Se peljem včeraj proti MB in me že takoj v Dobravi prehiti en a4, ki mu očitno ni bilo dovolj mojih 110-120 km/h. Dobro, nema veze. Modela vidim čez 10 minut na bankomatu v enem mestu in se sprašujem, kaj kurca je imel ta od tega, da je tako prehiteval.
Se peljem lepo lagano dalje in za enimi Poljaki se naredi kolona 6, 7 avtov. Za Poljaki so vozili škifi, ki pa jim ni bilo mar, da Poljaki vozijo 70 na omejitev 90, oz. kjer se da bp peljati 100. No, ne mine dolgo, ko vidim v vzvratnem ogledalu neko prehitevanje in kmalu mi je bil za ritjo znan obraz.
Silil mi je v rit, se trudil in me že drugič prehitel (če ne bi bilo škifov, bi že jaz prehitel tiste Poljake in sprostil kolono).
Nato so bili policaji tisti, ki jim je silil v rit, jih poskušal prehiteti in to v naselju!!
Škifi so imeli torej pred sabo enega, ki je moteče bremzal promer in za sabo dinamika, ki jih je na vsak način hotel prehiteti.
In kaj so oni naredili?? Zapeljali so na PRIVAT dvorišče in tam obrnili.
Prokleti kreteni mongoloidni. Izza riti se jim dela kolona, zadaj en [censored] prehiteva ko majmun, spredaj en pravi počasne (folk je bil prav živčen), oni pa se lepo obrnejo in gredo svojo pot. Pa sej to ne moreš verjeti.
Še slika tablice tega pacienta, ki je prehitel ma ama vsakega, ki je bil na cesti. Ne vem, koliko bi moral peljati, da bi mu ugajal.
lp