Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Že, ampak na živce mi gre pa da ni komentiral nepravilnega prehitevanja.
Takoj udri po teh treh, ki so peljali v "koloni" 90 km/h po regionalki.
Ugibam, da je letelo name ...
Lej, mislim, da bebcev, ki na polno prehitevajo v nepregledne ovinke, res ni treba komentirat. So bebci, ki bi jih bilo treba permanentno dikvalificirat. Pika. O tem se itak vedno govori in vsem (razen tem bebcem) je jasno, da je tako.
Vse prerado pa se pozablja na une druge bedake, ki ljudem kradejo cas, ker se ne peljejo po predpisih. Meni zakon daje pravico, da se pizven naselja po normalni cesti peljem 90. Kdor tega ne zmore, naj bo kulturen in se umakne. Sploh, ce naredi kolono za sabo. Poln k... imam idiotov, ki se skozi ovinek peljejo 30 pod omejivijo (ceprav gre zlahka po omejitvi), potem pa na kratki ravnini do naslednjega (prekratki za orehitevat, drugace me ne bi motilo), niti ne poskusijo pospesit. Se pac s konstantno prenizko hitrostjo vlecejo naprej, verjetno v imenu vracevanja z gorivom. Ali pa vidijo malo daljso ravnino in hop po gasu, ceprav ga gres prehitevat ... Pa butlji, ki med dvema semaforjema v mestu ne znajo potegnit do omejitve, ker je kako na naslednjem rdeca in se ne splaca (tudi ti imbecili verjetno vracujejo z gorivom). J... naj se, potegni do omejitve, pa ustavi pred naslednjim semaforjem.