referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
Pa se ti zavedaš ,da ljudje nočejo tega tukaj in to tisti ljudje kateri so bili prej tu kot pa vi muslimani. Referendum je lahko saj imam demokracijo in v demokraciji odločajo ljudje in ljudje tega nočejo tu,

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik dymler pravi:
Pa se ti zavedaš ,da ljudje nočejo tega tukaj in to tisti ljudje kateri so bili prej tu kot pa vi muslimani. Referendum je lahko saj imam demokracijo in v demokraciji odločajo ljudje in ljudje tega nočejo tu,
Sem ti povedal da nisem musliman al tega ne razumeš? in kakšna javnomnenjska raziskava je bila opravljena na to temo? Demokracijo imamo pa lahko z referendumom odpravimo šolstvo, odpravimo javno upravo.... po tvoje lahko saj živimo v demokraciji1
hysterical-1.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Zakaj pa ne? Kaj pa je (zame) tako dobrega na obstoječem šolstvu...
jezen.gif
Je pa res da je večina ljudi drugačnega mnenja. To so tisti, ki jim je šolanje prineslo njim ustrezno zaposlitev glede na doseženo izobrazbo.

Po drugi strani, če je verska svoboda, pol ne vidim ovir za postavitev satanističnega templja, pač dejmo še satanistom to kar jim po zakonih demokracije pripada. Sam da ne bodo delal kakšnih zverinskih satanističnih mučenj in žrtvovanj, pa da bodo spoštoval ustavo in zakone. No in, če ne bodo satanisti delal satanističnih obredov, zakaj potem sploh rabijo ta objekt?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik dymler pravi:
Ja samo kamenjal še pa nisem otrok. To je kultura napizdit otroka ,da gre v raj če bo tam nekaj nevernikov pobil.

Muslimani jebo vam Mohamed mater v rit teroristično !

Me prav zanima, kaj delajo moderatorji te dni. Ta osebek se je prijavil le zato, da nekoga žali in širi nestrpnost, moderatorji pa to kar dopuščajo. Zanimivo.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Ksz....

Vsak narod, vsaka vera ima neke svoje posebneže, ki izstopajo iz povprečja. Tko pač je in tako vedno bo, vsaj dokler bo evolucija delala svoje. Zdej da se folk tolko zgraža nad eno usrano đamijo, mi pa tudi ni in ne more biti jasno. Kaj so vam muslimani do sedaj slabega naredili v življenju. Kot prvo, zavedati se moraste da so že versko zelo zelo čist narod (od tukaj tudi bazenčki za umivanje pred đamijami in kopalnice), kot drugo so ponosni na svojo vero, od tukaj tudi izhaja vse zgražanje nad karikaturami mohameda. Slovenci na žalost ponosa sploh ne razumemo, ker ga nimamo. Vedno in povsod smo pripravljeni kloniti pred zahodnjaki, ki so baje na višji stopnji razvoja in zavedanja. Na naše politike smo ponosni samo kadar kljubujejo hrvaški v zvezi z mejo. Na srečo smo v močnejšem položaju(vsaj trenurno, dokler nam evropa ne bo ukazala drugače). Zakaj se ne borimo z istim entuiazmom za pravice manjšin v italiji oz. avstriji. Ker nimamo jajc napast "močnejše in bolše od nas". Muslimani se pa borijo za svojo vero in prepričanje. Sedaj ne bom razpravljal ali imajo prav ali ne, ampak obstoja boga, alaha, bude, ipd. ni nihče ne dokazal ne ovrgel, tako da imajo lahko tudi muslimani v teoriji prav
grin1.gif

In koneckoncev, đamija je samo stavba. Muslimani so živeli in bodo živeli med nami neglede na to ali bo đamija zgrajena ali ne. Zdrava pamet naj bi povprečnemu človeku tudi toliko nesla da zaradi 1 verskega objekta ne bo narasel % kriminala, vsaj ne v direktni oz. posredni odvisnosti od tega objekta.

Kar se pa tiče samih dejanj skrajnežev, zavedati se moraste da bi bilo 85% manj pizdariji če se "razviti zahod" nebi vtikal v samo družbeno ureditev teh držav. Kdo smo mi, da jim diktiramo kako naj se živi. Če jim ustreza imeti 10 žen, naj jih imajo. Tiste muslimanke, katere jaz poznam in živijo v sloveniji, same nočejo hoditi okrog brez rute. Pač želijo jasno pokazati vsem kateri veri pripadajo. Seveda obstajajo tudi takšne ki so v nošenje rute prisiljene, ampak če si one same ne bodo želele pomagati, kdo jim bo.

Drugači pa nisem musliman, sem ponosen rimokatolik, predvsem pa sem strpen do vseh, ki so drugačni od mene, po barvi, veri in obnašanju.

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik dymler pravi:
Ja samo kamenjal še pa nisem otrok. To je kultura napizdit otroka ,da gre v raj če bo tam nekaj nevernikov pobil.

Me prav zanima, kaj delajo moderatorji te dni. Ta osebek se je prijavil le zato, da nekoga žali in širi nestrpnost, moderatorji pa to kar dopuščajo. Zanimivo.

