Ksz....
Vsak narod, vsaka vera ima neke svoje posebneže, ki izstopajo iz povprečja. Tko pač je in tako vedno bo, vsaj dokler bo evolucija delala svoje. Zdej da se folk tolko zgraža nad eno usrano đamijo, mi pa tudi ni in ne more biti jasno. Kaj so vam muslimani do sedaj slabega naredili v življenju. Kot prvo, zavedati se moraste da so že versko zelo zelo čist narod (od tukaj tudi bazenčki za umivanje pred đamijami in kopalnice), kot drugo so ponosni na svojo vero, od tukaj tudi izhaja vse zgražanje nad karikaturami mohameda. Slovenci na žalost ponosa sploh ne razumemo, ker ga nimamo. Vedno in povsod smo pripravljeni kloniti pred zahodnjaki, ki so baje na višji stopnji razvoja in zavedanja. Na naše politike smo ponosni samo kadar kljubujejo hrvaški v zvezi z mejo. Na srečo smo v močnejšem položaju(vsaj trenurno, dokler nam evropa ne bo ukazala drugače). Zakaj se ne borimo z istim entuiazmom za pravice manjšin v italiji oz. avstriji. Ker nimamo jajc napast "močnejše in bolše od nas". Muslimani se pa borijo za svojo vero in prepričanje. Sedaj ne bom razpravljal ali imajo prav ali ne, ampak obstoja boga, alaha, bude, ipd. ni nihče ne dokazal ne ovrgel, tako da imajo lahko tudi muslimani v teoriji prav
In koneckoncev, đamija je samo stavba. Muslimani so živeli in bodo živeli med nami neglede na to ali bo đamija zgrajena ali ne. Zdrava pamet naj bi povprečnemu človeku tudi toliko nesla da zaradi 1 verskega objekta ne bo narasel % kriminala, vsaj ne v direktni oz. posredni odvisnosti od tega objekta.
Kar se pa tiče samih dejanj skrajnežev, zavedati se moraste da bi bilo 85% manj pizdariji če se "razviti zahod" nebi vtikal v samo družbeno ureditev teh držav. Kdo smo mi, da jim diktiramo kako naj se živi. Če jim ustreza imeti 10 žen, naj jih imajo. Tiste muslimanke, katere jaz poznam in živijo v sloveniji, same nočejo hoditi okrog brez rute. Pač želijo jasno pokazati vsem kateri veri pripadajo. Seveda obstajajo tudi takšne ki so v nošenje rute prisiljene, ampak če si one same ne bodo želele pomagati, kdo jim bo.
Drugači pa nisem musliman, sem ponosen rimokatolik, predvsem pa sem strpen do vseh, ki so drugačni od mene, po barvi, veri in obnašanju.