referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ss81

Zelenc'
5. jan 2009
9
0
1
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik ss81 pravi:
Ja ta muslimanka pač noče hodit brez rute. Ker ni prilagodljiva in prav je ,da ni dobila službe. Saj kako bi pa zgledalo ,tak cunje naj nosi doma za štirimi stenami. Nimam pa nič proti če so muslimani in živijo tako ,kot se pri nas živi. Načeloma sem proti dzamiji v takšni veliki obliki. Ko bojo pa imeli to svoje gnezdo pa bi mogli naredit strogi nadzor ,ker zaupat tem glih ne moreš saj so po večini fanatični. Če že za neko bedno karikaturo popizdijo pač nevejo , da ima EUROPA demokracijo in imamo svobodo izražanja in tega nam nimajo pravice preprečit.

Muslimani tukaj se lahko rišejo kakšne koli karikature,če vam ne odgovarja pač bejžite tja kjer se ne smejo svobodno izražat islamski svet.

Zanimivo, kakšen bebec si.
V istem odstavku zagovarjaš demokracijo in svobodo izražanja in neki ženski odpoveduješ njeno svobodno pravico izražanja le zato, ker je muslimanka. Če pa ni zaradi tega, ker je muslimanka pa prepovejmo Hare Krišnovcem njihove fore (obleke, čopki, ...), pa pravoslavcem in katolikom križe okoli vratu in na ogledalih v avtu, pa ....

Ti si bebec preberi mislil sem glede karikatur ,pisanja in risanja ne pa glede teh cunj saj tak ne more hodit po europi,

Pol se pa naredimo satanistom tempelj saj imajo pravico ,če imajo muslimani pravico zakej je nebi imeli satanisti vera je vera a ne.

ss81

Zelenc'
5. jan 2009
9
0
1
Grdo ,ko satan. Kaj bo to takšno na banki. Bogi so si ,da jih je mohamed tako zelo napizdo in zdaj se vsi držijo tega. Francija je sprejela tak zakon ,da nimajo kaj v javnih ustanovah strašit v tako rekoč v teh ugabnih cunjah. [censored] ga pač ne poznajo drugega, če se pa že oblečejo po zahodnjaški modi so pa reveži kaznovani.Kakšne neverjetne zakone imajo ko da smo v 2009 let pred našim štetjem.Imajo pač v povprečju zelo nizki IQ ,da se pustijo tako manipulirat.

ss81

Zelenc'
5. jan 2009
9
0
1
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Z minareta se ne tuli.
Z minareta se poziva k molitvi tako, kot to počno zvonovi v "naših" cerkvah. In zadeva je vsekakor tišja kot zvon in verjemi - veliko manj moteča.
Ne vem kako to slišijo to tvoja ušesa, ampak meni se to sliši kot tuljenje
hysterical-1.gif

Zvonjenje je pa del naše kulture, in če koga moti naj gre stran od zvonika. Če pa hočeš čutiti zvonjenje moraš v "turn" takrat ko je pritrkovanje . Tisto pa je" ropot" in če nimaš zamašenih ušes je zvok na meji bolečine.
aplauz.gif

Seveda to je ogabno dretje,ki pa je šlo to dretje ljudem na jetra se pa je zgodilo. ADIJO MINARET
hysterical-1.gif

547500-trzanska.jpg

Priponke

• 547500-trzanska.jpg
    547500-trzanska.jpg
    78,8 KB · Ogledi: 125

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Kot pravijo muslimani ,da je njim KORAN svet in ,da se držijo tega kaj tam piše. Sem se potrudil in dobesedno prepislal iz njega.
Preberite!

Koran, 5. sura, 33. ajat: »Tiste, ki se vojskujejo proti Alahu in njegovemu poslancu in ki delajo nered na zemlji, kaznujte tako: bodisi jih ubijte ali križajte bodisi jim odsekajte eno roko in nasprotno nogo ali pa jih izženite iz dežele! S tem bodo ponižani na tem svetu, na onem svetu pa jih čaka hudo trpljenje.«

Koran, 47. sura, 4. ajat: »V boju sekajte glave nevernikov, vse dokler ne oslabite njihovih vrst! Ujetnike zvežite, potem pa jih velikodušno osvobajajte ali pa zahtevajte odkupnino, dokler traja bojevanje. Tako ravnajte! Ko bi Alah hotel, bi se jim maščeval, toda želi vas skušati med seboj. On ne bo izničil del tistih, ki umrejo na njegovi poti.«

