Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Seveda me moti, ko se vozim po omejitvah, potem pa me prehiti par norcev, in zadnji še vozi po polovici "mojega" oz voznega pasu, da se mu morem še tam umaknit. In to se vse zgodi tako hitro, da ti ni ravno veliko jasno.
Po AC morjo divjat, da jih kdo ne bi napadel. A po kruh in na šmarno goro, grejo pa lahko sami? Če bi se normalno peljal sploh nobeden ne bi vedel, da se kaka "žvina" prevaža.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Seveda me moti, ko se vozim po omejitvah, potem pa me prehiti par norcev, in zadnji še vozi po polovici "mojega" oz voznega pasu, da se mu morem še tam umaknit. In to se vse zgodi tako hitro, da ti ni ravno veliko jasno.
Po AC morjo divjat, da jih kdo ne bi napadel. A po kruh in na šmarno goro, grejo pa lahko sami? Če bi se normalno peljal sploh nobeden ne bi vedel, da se kaka "žvina" prevaža.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
..... jest se še nikoli nisem počutil ogroženega, prav tako nisem še od nobenega slišal kaj takega... .
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ko boš spoznal katerega od teh voznikov, boš videl kakšni debili so v resnici to. V glavnem podobno kot varnostniki, kateri komaj čakajo da lahko nekomu zakonito razbijejo gobec.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Tega dirkanja in izrinjanja avtomobilov za politike nisem nikoli razumel.
Stvar je v resnici precej preprosta. Vozila varovanih oseb praviloma vozijo brez uporabe znakov za prednost (lucke, sirene). Redko sta v formaciji dve vozili, se redkeje pa na cesti srecas varovano kolono. Ze kar nekaj let CVZ nima vec svojih motorjev in zato se motoriste uporablja le ko ocenijo da jih nujno rabijo. Zato se jih vidi redko.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Kot razumem, gre bolj za to, da tudi v "prostem času", torej, ko niso na službeni poti s spremstvom omenjeni ne spoštujejo ničesar. Kar pa bi morali, saj tudi policisti upoštevate semaforje in križišča, ko nimate lučk.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zakonsko je seveda urejena in strokovno upraviceno divjanje, kaj ne..uzaljen pa pomoje ni samo ego umikajocega se voznika, ampak kar vecine udelezencev prometa v tistem trenutku, ki se sprasujejo, kaj neki tako pomembnega se dogaja, da se bi moral skoraj vreci v jarek, da te ne pregazijo.
Posebej se sprasujejo tisti, ki jim spomin seze malo dalj v preteklost- umikali smo se vsem moznim politikom, od katerih ni bilo takrat in danes nic, razen Titu, ki se je cisto pocasi vozil skozi spalir, ljudje so mu pa metali roze..