Koliko je pa tržna cena najema Blejskega otoka za 40 let? In kdo bo to plačal?Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Prodajna cena parcele je bila dogovorjena za cca. 415EUR/m·2.
Tržna cena je pomojem vsaj 2x višja, omenja se celo cena 1500EUR/m·2.
Toliko o tem, da si bodo objekt financirali sami. 2/3 bomo financirali Ljubljančani. Sam se s tem ne strinjam. Se mi zdijo vrtci in ambulante trenutno bolj pomembni, sploh glede na to, da je molilnic v LJ dovolj, vrtcev pa ne.
velikost džamije bo približno tolikšna kot vodno mesto Atlantis v Ljubljani.
lp
dD je blo na vrhu zvonika domobransko mitraljezno gnezdo, je bil pa med vojno pogost pojav.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
[Na vrhu minareta bo pa ostrostrelec... Pa ti ves da je na Balkanu nekaj sto dzamij da tak napad se ni bil zabelezen?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ustava RS se krši dnevno, kje še v bolj banalnih primerih. Zakaj bi bilo v tem primeru kaj drugače
Vsi so pred zakonom enaki. Aja? Zakaj so pol bogataši pa tisti z veliko vezami na vrsti za operacijo kolena takoj, ostali čakajo pol leta ali več,....
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
KSZ
Jst sem za đamijo v Ljubljani, samo da je ni pri nas.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Lahko, vendar se bodo morali dret: BIM BAMMMMMMM, BIM BOMMMM, BIM BAMMMM, BIM BOMMMMM...
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
KSZ
Taki ste v bistvu še hujš, kot tisti, ki so nasplošno proti muslimanom... vi se špilate strpne dokler ne rabte tega v praksi pokazat. žalostno.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Koliko je pa tržna cena najema Blejskega otoka za 40 let? In kdo bo to plačal?Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Prodajna cena parcele je bila dogovorjena za cca. 415EUR/m·2.
Tržna cena je pomojem vsaj 2x višja, omenja se celo cena 1500EUR/m·2.
Toliko o tem, da si bodo objekt financirali sami. 2/3 bomo financirali Ljubljančani. Sam se s tem ne strinjam. Se mi zdijo vrtci in ambulante trenutno bolj pomembni, sploh glede na to, da je molilnic v LJ dovolj, vrtcev pa ne.
velikost džamije bo približno tolikšna kot vodno mesto Atlantis v Ljubljani.
lp
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
KSZ
Taki ste v bistvu še hujš, kot tisti, ki so nasplošno proti muslimanom... vi se špilate strpne dokler ne rabte tega v praksi pokazat. žalostno.
Žalostno je, da moramo prilagajat vsaki stvari, ker drugače smo nestrpni. Zakaj bi pa moral bit do vsake stvari strpen? Je to in al kaj?
Zato pa gre ta svet v pi... materno...
V našem koncu in ne zato ker sem kao nestrpn ampak zato ker ne paše med lepe griče, prelepe gozdove,poljane...sam še upam, da se cerkve od dotrajanosti podrejo. V glavnem đamija paše med ljubljanski beton.Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Kako to misliš, "pri nas"? A nisi doma v Sloveniji?