Koran, 24. sura, 2. ajat: »Prebičajte prešuštnico in prešuštnika! Vsak od njiju naj prejme sto udarcev z bičem. Naj vas pri izvrševanju Božjih predpisov ne navdaja nikakršno sočutje do njiju, če verjamete v Alaha in v oni svet! Izvršitvi kazni naj prisostvuje skupina vernikov!«

Koran, 17. sura, 16. ajat: »Ko hočemo uničiti neko mesto, dovolimo, da se njegovi prebivalci, nevajeni razkošnega življenja, vdajo razvratu in si s tem prislužijo kazen, nato pa mesto porušimo do temeljev.«

Samo nekaj primerov, kjer Koran zapoveduje sumljive reči (ki ne sodijo v Slovenijo).
Zdaj pa mi povejte muslimani ,če se vam zdi to pravilno.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Prevozništvo, gradbena mehanizacija, priimek na zadnjo črko tvojega posta?

Ne...ampak situacija je bila pa ista. Lastnik je raje čakal, da smo mi prodal hišo, tudi več mesecev...samo, da ne bi drugi dobili. No ja dosti off topica.lp

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Pri nas je bilo isto ,ko smo prodavali hišo nismo hoteli prodat drugemu, kot pa Slovencem. Niti ne tistim "Slovencem" iz 90 ih za 500 tolarjev.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Koran, 5. sura, 33. ajat: »Tiste, ki se vojskujejo proti Alahu in njegovemu poslancu in ki delajo nered na zemlji, kaznujte tako: bodisi jih ubijte ali križajte bodisi jim odsekajte eno roko in nasprotno nogo ali pa jih izženite iz dežele! S tem bodo ponižani na tem svetu, na onem svetu pa jih čaka hudo trpljenje.«

Koran, 47. sura, 4. ajat: »V boju sekajte glave nevernikov, vse dokler ne oslabite njihovih vrst! Ujetnike zvežite, potem pa jih velikodušno osvobajajte ali pa zahtevajte odkupnino, dokler traja bojevanje. Tako ravnajte! Ko bi Alah hotel, bi se jim maščeval, toda želi vas skušati med seboj. On ne bo izničil del tistih, ki umrejo na njegovi poti.«

Koran, 24. sura, 2. ajat: »Prebičajte prešuštnico in prešuštnika! Vsak od njiju naj prejme sto udarcev z bičem. Naj vas pri izvrševanju Božjih predpisov ne navdaja nikakršno sočutje do njiju, če verjamete v Alaha in v oni svet! Izvršitvi kazni naj prisostvuje skupina vernikov!«

Koran, 17. sura, 16. ajat: »Ko hočemo uničiti neko mesto, dovolimo, da se njegovi prebivalci, nevajeni razkošnega življenja, vdajo razvratu in si s tem prislužijo kazen, nato pa mesto porušimo do temeljev.«

res so zapisi svete knjige skladni z našo ustavo in našim pravnim redom.....

Še enkrat vera, islamisti, ki ne cenijo niti lastnih otrok bi morali označit kot versko blazno sekto in nevarno naši družbi...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Odgovarjal sem zgolj in samo na tvoj zadnji post, kjer si posebej izpostavil Slovence. Pač mi ta povezava s tvojim nickom ni logična. Aja, verjetno je vse kar je zahodnega pa OK.

Kar se tiče pa džamije sem pa že povedal svoje. Nekateri so pač zahojenci. Kar se kaže v več temah, ki so bile v dokaj kratkem času odprte na Alterju.

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Odgovarjal sem zgolj in samo na tvoj zadnji post, kjer si posebej izpostavil Slovence. Pač mi ta povezava s tvojim nickom ni logična. Aja, verjetno je vse kar je zahodnega pa OK.

Kar se tiče pa džamije sem pa že povedal svoje. Nekateri so pač zahojenci. Kar se kaže v več temah, ki so bile v dokaj kratkem času odprte na Alterju.

To so zahojenci ! Saj si znaš prebrat kaj piše v koranu?

Zahodna mentaliteta naroda je pa drugačna delovna pridna. Ne pa tako kot južnjaška izkoriščevalska.

Pa še mekaj zakaj mora bit nick logičen? Saj je nick

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Oprosti, če tako zagovarjaš tisto kar je slovensko (ali pa vsaj tako hočeš izpast) potem tvoj nick enostavno ne paše zraven. Hotel si izpast kul, izpadel si bedak.

Koran sem pa prebral verjetno precej pred teboj. In vem kaj več iz njega kakor ponavljati 4 citate over and over again.

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Jo ok si prebral potem veš ,da niso samo štirje citati takšni. Marsikomu se ti citati ne zdijo glih najbolj vredu.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Glede na to, da jih ves čas ponavljaš, predvidevam da jih ni oz. jih ti ne poznaš. Te si izvohal nekje na netu in sedaj pametuješ z njimi...

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Ne imel sem Koran ,potem sem enega lepega dneva z njim žar podkuro. Pa veš zakaj ? Ker sem rabo papir.Časopisa pa mi je bilo skoda.

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Tudi sveto pismo je isto sranje ,ko koran mala razlika je ,da v svetem pismu ne pišejo takšnih idiotskih citatov .

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Sveta knjiga in ustava ne moreta imeti nekaj skupnega! Ustava je pravni akt vsake države, kar pa svete knjige niso!
bonk.gif
Če živiš v sloveniji živiš v skaldu z našim pravnim redom, moji sveti knjigi piše imej več žensk, ampak če to naredim me bo en državni organ kaznoval je res, neglede na to da mu bom jaz mahal s svojimi pravili!

Še enkrat vera, islamisti, ki ne cenijo niti lastnih otrok bi morali označit kot versko blazno sekto in nevarno naši družbi...
Predlagaj to kakim organom pa bo!

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
In misliš, da bi organi lahko preprečili.........

ja poglej po svetu.....
Nevarne sekte so prepovedan, publikacije tudi, recimo verovanje v Adolfa...... zdej ko je šu na ono stran je lahko Bog, kot so to verovali Egipčani.....

skratka, vemo da se isamisti poserjejo na naš pravni red, prav tako naprimer cigani.....
Jasno je, da musliči ne dajejo otrokom, naše ustave ampak Koran..... kjer jasno piše kaj in kako..........

in zato se otroci tudi raztreljujejo itd pizdarij....., ko te bo razfukalo na nekem vlaku, kot se je to zgodl recimo v Španiji, se boš spovnu, (če boš živ), kaj sem ti hotu povedat......

V verskih knjigah nasilja ne sme biti...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
In misliš, da bi organi lahko preprečili.........

ja poglej po svetu.....
Nevarne sekte so prepovedan, publikacije tudi, recimo verovanje v Adolfa...... zdej ko je šu na ono stran je lahko Bog, kot so to verovali Egipčani.....

skratka, vemo da se isamisti poserjejo na naš pravni red, prav tako naprimer cigani.....
Jasno je, da musliči ne dajejo otrokom, naše ustave ampak Koran..... kjer jasno piše kaj in kako..........

in zato se otroci tudi raztreljujejo itd pizdarij....., ko te bo razfukalo na nekem vlaku, kot se je to zgodl recimo v Španiji, se boš spovnu, (če boš živ), kaj sem ti hotu povedat......

V verskih knjigah nasilja ne sme biti...

A si ti sploh normalen? Kdo se poserje na naš pravni red cigani iskoriščajo točno to kar jim pripada, se pravi razne denarne pomoči (saj veš Slovenija je pravna in socialna država), ker se znajdejo dobijo denar na roko pri kaki prodaji in ker jih nihče ne dobi zraven to ni prekršek!. Če jim nek dogodek ni dokazan ne morejo bit krivi pa se lahko ti 100x dereš da veš da so storili prekršek ampak samo dokazat to ne moreš!
bonk.gif

V španiji me sigurno ne bo razpidilo, ker me ta država ne privlači!
Saj tut slovenskim otrokom v vzgoji ne dajo ustave za prebrat veš, vprašaj hčerko! To kar piše v verskih knjigah pa ni v najini domeni da bi narekovala Adolf je storil genocid in je zato prepovedan, muslimani pa samo verujejo tako kot katoliki ne vem kaj ti tu ni jasno? Vsak ima svojo vero in veruje v nekaj enim je svt muhamed enim bog, eni pa imamo samo radi ženske!
evil.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.