referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
nisem reku tega.. posledica omejitev priseljevanja........

da ne bomo nekoč avtoktona manjšina, narobej si me razumel..........
Pr šiptarjih veš kako je..... pravjo če jih nimaš par ducat, da v mošejo ne smeš......

za razliko od nas..... v tem je problem

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
sej to on ve.....
točno to se je dogajalo na kosovu... sam da so tam še zemlo kradl....

V Albaniji prav zarad tega še dons ni zemljiške knjige... k je pol bajt na tuji zemlji.....

Slovenija se tega premal zaveda in nč ne ukrene.. Naša naliteta pa pada .......

In če bodo nekoč v tujini, bo to tako kot se je zgodilo Srbiji.......

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
ALI BODO LAHKO TULILI Z MINARETA ALI NE???

Predlagam da vsakega ki bo tulil fuknejo dol.

[/QUOTE]

Predlagam, da prideš v Ljubljano in vsakega ki bo tulil na minaretu lastnoročno vržeš dol.
Saj ti si tisti, ki je sam golorok obračunal s skupino šestošolcev balkanskega porekla, kajne?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ker vidim da ste sami svetovljani tu sam eno vprašanje kok krščanskih cerkev stoji v Savdski arabiji al pa Katarju, v združenih arabskih emiratih...? Res ne vem mi kdo pove?
Kaj ima to veze z marmeladno palačinko ?

Oziroma: Mi kdo pove koliko imajo povprečno plačo v Singapurju ?

PS: Ste opazili kak "reciklirajo" "argumente" ?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz te samo sprašujem če lahko stoji krščanska cerkev taka kot je v njihovih državah al je potrebno da je prirejena? Naj bo džamija v lj ampak brez tistega minareta da se ne bodo mogli dol tulit+v okolje našo ne spada! Če je lahko krščanska cerkev tam postavljena po nihovih predpisih naj bo njihova pri nas po naših!
Če te zanima povprečna plača v singapurju izvoli!
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
jaz te samo sprašujem če lahko stoji krščanska cerkev taka kot je v njihovih državah al je potrebno da je prirejena? Naj bo džamija v lj ampak brez tistega minareta da se ne bodo mogli dol tulit+v okolje našo ne spada! Če je lahko krščanska cerkev tam postavljena po nihovih predpisih naj bo njihova pri nas po naših!
evil.gif

Katedrala_Presvetog_Srca_Isusova-Noc.jpg

Tako zgleda cerkev ozr. katedrala v domovini ogromne vecine slovenskih muslimanov.

Slike cerkev po drugih drzavah pa najdes tukaj:
KLIK

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
evil.gif

Katedrala_Presvetog_Srca_Isusova-Noc.jpg

Tako zgleda cerkev ozr. katedrala v domovini ogromne vecine slovenskih muslimanov.

Slike cerkev po drugih drzavah pa najdes tukaj:
KLIK

Te slike so bile že 2x objavljene v tej temi.... a resno verjameš, da jih bodo nestrpneži v tretje opazili?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
predlagam pozornost na obliko cerkev v teh velikih mestih kje je večina prebivalcev muslimanov. Nisem rekel da en sodi džamija sem ne rabi pa minareta!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
saj veš da ima vsaka plat 2 medalji cerkev v dubaj

Trenutno je samo ena plat medelje... Nekje cerkve so, drugje pa dzamij ni. Ceprav je ze sama primerjava zahojena.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakaj zahojena? Vsak lahko predtavi kar želi ampak v večini so cerke narejene po njihovih načrtih vidiš ti v velikih mestih na sliki kak zvonik no jaz ga ne in tako tut džamija v lj ne rabi minareta!

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Sej ne tulijo zato da bi drugim tezili. Tulijo da jih klicejo k molitvi. Ne vem zakva nej bi to poceli v sicer krscanskem okolju, tko da dvomim da bodo to poceli.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
naj imajo na internetu spored maš in je problem rešen pa se ne bodo rabili tlit po veli ljubljani ker koker je zoki navdušen nad idejo bo na vsak semafor en zvočnik prilimal!

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

mislim, da nasprotniki gradnje đamije niste navedli še niti enega tehtnega razloga, zakaj ne bi gradili đamije. muslimani se bodo združevali na tak ali drugačen način-zdaj se to dogaja v t.i. molilnicah, na domovih itd....ko bo đamija, se bodo zbirali pač v đamiji.
smirk-1.gif
Teroristični napad pa lahko pripravijo tako v molilnici kot v đamiji, torej je rezultat enak.

Da ne paše v arhitekturo Ljubljane?
hysterical-1.gif
Ne me hecat no...a cerkvice na vsakem vogalu pa pašejo? Pa jumbo plakati tut? Pa avti parkirani po vseh pločnikih tut? Dejte dejte...

Pa glede odločanja o tem na referendumu...vsako vsaj kolikor toliko pametno sodišče bo tako zahtevo zavrnilo kot neustavno,saj o tem pač ni mogoče odločati na tak način.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.