referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Povej mi primer recimo katoličana... k pride v hotel

in reče v imenu očeta in sina in svetega duga

bum........
kako terorizem v Afganistanu al pa Iraku deluje....
dajo nož familiji na vrat... al boš naredu al pa ne... pošiljajo pa predvsem otroke, in ženske.....

to ni znak nekega obupa.............

Želijo si vladati in to z pomočjo vere še bolj tlačit svoje preb.... Naprimer lep primer je bil v Afganistanu, k so mladoletnice hodile k pouku.....

je uletu taliban in jih z kislino polil....

To je muslimanska vera.......

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Pejt recimo čez Kosovo, k te bo en primitivc z kalašnikom ustavu....

Klele je še civilizacija... ne daleč od Slo jo ni več........ al pa pejt v Dolništoj pogledat........ kva delajo...

enkrat, da ti bo odprlo oči.....

to niso posamezni primeri ampak večinski....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
To je muslimanska vera.......
Ne to je nasilje, diktatorstvo in terorizem.
Ko boš velik, boš razumel razliko.

(a misliš da katoliški terorist ne zmoli preden gre v akcijo ?)

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ti ne boš pa nikoli......

razumel.....

povej kater po tvoje katoliški terorist gre z bombami za pasom in se raztreli..... zgleda da ceu svet narobe razume muslimane...

ti šment....
v guantanamo pejt pogledat najnovejšo mošejo.......

baje tulijo ko svinje.....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ti ne boš pa nikoli......

razumel.....

povej kater po tvoje katoliški terorist gre z bombami za pasom in se raztreli..... zgleda da ceu svet narobe razume muslimane...

ti šment....
v guantanamo pejt pogledat najnovejšo mošejo.......

baje tulijo ko svinje.....

Ti se kr nakladas?
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ko zmanjka argumetov...........

http://www.rtvslo.si/modload.p...amp;c_id=188089

miroljubnost vam je v krvi....

Kdo in zakaj je organiziral napad se ni jasno. V vsakem primeru govorimo o slabih 200 mrtvih. Tudi ce sestejemo vse "teroristicne" napade zadnjih 50 in pripisemo muslimanom je stevilka se vedno manjsa od stevila mrtvih v Iraku. Kaj sele Palestini, Bosni, ... V Iraku vsak teden umre nekaj sto civilov in ti si upas filozofirati o miroljubnosti muslimanov?!?! Palestinci so krivi zaradi razstreljevanja ceprav so kristijani naselili zide na njihovo zemljo?
crazy1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Pust Izraelce.... oni so last front line............

Vsekakor pa odlično obvladujejo položaj v regiji, bi se morala EU kej naučit iz tega....... ne pa da jim še denarno pomagajo..... za to mate debele šejke, k se valjajo u kešu...

za folk jim pa dol visi.....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Polozaj obvladujejo Americani in glede na to da gre vse skupaj v 3PM se lahko EU bore malo nauci iz tega. Najboljsi prijatelji debilih sejkov so pa spet ...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Problem islama je v tem, da si vsak po svoje razlaga koran. Od tod tudi sveta vojna - v imenu boga lahko vse počnemo, tudi v 21. stoletju. Do Bosne je tudi najdlje v Evropi, do kamor je islam prodrl. Mi to paše? Ne. Mi paše džamija sredi Lj? Ne.
To je to od mene.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/21/World_Muslim_Population_Map.png

Bi lahko podkrepila zgoraj napisane nebuloze? Kaksen problem? Vsak razlaga po svoje? Sveta vojna?
crazy1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
prjatli so zaradi lastne nesposobnosti...
poglej črnce

k je bi aprtheid... je bil vsaj nek red..., ko ga ni več... je pač tako kot je...

Isto je z Palestinci...... nabijajo v zid in to sami z glavo..... Sicer je in bo tko kot je, ker taki pač so...... pa ti lahko razloge še kr nabijaš.....

Podobno je z Albanci na Kosovu... z nim se ne da nč zment... ker cigan je cigan in pač tak tudi ostane......

To z šiptarji, skoz bolj dojemajo tudi američani....

to da pa jih noben balkasnki narod ne mara........

je zgolj po tvoje naključje ali....
Dejstvo da jih v rodni Abaniji ne marajo je dovolj zgovorn podatek... In tvoje nabijanje kok jih je v Sloveniji je res neprimerno, znano je da se množično ilegalno naseljujejo, dol celo na tuja zemljišča, zato imajo v Tirani take probleme z zemljišlko knjigo in nikakor ne morjo rešt problema lastništva...

tko pača šiptarji delajo.. se namnožijo potem so pizdarije.....
.........

V tem je keč.... problem je v ljudeh..... če jim daš oblast je kaos....... in tako kot Palestincem ni pomoči...... čeprav so odvisni od nje.. Ne razumem EU, zakaj jim sploh pošilja dol pomoč....

