Citat:
Uporabnik creep pravi:
Hm. Jaz vozim to razdaljo z normalno lagano vožnjo prevozim v cca 1h 30minut. Ko pride kak predavatelj ali poslovni partner iz Lj na obisk h nam, pogosto tarna o tem, da je dolga pot in je rabil 2h do nas. Ob največjem navalu turistov sem za isto pot rabil tudi že 2h30, ko smo se cijazili najprej od Slapa do odcepa za Cerkno in potem od Idrije do Logatca.
Glede na to, da se že ene 10 let vsaj 2x na mesec vozim po relaciji Lj-Tolmin, me pa prosim ti razsvetli o tem, koliko lahko profitiraš na razdalji 100km, ker imaš očitno več pameti.
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....
tisti ki prehitevate, trobite, blendate, mahate, kolnete, pluvate....a ste se kdaj vprašali, kdo vam daje pravico, da to počnete??....
če nekdo vozi 40 je to njegova stvar in ne stvar okolice....tistemu ki se mudi, je njegov problem...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....
tisti ki prehitevate, trobite, blendate, mahate, kolnete, pluvate....a ste se kdaj vprašali, kdo vam daje pravico, da to počnete??....
če nekdo vozi 40 je to njegova stvar in ne stvar okolice....tistemu ki se mudi, je njegov problem...
Tu se pa krepko motis. Tvoja prvica, da se vozis manj od omejitve sega samo do tam, ko meni jemlje mojo pravico, da se vozim po omejitvi. Je zakon jasen, samo prebrat ga je kdaj treba
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....
Tu se pa krepko motis. Tvoja prvica, da se vozis manj od omejitve sega samo do tam, ko meni jemlje mojo pravico, da se vozim po omejitvi. Je zakon jasen, samo prebrat ga je kdaj treba
Ti imaš pravico, da ga prehitiš in ne, da mu kažeš fakiča, trobiš, ob pogoju, da ni preveč moteč za v promet. Al ka??
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....
Ti imaš pravico, da ga prehitiš in ne, da mu kažeš fakiča, trobiš, ob pogoju, da ni preveč moteč za v promet. Al ka??
Jaz imam pravico, da me nek bebo z vožnjo 40 ne ovira.
Fakiči so stvar kulture, torej vzgoje in ne predpisov ...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
....zadnji.....
Jaz imam pravico, da me nek bebo z vožnjo 40 ne ovira.
Fakiči so stvar kulture, torej vzgoje in ne predpisov ...
Citat:
Če bi men kdo fakiča pokazal bi se za njim peljal pol bi pa videli kaj bi naredil.
Citat:
PA še za ostale seljake - ne misliti das prehitevanjem prav veliko profitirate kvečjemu kakšno minuto ali dve, ker pred vami je verjetno ŠE KAKŠEN NORMALEN VOZNIK KI VOZI PO OMEJITVAH.