali dve, ker pred vami je verjetno ŠE KAKŠEN NORMALEN VOZNIK KI VOZI PO OMEJITVAH.

Globoko vdihni, pa se enkrat preberi poste zgoraj. Smo ti vsaj 3x napisali, koliko profitiras. Bo slo? Pri mojem primeru lahko z gotovostjo trdim, da je vec kot 90% voznje v opisanem primeru po omejitvah.

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.164
113
blizu močvirne prestolnice
doctorz, po tvojem pisanju bi rekel le to da si slabši kot tisti kateri ti kaže sredinca. Sam ne norim je pa res da mi grejo zelo na živce tisti kateri ne opazujejo prometnih znakov. Če je konec naselja daš gas ne pa da se cjaziš do drugega naselja 50. Lep primer je Lavrica -Škofljica.