V tem primeru imajo Izraelci prav, tud Egipčani so zaprl meje

in prav je tako... ta horda more bit za betonsko ograjo, drugač je kaos....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
povej kater po tvoje katoliški terorist gre z bombami za pasom in se raztreli.....
Aja, če prej pobegne, je drugače ?
Žrtve tretji dan vstanejo od mrtvih ?

Ojoj, na onem vlaku v Španiji so tudi prej šli na varno. Le kako si drznejo kvariti tvoje teorije !!

Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Problem islama je v tem, da si vsak po svoje razlaga koran.
Ja, recimo tipi ala reality.

Mislim, resno bi jih vzel, če bi argumenti imeli veze z resničnostjo.
Recimo :
- leta 1975 so na Dunaju zgradili džamijo. Od takrat jim gre slabo (našteješ te slabe stvari).
Aja, Dunaju je 100 lepše ko Ljubljani.

- leta 1962 so v Zürichu zgradili džamijo. Od takrat jim gre slabo (našteješ te slabe stvari).
Aja, Zürich je milijard let pred Ljubljano.

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
američani, indijci, azijci, rusi, izraelci......

ne bot smešen....

Ete pa ne mešat, ne serjejo po ceumu svet kot muslimani...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
RKC mi gre pošteno na organ s svojo hinavščino, vendar pa so ljudje, ki obiskujejo Cerkev iz mojih izkušenj dobri ljudje.

lp

To ali človek hodi v cerkev nima sploh nobene veze. Poznam ljudi, ki hodijo v cerkev pa so največji lažniovci, zahrbtneži in hinavci kar jih poznam. Pa so tam vsako nedeljo ali še celo več. Seveda gre k spovedi pa je vse dobro. Poznam pa tudi ljudi, ki so največji nasprotniki cerkve in zagrizeni ateisti pa imajo veliko trdnejše moralne vrednote kakor večina ljudi, ki jih poznam.

Obiskovanje cerkve ne vpliva na dobroto oz. moralo ljudi.

To pa itak, tanajbolj pobožni so ponavad še tanajvečji hinavci... So verniki (vseh verovanj), ki prakticirajo svojo vero sami pri sebi, služi jim za neke vrste psihološko oporo, pa v bistvu ne rabijo nobene Cerkve ali podobnih objektov, potem pa so ljudje, ki hodijo k maši in hinavijo al so pa samo tolk tupi da se bojijo, na koncu pa še ekstremisti, ki svoje frustracije sproščajo na drugih, vse vzamejo dobesedno in dejansko sovražijo tiste, ki mislijo s svojo glavo in so ateisti ali pa verujejo zmerno. In zaradi slednjih prihaja do konfliktov, spopadov, ker so budale tolk glupi da ne poštekajo da so nafilani z nekimi pravljicami, v imenu katerih potem delujejo. Owce inc. pa ne glede na vero. Zaplankanci.
Mislim da je rešitev dejansko v izobraževanju in osveščanju ljudi, ki bodo potem zaradi širšega pogleda lahko kritično vrednotili vse kar jim verski foditelji filajo v glavo. Na žalost pa to zna trajat še dolgo. Verske ustanove pa so večinoma samo zaradi denarja, vero izkoriščajo za manipuliranje ljudi v svojo korist in če bi verniki "prokužili" to, bi ostali brez moči in denarja, s tem pa bi morali začet delat za svoje preživetje. Tega se verske ustanove bojijo bolj ko hudič križa
evil.gif

Sam pa sem sicer hvaležen da sem bil vzgojen v krščanstvu, ker sem vsaj po birmi komot pustil ves ta bullshit in si oddahnil, brez da bi mi kdo to lahko preprečil ali pa da bi trpel kake posledice. Problem je samo, ker te dobijo še kot otroka, ko pač ne moreš staršem ki te silijo reč "pejte v k"#$ jaz se teh afnarij pa ceremonij ne grem!".

Noben pošten človek ne rabi vere da mu bi tumbala kaj je prav in kaj ne.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
torej za koran je življenje sveto.. in recimo v irako skoz pobijajo svoje..., v afganistanu pobijajo otroke jih polivajo z kislino, ker os prepričani, da ženske se ne smejo izobraževati

odlična razlaga korana.........

Hamas, Hesbolah .....................

kap od kapi...

seveda najbl najebejo prav oni
in prav je tako... zgleda da še premal

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
američani, indijci, azijci, rusi, izraelci......

ne bot smešen....

Ete pa ne mešat, ne serjejo po ceumu svet kot muslimani...
Saj Fatah tudi ne. Samo po Izraelu.
Enako kot IRA.
Enako kot talibani.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ker vidim da ste sami svetovljani tu sam eno vprašanje kok krščanskih cerkev stoji v Savdski arabiji al pa Katarju, v združenih arabskih emiratih...? Res ne vem mi kdo pove?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.