Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Govoril sem tudi z vodilnimi na Mazda Slovenija, kjer poznajo take primere in sicer je ta težava prisotna pri naslednjih modelih:
- CX-5
- Mazda 6
- Mazda 3
- Mazda 2
Torej vse Mazde, katere trenutno uporabljajo tehnologijo SCBS in vsi prihodnji modeli.
Na leto imajo nekje 2 taka primera, ko se stranke obrnejo na njih. Poskusili mi bodo izdali tudi certifikat ali neko potrdilo, kjer bo razvidno, da je moje vozilo opremljeno s tako tehnologijo, katera se na trenutne (pod določenimi pogoji...) lahko "prepleta" z njihovimi "pištolami".
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Govoril sem tudi z vodilnimi na Mazda Slovenija, kjer poznajo take primere in sicer je ta težava prisotna pri naslednjih modelih:
- CX-5
- Mazda 6
- Mazda 3
- Mazda 2
Torej vse Mazde, katere trenutno uporabljajo tehnologijo SCBS in vsi prihodnji modeli.
Na leto imajo nekje 2 taka primera, ko se stranke obrnejo na njih. Poskusili mi bodo izdali tudi certifikat ali neko potrdilo, kjer bo razvidno, da je moje vozilo opremljeno s tako tehnologijo, katera se na trenutne (pod določenimi pogoji...) lahko "prepleta" z njihovimi "pištolami".
Lepo bi bilo, da bi vsi kupci Mazd s to opremo prejeli omenjeno potrdilo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
- CX-5
- Mazda 6
- Mazda 3
- Mazda 2
Lepo bi bilo, da bi vsi kupci Mazd s to opremo prejeli omenjeno potrdilo.
Saj je nekaj v prirocniku napsianega... Ne direktno to, da moti policijske merilnike... ampak to, kar je zgoraj prilepi Slyver >> http://tinyurl.com/p2pdvh5 (od strani 4-113 do 4-119)
Pa saj vidi tiste nm, mW, ns, policaj se itak na vse spozna, če na osnovi tega piše kazni.Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
In kako bo policaj na osnovi tega ugotovil, da prav ta laser moti njegovega?
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
In kako bo policaj na osnovi tega ugotovil, da prav ta laser moti njegovega?
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Bolj me zanima to, kaj če ti policaj napiše kazen, za motenje radarja, ti pa pojma nimaš o čemu se gre, saj ne poznaš v detajle sistemov v tvojem avtomobilu, na katerih frekvencah delajo neki sklopi, kako bi neke tvoje frekvence,za katere prvič sliišiš lahko sovpadalo z nekimi laserji, in zakaj te kaznuje? pojma nimaš zakaj se gre in kaj je na tvojem avtu narobe, policaj pa piše kazen. Na osnovi česa boš pisal pritožbo? Boš napisal da se pritožuješ da je policaj napisal kazen, ti pa ne veš zakaj? tvoja beseda proti policajevi?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
PS: Lastniki Mazd ste s to temo naredili sebi slabo uslugo. Namreč zelo verjetno bo v roku parih dni na kateri od TV-jev in glede na navodilo, ki je bilo poslano vsem policistom, lahko pričakujete večji naval Audijašev in BMW-jašev na Mazde.
Mazda – license to speeeeeeeeeeeeeeeeeeeed.