Regionalne ceste - in budale

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
in potem se zaveš prednosti velikega vozila
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi: Pa butlji, ki med dvema semaforjema v mestu ne znajo potegnit do omejitve, ker je kako na naslednjem rdeca in se ne splaca (tudi ti imbecili verjetno vracujejo z gorivom). J... naj se, potegni do omejitve, pa ustavi pred naslednjim semaforjem.
Bom takoj pun gas vozil, ko razložiš smisel tega početja.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nekdo za tabo v koloni verjetno zavija desno, kjer ni semaforja. Ali pa nekdo zavija levo, kjer je zelena puščica prižgana takrat ko je za naravnost rdeča. In ta dva zaradi mečkanja ne moreta zaviti na svoj pas, ker tam kjer mečkaš še ni razdelitve pasov. Ponavadi bodo tisti, ki zavijajo levo ravno zamudili zeleno, medtem ko ti počasi pelješ na zeleno za naravnost.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
....zadnji.....

tisti ki prehitevate, trobite, blendate, mahate, kolnete, pluvate....a ste se kdaj vprašali, kdo vam daje pravico, da to počnete??....
če nekdo vozi 40 je to njegova stvar in ne stvar okolice....tistemu ki se mudi, je njegov problem....

včerajšnji primer....
bonk.gif

ob 15:15 stojim pri jelenu na levem pasu proti medvodam....itak, da se guzijo po desni strani.....za mano pa en tip in bejba kot sopotnica...
sej ne znam opisat vseh kretenj, še dobro da ga nisem slišal....sem pa videl, da se pošteno nabira rosa na prednji šipi....
grims-1.gif

tip je mahal, skakal, pljuval....vse to v svojem avtu, pred svojo bejbo v stoječi koloni
bonk.gif
....prvo sem mislil, da se kregata, šele kasneje sem iz kretenj razbral, da se ***** na stoječo kolono, sploh pa na tiste, ki so se vključevali (prehitevali) po desni....

to mahanje in pljuvanje in pizdakanje je trajalo vse do medna, kjer je v naselju začel prehitevat strnjeno kolono
bonk.gif

kaj je profitiru ne vem, razen tega da se je fuLL ušwicu....
hysterical-1.gif

zanimivo v vsej tej zgodbi je, da je bejba zraven njega sedela kot kip in samo naprej gledala....kaj ona dela z tem kretenom, jest res ne vem....
evil.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
če nekdo vozi 40 je to njegova stvar in ne stvar okolice....tistemu ki se mudi, je njegov problem....

Dobro veš, da je takšno obnašanje in kaznivo in neprilagojeno in je tudi stvar policije. Lepo pa, da si nas razsvetlil s svojim balkanskim razmišljanjem, da je dovoljena kakršnakoli vožnja ti pač paše in da je to problem ostalih.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma jaz sem pred leti tudi nekaj vozil s prikolico in sem imel kar visoko naloženo in sem moral it počasi....ampak kolone pa nisem delal nikoli...če sem videl avto za mano sem ga spustil naprej....tako da saj se lahko razume da grejo nekateri počasi ampak naj tudi ti počasneži razumejo druge ki grejo hitrejše in naj se umaknejo.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
glej, dobro veš da noben ne vozi toliko izven mesta....40 v naselju....
bonk.gif

ja ampak važno da so zate vsi ki vozijo od omejitev -10 in ne +10 baljkanci....
bonk.gif

a je sploh potreben komentar kdo je v tej zgodbi balkanc
grims-1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Bom šel naslednjič skozi Lj povsod -10km/h od omejitve, da vidim, kaj si bodo nebalkanski meščani mislili o meni, ok?

aplauz.gif

(če dobro pomislim, bom raje prej čepke za uha nabavil)

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
ja ampak važno da so zate vsi ki vozijo od omejitev -10 in ne +10 baljkanci....
bonk.gif

"Balkanec" je vsak, ki (celo nezakonito) ovira ali škoduje drugim in je prepričan, da ima do tega pravico. Do zdaj bi že lahko dojel, da ne zagovarjam niti divjakov niti počasnel. Ne eno ne drugo ni ne normalno ne sprejemljivo. Razmišljanje, da je problem drugih, kako se voziš, je balkansko!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Poznam enega, ki je padel na izpitu, ker je vseskozi vozil -10 od omejitve. Seveda jih poznam tudi kar ene par, ki so padli zaradi prekoračitve hitrosti za 5-10 km/h.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Razmišljanje, da je problem drugih, kako se voziš, je balkansko!
preberi moj post višje....čigav problem je bila včerajšnja kolona od jelena do medvod??...