Joj bogi muslimančeki ,ste pa kar hitro užačjeni, če vam kdo reče kaj čez tega bradatega cirkusanta.
546545-kakosetalibaniskrijejopreamericani.jpg

Priponke

• 546545-kakosetalibaniskrijejopreamericani.jpg
    546545-kakosetalibaniskrijejopreamericani.jpg
    57 KB · Ogledi: 130

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Tiste muslimanke, katere jaz poznam in živijo v sloveniji, same nočejo hoditi okrog brez rute.

Tisto iz Jesenic tudi, ki se je bunila, ker ni dobila službe na banki ker ji niso dovolili opravljati dela z ruto na glavi?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
prvo kot prvo...

Biti Slovenc in Musliman sploh ni isti pomen. Slovenec je nekdo po narodnosti, muslimani so pa po veri. In ne vem, kaj ima tukaj slovenski ponos veze z muslimanskim, kateri je versko usmerjen. Slovenci smo ponosni nase, sam jajc nima noben!

in ne mislit da je slovenija krščanska in da bi morala biti ponosna v tem smislu.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Slovenci smo ponosni nase sam pred priseljenci iz juga. Kadar pride do tega da je potrebno "zahodnjaku" dokazat svoj patriotizem, zmrznemo na celi črti, za njegovo odobravanje mu lastno mati prodamo.

In @tisti ki je rekel da smo slovenci narod, muslimani pa verniki.....
Popolnoma se strinjam s tabo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik teutates pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz pa poznam nekoga h kateremu so prišli šiptarji dobesedno s kufrom denarja da bi kupili hišo pa jim je ni hotel prodat.
evil.gif

Mi smo kupili hišo katere prejšnji lastnik ni hotel neslovencem prodati....sosed? :p

Prevozništvo, gradbena mehanizacija, priimek na zadnjo črko tvojega posta?

ss81

Zelenc'
5. jan 2009
9
0
1
Ja ta muslimanka pač noče hodit brez rute. Ker ni prilagodljiva in prav je ,da ni dobila službe. Saj kako bi pa zgledalo ,tak cunje naj nosi doma za štirimi stenami. Nimam pa nič proti če so muslimani in živijo tako ,kot se pri nas živi. Načeloma sem proti dzamiji v takšni veliki obliki. Ko bojo pa imeli to svoje gnezdo pa bi mogli naredit strogi nadzor ,ker zaupat tem glih ne moreš saj so po večini fanatični. Če že za neko bedno karikaturo popizdijo pač nevejo ,da ima EUROPA demokracijo in imamo svobodo izražanja in tega nam nimajo pravice preprečit.

Muslimani tukaj se lahko rišejo kakšne koli karikature,če vam ne odgovarja pač bejžite tja kjer se ne smejo svobodno izražat islamski svet.

ss81

Zelenc'
5. jan 2009
9
0
1
Citat:
Uporabnik dymler pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik dymler pravi:

Joj bogi muslimančeki ,ste pa kar hitro užačjeni, če vam kdo reče kaj čez tega bradatega cirkusanta.

Tote kokakole vredi slikca
hysterical-1.gif

547262-kakosetalibaniskrijejopreamericani.jpg

Priponke

• 547262-kakosetalibaniskrijejopreamericani.jpg
    547262-kakosetalibaniskrijejopreamericani.jpg
    57 KB · Ogledi: 134

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:

Zgleda nikogar ni bilo, ki bi prebral to temo. No, mene ni bilo
grin1.gif

dymler pa je odšel do svojih 70+ devic. Samomorilska nagnjenja...

Bravo moderator leta.
grin1.gif

Še alter.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik ss81 pravi:
Ja ta muslimanka pač noče hodit brez rute. Ker ni prilagodljiva in prav je ,da ni dobila službe. Saj kako bi pa zgledalo ,tak cunje naj nosi doma za štirimi stenami. Nimam pa nič proti če so muslimani in živijo tako ,kot se pri nas živi. Načeloma sem proti dzamiji v takšni veliki obliki. Ko bojo pa imeli to svoje gnezdo pa bi mogli naredit strogi nadzor ,ker zaupat tem glih ne moreš saj so po večini fanatični. Če že za neko bedno karikaturo popizdijo pač nevejo , da ima EUROPA demokracijo in imamo svobodo izražanja in tega nam nimajo pravice preprečit.

Muslimani tukaj se lahko rišejo kakšne koli karikature,če vam ne odgovarja pač bejžite tja kjer se ne smejo svobodno izražat islamski svet.

Zanimivo, kakšen bebec si.
V istem odstavku zagovarjaš demokracijo in svobodo izražanja in neki ženski odpoveduješ njeno svobodno pravico izražanja le zato, ker je muslimanka. Če pa ni zaradi tega, ker je muslimanka pa prepovejmo Hare Krišnovcem njihove fore (obleke, čopki, ...), pa pravoslavcem in katolikom križe okoli vratu in na ogledalih v avtu, pa ....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Torej bi ti mirno sprejel da bi za šalterjem/blagajno/whatever bile take osebe:

VEHABIJE%20MUSLIMANKA.jpg
?

BTW:ko sem v googla vpisal muslimanka mi je ven prvo vrglo tole sliko:

ashoura2.jpg

Opis:Muslimanka reže sa nožem svojem djetetu po glavi u znak žalovanja za muhamedovim unukom

Čudoviti običaji, ni kaj.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.