referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ej... ti si omenjal da velja zakon za naše cigane ne jest......
isto je pr islamistih.. sicer pa počakajmo, da te nekaj zmoti..

pol boš mu nasprotne trditve........ to smo že vajeni..........., da sam sebe zanikaš..

Ne vem zakaj tebe minaret moti........, če je že džamija, zakaj pa minaret ne... A to je tvoja študirana glava pogruntala da ne spada v okolje...

zdej si že arthitetk ratal.. Tale tvoja univerza je res univerzalna......

Sej smo vendarle pravna država, zakaj pa nebi stolpe gradil, kje to piše, da jih ne smejo......

po tvoje.....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
v Link , kdo prehaja na temo cigani...

tvoji odgovori si naj pa v temah od cigotov pogledajo, kakšne nasprotujoče floskule daješ...
enkrat so iznajdljivi, enkrat kriminalci......

človek odloči se..

povej kje si v mojem citatu najdu cigane......., ki si ga sam nalimal na svoj post..

zopet isti problemi v komunikaciji stabo... dej preber kva nekje napišeš in to zagovarjaj.... al kva

Zopet učiš nekoga, kar delaš sam...............

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:

skratka, vemo da se isamisti poserjejo na naš pravni red, prav tako naprimer cigani.....

.
Kdo je prvi uporabil besedo Cigani če si tako pošten pa si prilimal kar sem napisal jaz bi lahko bil toliko pošten pa bi prlimila tut TVOJO objavo, ki je točno pred mojo, na katero sem jaz potem odgovoril!
bonk.gif

No kdo jo je prvi uporabil!
grims-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
še enkrat samo primer sem dau.. potem si začel flancat, da če vem naj prijavim, pa da so iznajdlivi..
pač zagrabil si cigane

obenem pa si pozabil, da si jih v prejšnih postih pod drugo temo ravno nasprotno govoril kot mene.... da ni pravično itd itd.,,,

Vaginko tvoj problem je da govoriš kokr ti trenutno paše...
če bo tema taka da boš proti cigotom..... boš tolkel z vsemi sredstvi, v tem primeru pa so iznajdljivi pošteni biseri, ki se pač znajdejo...

še nekaj znajdli bi se vsi če bi nam pustli tko kot njim...

Kr se tiče džamije, ne vem kaj imaš proti minaretu... kje piše v ustavi, da ga ne smejo met.... če skoz tisto ustavo gor vlačiš....

jest pravzaprav sploh ne vem kaj bi ti rad..... ker, enkrat govoriš tako, drugič tako....... Jest sem proti muslimanom, zato ne džamije, ne zanima me pa kakšna naj bi bila džamija...

Proti, sem pa zato, ker islam ne spada v našo družbo... in to jim piše tudi v koranu..... in vem da je kljub nekaj dobrih musličov veliko fundamelistov znotraj in to je problem Islama....

oni ne ločijo politike od vere, ker je to za njih eno in isto..... zato pravim, da je nevarna sekta...

zarad mene je pa lahko budističen tempelj namesto džamije.........

TI SI PA PROTI MINARETU...... mislim kap...

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:

skratka, vemo da se isamisti poserjejo na naš pravni red, prav tako naprimer cigani.....

.
Kdo je prvi uporabil besedo Cigani če si tako pošten pa si prilimal kar sem napisal jaz bi lahko bil toliko pošten pa bi prlimila tut TVOJO objavo, ki je točno pred mojo, na katero sem jaz potem odgovoril!
bonk.gif

No kdo jo je prvi uporabil!
grims-1.gif

Kaj se sedaj prepirata kdo je uporabil besedo cigan ,če pa so cigani in cigani dobro vejo ,da so cigani vsaj tisti civilizirani. Če pa ni druge besede za te ljudi.Rom to so si pa izmislili cigani sami za sebe kajti rom v ciganščini pomeni človek. Potem takem smo mi v njihovem jeziku tudi mi romi.
Tisto da se pa poserjejo na naš pravni red eni in drugi pa skoraj po večini velja.

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Vaginko je napisal:

Nekaj je potrebno bolj razložit. Ti zagovarjaš tisto kar je po morali, poštenosti in pa zakonu (da smo enaki in.....) tu se strinjam s tabo , ampak je potrebno vedet da obstaja tut življenje zunaj teh uzakonov predpisov, moral... . Lep primer je bil poseg Drnovška pri krajanih za Strojane on je mislil da je vse ok in da moremo bit pošteni in jim dat da ne bodo na mrzlem .... krajani pa so bili ogorčeni saj so kradli njim delali škodi izsiljevali (imeli so samo zemljo zdaj imajo pa višo brez stroškov)!
To sta pač dve plati medalje.

Tvoj post... človek ti si popolnoma zblojen...

kako lahko enkrat pišeš eno, drugič drugo....

What's wrong with you?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.