no sej tudi jest ne zagovarjam extremov niti v eno niti v drugo smer....
smirk-1.gif

lokalci, ki so tako nestrpni do "tujcev" ,ker vozijo 10 manj po cesti, ki jo ne poznajo naj se za boga že nehajo igrat v svojem peskovniku....
evil.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
na koncu ko sem zavil na končno destinacijo me je celo pozdravil z vsemi štirimi žmigavci (verjetno je mislil da sem obupal, ali pa da mi je bila njegovo vožnja zelo všeč). Skratka edino s čimer se lahko tip pohvali je, da je imel zaradi (ne)dinamike vožnje zagotovo porabo 30l/100km, jst pa zadaj manj kot 6l/100km!
bonk.gif

Take imam najraje
hysterical-1.gif

Ravno zadnjič dohitel en audi A8 s priklopnikom, kakor je model vozil, in to z vratolomno hitrostjo 60km/h. Identično kot ste že omenili. Sej jaz ga popolnoma razumem, ne pozna ceste, je ovinkasta, avto je velik, ampak....pomoje model ni vedel kje se mu vozijo kolesa. Posnetek sem žal zbrisal, ker sem se vozil preveč za njim in se je slabo vidlo.

Sicer je pa tega ko listja in trave. Nekaj primerkov za pokušino.
aplauz.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mater, zadnji posnetek je bil pa od spektakularnega posnetka oddaljen 1 cm oz. dolžina tiča tega motorista.

OFF:
A maš ti samo ene hlače?
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Se peljem včeraj proti MB in me že takoj v Dobravi prehiti en a4, ki mu očitno ni bilo dovolj mojih 110-120 km/h. Dobro, nema veze. Modela vidim čez 10 minut na bankomatu v enem mestu in se sprašujem, kaj kurca je imel ta od tega, da je tako prehiteval.

Se peljem lepo lagano dalje in za enimi Poljaki se naredi kolona 6, 7 avtov. Za Poljaki so vozili škifi, ki pa jim ni bilo mar, da Poljaki vozijo 70 na omejitev 90, oz. kjer se da bp peljati 100. No, ne mine dolgo, ko vidim v vzvratnem ogledalu neko prehitevanje in kmalu mi je bil za ritjo znan obraz.
evil.gif

Silil mi je v rit, se trudil in me že drugič prehitel (če ne bi bilo škifov, bi že jaz prehitel tiste Poljake in sprostil kolono).

Nato so bili policaji tisti, ki jim je silil v rit, jih poskušal prehiteti in to v naselju!!

Škifi so imeli torej pred sabo enega, ki je moteče bremzal promer in za sabo dinamika, ki jih je na vsak način hotel prehiteti.

In kaj so oni naredili?? Zapeljali so na PRIVAT dvorišče in tam obrnili.
bonk.gif

Prokleti kreteni mongoloidni. Izza riti se jim dela kolona, zadaj en [censored] prehiteva ko majmun, spredaj en pravi počasne (folk je bil prav živčen), oni pa se lepo obrnejo in gredo svojo pot. Pa sej to ne moreš verjeti.

Še slika tablice tega pacienta, ki je prehitel ma ama vsakega, ki je bil na cesti. Ne vem, koliko bi moral peljati, da bi mu ugajal.
bonk.gif

lp

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
V delo oz. bolje rečeno ne delo policistov se za spremembo ne bom vtikal
grin1.gif

Me pa zanima zakaj za vraga, če je omejitev 90 in ste vozili 70 nisi prehitel policistov tam kjer je to dovoljeno
confused-1.gif

Drugače pa tudi, ko se sam vozim v belo-modrem vozilu po obvoznici recimo 120 (vem prekršek
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zakaj nisem šel prehitevat policajev?

1. Čakal sem, naj oni najprej prehitijo, ziher je ziher.
grin1.gif

2. Vedel sem, da se nas bo spravil tisti audi prehitevati ob prvi priliki in da če bom skočil ven, bi znalo kaj počit, ker je bil povsem brezkompromisen.

Sicer pa ne morem verjeti, kaj praviš. Eni očitno res živijo po sistemu "ne yebem žive sile". Josos, josos, da policajem blenda, a je hkrati v prekršku.
hysterical-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
1. Nikoli ne moreš biti ziher kaj policistu v glavi špila (100 ljudi 100 čudi). Kaj pa, če bi te ustavil, ker je videl da nekaj s telefonom čaraš med vožnjo
grims-1.gif

Vidiš, bolje je da jih prehitiš oni ostanejo v koloni ti se pa naprej igraš s telefonom do onemoglosti....hec, hec
smile-1.gif

2. To kar si napisal drži vendar, če daš smernik pravočasno nekaj 10metrov pred prehitevanjem mu daš jasno vedeti, da boš šel prehitevat. Mislim, da njemu ni v interesu, da se ti zagoni v rit. (itak pa ima 2.0tdi tako, da ga kmalu ne bo na cesti...motorkaput
tongue-1.gif
)

In ja zanimivih dogodkov, ko si v BM vozilu je na pretek. Od prej zgoraj navedenega primera, do spet totalnih ekstremov v drugo smer. Ko zagleda policijsko vozilo takoj po bremzi in to čim bolj
bonk.gif

Nazadnje urejeno: