Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Vsak sosed lahko na svojem vrtu zakuri stare veje in papir. Sem upravičen do odškodnine? Se mi kadi skozi okno.
tudi kajenje na lastnem vrtu ne mislijo prepovedat, zaenkrat
Citat:
Vsak sosed lahko na svojem vrtu zakuri stare veje in papir. Sem upravičen do odškodnine? Se mi kadi skozi okno.
Citat:
Uporabnik Minister pravi:
Citat:
da vas vecina kadilceh kadi na balkonu, predvsem iz razloga, da ne smradijo po stanovanju,Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
in v čem je zdaj tu fora kaj si napisau ??
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Pa si se ti vprašal, kako nek vegeterjanec trpi, ko sosed peče slastne zrezke?
Takih primerov še toliko, da bodo zgleda v bodočnosti soseske za kadilce, nekasilce, vegeterjance, ljubitelje roštilja,...
ne razumes, govorimo o skodljivosti pasivnega kajenja, priemrjave vegetarjanec in peka zrezkov so neprimerne in otrocje
Citat:
Ubogi otroci taksnih, ki razmisljajo kot ti, ogromno je otrok, ki v stanovanju pasivno kadijo s "pomocjo" nevestnih starsev.Citat:
Doma in v avtu bom prižgal ko bom jaz hotel, ker je moje.
tudi oni imajo pravico do cistega zraka in prav taksnim je ta predlog namenjen
Bo treba delat razliko med nadležnostjo in škodljivostjo.Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
tudi oni imajo pravico do cistega zraka in prav taksnim je ta predlog namenjen
Jaz imam pravico da ne voham tvojega cenenega deodoranta.
Prosim da prenehaš z uporabo!
Pomembne so le stvari, ki škodijo drugim. Ne motijo, ne jezijo, ne "morda škodijo". Samo tiste, ki škodijo (kot dokazano škodi pasivno kajenje). In takih, kolikor vem, nimam.Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ma ne? A res, bedak necivilizirani?
Navij muziko od konca ob 3 zjutraj pa boš hitro videl, koliko časa boš na svojem kralj ...
Si se TI že odpovedal vsem razvadam ki lahko motijo / škodijo / jezijo druge? Nekaj stvari ki motijo mene imaš v prejšnjih postih. Pa še marsikaj se najde.
Če (še) nisi, predlagam da najprej pometeš pred svojim pragom.
Potem pa lahko nadaljujemo debato o (ne)civiliziranosti posameznikov.
Me ne bi nič motilo.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako bi se šele ti pizdil, če bi imel stanovanje nad mojim sodelavcem.
Ta namreč redno roštilja na balkonu.
No, no ... Če lahko "navadni" uporabniki med sabo (in to je tu čisto normalno, še kaj hujšega je), lahko tudi uporabniki moderatorjem. ALi pa ste modi kaj posebnega?Citat:
No, no. Sej veš kam te bo bedak pripeljal.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi: Navsezadnje gorita rastlina in papir, če pa to ni podobno kot da kuriš na drva, pa tudi ne vem.
Če je cigaretni dim, je škodljiv. Če je vnj po čevapčičih, pa ni. Pa oba znata lepo dišat (če je roba taprava).Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
In kolk škodljiv je cigaretni dim, ki ga zavohaš od spodnjega soseda?